Προς το περιεχόμενο

Νέα εντυπωσιακά Bluray Player Pioneer


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Intersys Α.Ε. , επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τα νέα 3D Blu-ray player BDP-140, BDP-440 και BDP-LX55, τα οποία συνδυάζουν την αναπαραγωγή τρισδιάστατου υλικού με προηγμένα χαρακτηριστικά δικτύωσης και διάφορες βελτιώσεις για εξαιρετική οπτική και ηχητική απόδοση. Τα νέα Blu-ray Player της Pioneer διαθέτουν πλήρεις δυνατότητες αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray 3D, για εντυπωσιακή, απόλυτα ρεαλιστική αίσθηση της δράσης σε τρισδιάστατες τηλεοράσεις. Η έξοδος HDMI παρέχει σύνδεση υψηλής ευκρίνειας για βέλτιστη συνεργασία ακόμη και με τα πιο απαιτητικά συστήματα ήχου HD και βίντεο 3D.

Το μοντέλο BDP-LX55 διαθέτει μάλιστα δύο εξόδους HDMI για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία: η κύρια έξοδος HDMI μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την έξοδο βίντεο και τη σύνδεση σε τηλεόραση ή σε προβολέα, ενώ η δευτερεύουσα έξοδος HDMI είναι βελτιστοποιημένη για την έξοδο ήχου (π.χ. για σύνδεση σε ενιχσυχή AV), με αποτέλεσμα την αξεπέραστη οπτική και ηχητική εμπειρίας.

 

Πολλαπλές δυνατότητες δικτύωσης και χρήσης υλικού από διάφορες πηγές

 

Η νέα σειρά Blu-ray Disc Player της Pioneer υποστηρίζει σύνδεση σε τοπικά δίκτυα και στο Internet, παρέχοντας στους χρήστες λειτουργίες δικτύωσης και πρόσβαση σε υλικό από πολλαπλές πηγές. Εκτός από τη θύρα Ethernet για τυπική ενσύρματη σύνδεση, τα player μπορούν να συνδεθούν εύκολα σε ασύρματο οικιακό δίκτυο, μέσω του προαιρετικού μετατροπέα ασύρματης δικτύωσης AS-WL300 της Pioneer, ώστε να παρέχουν πρόσβαση σε πρόσθετο υλικό για τις ταινίες από το Web, μέσω BD-Live. Μέσω του συστήματος χειρισμού του player, οι χρήστες μπορούν να προβάλλουν βίντεο από το YouTube και φωτογραφικά άλμπουμ από το Picasa. Η συνδεσιμότητα DLNA επιτρέπει επίσης την αναπαραγωγή ήχου, βίντεο και φωτογραφιών αποθηκευμένων σε ένα PC ή σε οποιονδήποτε άλλο media server.

Η δυνατότητα αναπαραγωγής πληθώρας μορφών αρχείου, συμπεριλαμβανομένων των MKV, DivX Plus HD, WMV, WMA και MP3, καθώς και η λειτουργία προβολής εικόνων JPEG για διαδοχική εμφάνιση φωτογραφιών, προσφέρουν μεγάλη ευχρηστία και ευελιξία ανεξάρτητα από το μέσο στο οποίο είναι αποθηκευμένο το υλικό: CD, DVD, USB ή τοπικό δίκτυο.

 

iControlAV2 - εφαρμογή τηλεχειρισμού

 

Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα BDP-140, BDP-440 και BDP-LX55 με μια δωρεάν εφαρμογή, η οποία μετατρέπει το smartphone τους σε τηλεχειριστήριο. Με τη σύνδεση των Blu-ray Disc Player στον οικιακό router, η εφαρμογή iControlAV2 της Pioneer επιτρέπει τον ασύρματο έλεγχο της αναπαραγωγής και των λειτουργιών πλοήγησης. Επιπλέον, η εφαρμογή iControlAV2 ενσωματώνει δυνατότητες τυπικού και προηγμένου ελέγχου για πολλούς από τους ενισχυτές AV που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την Pioneer: SC-LX85, SC-LX75, VSX-LX55, VSX-2021, VSX-1021 και VSX-921.

 

Εκλεπτυσμένη ηχητική απόδοση

 

Τα νέα Blu-ray Disc Player της Pioneer υποστηρίζουν τις νεότερες μορφές ήχου υψηλής ευκρίνειας, όπως οι Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio. Υποστηρίζεται έξοδος ήχου είτε στην εγγενή μορφή bitstream είτε ως πολυκάναλος, μη-συμπιεσμένος ήχος LPCM μέσω HDMI, αφού αποκωδικοποιηθεί εσωτερικά, για ταινίες με αξεπέραστο ήχο από δίσκους Blu-ray.

Και τα 3 νέα μοντέλα αποτελούν επίσης προηγμένες συσκευές αναπαραγωγής ήχου, που υποστηρίζουν δίσκους Super Audio CD. Το σήμα μέσω HDMI μπορεί να είναι είτε DSD 1-bit είτε δεδομένα υψηλής ευκρίνειας PCM 88,2 kHz / 24 bit ή 176,4 kHz / 24 bit.

 

Τα BDP-440 και BDP-LX55 έχουν επίσης δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων DVD-Audio, γεγονός το οποίο τα καθιστά πραγματικά συστήματα καθολικής αναπαραγωγής δίσκων. Οι ικανότητες αυτών των μοντέλων ενισχύονται ακόμη περισσότερο από την υποστήριξη για τη μορφή ήχου FLAC, η οποία εκτιμάται ιδιαίτερα από αρκετούς φίλους του ποιοτικού ήχου.

Τα BDP-440 και BDP-LX55 διαθέτουν επίσης το Precision Quartz Lock System (PQLS) της Pioneer. Κατά τη χρήση του σε συνδυασμό με έναν συμβατό ενισχυτή AV της Pioneer συνδεδεμένο μέσω HDMI, εξαλείφει την ηχητική παραμόρφωση που προκαλείται από σφάλματα χρονισμού (jitter), με αποτέλεσμα την αναπαραγωγή δυναμικού, ποιοτικού ήχου.

Το BDP-LX55 έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, για ηχητική απόδοση που πλησιάζει το απόλυτο: η προηγμένη αντικραδασμική σχεδίαση και κατασκευή, η χρήση προσεκτικά επιλεγμένων πυκνωτών και το τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης εγγυώνται κορυφαία επεξεργασία. Οι επιχρυσωμένες υποδοχές HDMI διασφαλίζουν ότι η υψηλή ποιότητα της εξόδου δεν μειώνεται κατά τη μεταφορά των σημάτων. Τέλος, το σύστημα ενσωματώνει έναν μετατροπέα DAC 32 bit / 192 kHz με υποστήριξη DSD.

 

Απόλυτα ρεαλιστική εικόνα

 

Τα BDP-140, BDP-440 και BDP-LX55 προβάλουν τις ταινίες με πλούσια χρώματα και μεγάλη λεπτομέρεια, χάρη στην ικανότητα αναπαραγωγής των δίσκων Blu-ray που περιέχουν υλικό 1080p με πλήρη ευκρίνεια και ομαλή κινηματογραφική κίνηση, στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Επιπλέον, αναβαθμίζουν το σήμα από τα τυπικά DVD σε επίπεδο που προσεγγίζει την ποιότητα HD. Τα νέα μοντέλα αξιοποιούν τις δυνατότητες της θύρας HDMI και παρέχουν απόλυτα καθαρή και ρεαλιστική εικόνα, για την αναπαραγωγή της ατμόσφαιρας των κινηματογραφικών ταινιών από δίσκους Blu-ray όπως είχε οραματιστεί ο σκηνοθέτης τους.

Το BDP-LX55 ενσωματώνει ένα πρόσθετο ολοκληρωμένο κύκλωμα (IC) επεξεργασίας βίντεο που ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο ποιότητας της εικόνας και παρέχει στους λάτρεις του βίντεο πρόσβαση σε πληθώρα παραμέτρων ελέγχου, οι οποίες επιτρέπουν την προσαρμογή και τη βελτιστοποίηση της εξόδου ανάλογα με το τελικό σύστημα προβολής.

 

Πλεονεκτήματα Έξυπνης Διασύνδεσης Ενισχυτών AV και Blu-ray Disc Player της Pioneer

 

Οι χρήστες που διαθέτουν το νέο Ενισχυτή AV SC-LX85 ή SC-LX75 της Pioneer έχουν 2 ακόμη πλεονεκτήματα.

 

• Stream Smoother Link (βίντεο) - Κατά την αναπαραγωγή βίντεο με χαμηλό ρυθμό μετάδοσης δεδομένων (π.χ. από on-line πηγές) από ένα Blu-ray Disc player νέας γενιάς της Pioneer συνδεδεμένο μέσω HDMI, ο Ενισχυτής AV δεν λαμβάνει μόνο τα αποκωδικοποιημένα δεδομένα βίντεο, αλλά έχει επίσης πρόσβαση σε πληροφορίες για την αρχική μορφή του αρχείου. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, το υποσύστημα Stream Smoother βελτιστοποιείται για την αναπαραγωγή εικόνας με την καλύτερη δυνατή ποιότητα για το συγκεκριμένο αρχείο.

 

• Sound Retriever Link (ήχος) - Κατά την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής MP3/WMA/AAC με απωλεστική συμπίεση από ένα Blu-ray Disc player νέας γενιάς της Pioneer συνδεδεμένο μέσω HDMI, ο Ενισχυτής AV δεν λαμβάνει μόνο τα αποκωδικοποιημένα δεδομένα ήχου, αλλά έχει επίσης πρόσβαση σε πληροφορίες για την αρχική μορφή του αρχείου. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, το υποσύστημα Sound Retriever βελτιστοποιείται για την αναπαραγωγή ήχου με την καλύτερη δυνατή ποιότητα για το συγκεκριμένο αρχείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας