costas79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα στη παρέα! Πρόσφατα κάνω αναβάθμιση τον υπολογιστή και διαπιστώνω πως έχω αρκετό hardware ανεκμετάλευτο. Σκέφτομαι να προσπαθήσω να τα πουλήσω, να βάλω αγγελία και στο φορουμ σας. Εκτός από αυτό έχετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση; Κάποιο μαγαζί που να αγοράζει παλιά hardware η CD/DVD η κάτι άλλο, έτσι ώστε να μπορώ να αδειάσω χώρο και να βγάλω και ένα χαρτζιλίκι παράλληλα; Σε διαφορετική περίπτωση έχετε βρει κάτι που να αξίζει τον κόπο (πχ ανακύκλωση);
evoluti0n Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα στη παρέα! Πρόσφατα κάνω αναβάθμιση τον υπολογιστή και διαπιστώνω πως έχω αρκετό hardware ανεκμετάλευτο. Σκέφτομαι να προσπαθήσω να τα πουλήσω, να βάλω αγγελία και στο φορουμ σας. Εκτός από αυτό έχετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση; Κάποιο μαγαζί που να αγοράζει παλιά hardware η CD/DVD η κάτι άλλο, έτσι ώστε να μπορώ να αδειάσω χώρο και να βγάλω και ένα χαρτζιλίκι παράλληλα; Σε διαφορετική περίπτωση έχετε βρει κάτι που να αξίζει τον κόπο (πχ ανακύκλωση); Αναλογα τι hardware εχεις δωσε μας λεπτομεριες Σε μαγαζι θα τα πουλησεις αρκετα πιο κατω απο οτι αν τον βαλεις αγγελια σε καποια forum
costas79 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Αναλογα τι hardware εχεις δωσε μας λεπτομεριες Σε μαγαζι θα τα πουλησεις αρκετα πιο κατω απο οτι αν τον βαλεις αγγελια σε καποια forum Ευχαριστώ φίλος για την απάντηση. Hardware τα οποία σχεδόν φτιάχνουν ένα καινούργιο desktop. Σκέφτομαι μήπως κάνω μόνος μου την συναρμολόγηση και το προσφέρω σαν ολόκληρο desktop η με βοηθήσει κάποιος φίλος να το συναρμολογήσω η να πουλήσω τα parts ξεχωριστά. Motherboard Gigabyte G41MT-D3V v2 CPU Intel Core 2 Duo 8400 Coolermaster V8 (εναλλακτικά το cooler του επεξεργαστή) GPU ATI Radeon (μοντέλο του 2009/2010 νομίζω) Μνήμες 2X Corsair 2Gb DDR2 νομίζω Medium case Ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι Microsoft (το συγκεκριμένο θα ενδιέφερε πολλούς πιστεύω) Εναλλακτικά χωρίς πληκτρολόγιο με gaming mouse της logitech (MX) Οθόνη LG 22" UPS 650VA λείπουν δηλαδή από το σύστημα DVD/Cd reader/writer & τροφοδοτικό (η εναλλακτικά βάζω ένα παλιό DVD reader η Plextor CD recorder) Εσύ τι θα έκανες; Θα το προσέφερες ως ξεχωριστά parts η θα το προσέφερες σαν ένα ολοκληρωμένο σύστημα; Σημείωση: Ουσιαστικά είναι σαν να έχω 3 Desktop PC, ένα αρκετά παλιό το οποίο το έχω σαν retro system με Windows98+, αυτό το πιο πάνω το οποίο (το οποίο δεν είναι και τόσο retro) δεν το έχω συναρμολογήσει ακόμα και το πιο καινούργιο σύστημα.
evoluti0n Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ φίλος για την απάντηση. Hardware τα οποία σχεδόν φτιάχνουν ένα καινούργιο desktop. Σκέφτομαι μήπως κάνω μόνος μου την συναρμολόγηση και το προσφέρω σαν ολόκληρο desktop η με βοηθήσει κάποιος φίλος να το συναρμολογήσω η να πουλήσω τα parts ξεχωριστά. Motherboard Gigabyte G41MT-D3V v2 CPU Intel Core 2 Duo 8400 Coolermaster V8 (εναλλακτικά το cooler του επεξεργαστή) GPU ATI Radeon (μοντέλο του 2009/2010 νομίζω) Μνήμες 2X Corsair 2Gb DDR2 νομίζω Medium case Ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι Microsoft (το συγκεκριμένο θα ενδιέφερε πολλούς πιστεύω) Εναλλακτικά χωρίς πληκτρολόγιο με gaming mouse της logitech (MX) Οθόνη LG 22" UPS 650VA λείπουν δηλαδή από το σύστημα DVD/Cd reader/writer & τροφοδοτικό (η εναλλακτικά βάζω ένα παλιό DVD reader η Plextor CD recorder) Εσύ τι θα έκανες; Θα το προσέφερες ως ξεχωριστά parts η θα το προσέφερες σαν ένα ολοκληρωμένο σύστημα; Σημείωση: Ουσιαστικά είναι σαν να έχω 3 Desktop PC, ένα αρκετά παλιό το οποίο το έχω σαν retro system με Windows98+, αυτό το πιο πάνω το οποίο (το οποίο δεν είναι και τόσο retro) δεν το έχω συναρμολογήσει ακόμα και το πιο καινούργιο σύστημα. Πιστευω περισσοτερα θα πιασεις αν τα δωσεις κοματι κοματι παρα σαν πακετο ΤΩρα για καρτα γραφικων ειναι πολυ γενικο το ATI RADEON γιατι εχει καρτες των 50 ευρω εχει και τον 600
costas79 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Σκέφτομαι τελικά και το ενδεχόμενο ανταλλαγής αφού διαβάζω ενδιαφέρον πράγματα στο φορουμ. Λοιπόν μιας και ξέρετε πολλά περισσότερα παραθέτω το παρόν μου σύστημα και ακούω τι αναβάθμιση/ ανταλλαγή θα κάνατε εσείς: (εννοείται δεν τα έχω όλα για ανταλλαγή) Case Coolermaster Nvidia Edition Motherboard Gigabyte G41MT-D3V CPU Intel core 2 Duo 8400 CPU Cooler Coolermaster V8 GPU Nvidia 240 GT Hard disk Western digital Caviar 500Gbx2 Ram Kingston 2X2 Gb PSU Asus 550W νομίζω Η mobo είναι αρκετά compact από όσο έχω καταλάβει, δεν σηκώνει τις πολλές εξωτερικές συνδέσεις που έχει το πολύ ωραίο αυτό case όπως 2xUSB, firewire, e-sata, microphone κτλ. Το PC το χρησιμοποιώ για gaming άρα έχω κάποιες απαιτήσεις όσον αφορά την απόδοση. Ελπίζω σε σημερινή απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα