Προς το περιεχόμενο

Microsoft : Ζητείται… Πρωταγωνιστής για συναυλία


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Microsoft Ελλάς διοργανώνει τον πρώτο της online μουσικό διαγωνισμό και προσκαλεί τους λάτρεις της μουσικής να ξεδιπλώσουν το ιδιαίτερο μουσικό τους ταλέντο, ανεβάζοντας το δικό τους video στη σελίδα του διαγωνισμού www.yoursecretgig.gr, με στόχο να γίνουν για μια μέρα πρωταγωνιστές σε μια μοναδική μουσική συναυλία, συνοδεύοντας ένα δημοφιλές συγκρότημα-έκπληξη!

 

Μέσα από μια απλή διαδικασία, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναρτήσει το video του στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού και στη συνέχεια να προσκαλέσει τους φίλους του να τον ψηφίσουν. Η συμμετοχή που θα αποσπάσει τις περισσότερες ψήφους χρήζεται νικήτρια και θα έχει την ευκαιρία να τραγουδήσει live στο πλάι ενός δημοφιλούς ελληνικού group, το όνομα του οποίου θα παραμείνει έως τα τέλη Νοεμβρίου… secret.

 

Το περιεχόμενο του video είναι ελεύθερο, με τον κάθε υποψήφιο να επιλέγει αν θα ανεβάσει κάποιο fun μουσικό σκετς ή ακόμη και το δικής του έμπνευσης τραγούδι. Μοναδική προϋπόθεση είναι ο συμμετέχων να χρησιμοποιεί τον Internet Explorer 8 ή Internet Explorer 9. Όσοι χρησιμοποιούν αυτές τις εκδόσεις του Internet Explorer και ανυπομονούν να μάθουν την ταυτότητα του συγκροτήματος – μυστήριο, τότε μπορούν να «συντονιστούν» στο www.msn.gr όπου θα παρελαύνουν διάφορα στοιχεία για το εν λόγω δημοφιλές συγκρότημα, μέχρι την τελική αποκάλυψή του.

 

secretgig1.jpg

Πέρα από το μεγάλο νικητή, πλούσια δώρα θα κερδίσουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, καθώς με την ανάρτηση του video μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για δώρα - έκπληξη. Ταυτόχρονα, όσοι θέλουν να βοηθήσουν τους φίλους τους καταθέτοντας την πολύτιμη ψήφο τους, θα συμμετέχουν επίσης σε κλήρωση για δωρο-επιταγές.

 

Ο διαγωνισμός βρίσκεται ήδη στον αέρα και θα διαρκέσει έως τις 20 Ιανουαρίου. Με τη λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί η συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί live από το www.msn.gr.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, συντονιστείτε στο ρυθμό του secret gig στο www.yoursecretgig.gr.

 

Link.png Site: Your Secret Gig

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...