darksize_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδιά τι το παλεύετε το πράγμα εφόσον δεν δέχεται επιστροφές η εταιρεία για κάτω από 7 καμένα πίξελ δε μπορείς να κάνεις τίποτα, τώρα για τα άλλα περι πχ δε μου άρεσε το χρώμα κτλ δεν γνωρίζω καθόλου αλλά θα μείνω μόνο στα πίξελ. Σαφώς και στατιστικά μιλώντας, θα υπάρχει πάντα ένα μικρό ποσοστό το οποίο θα είναι ελαττωματικό. Αυτό προφανώς είναι πρόβλημα του εργοστασίου και της εταιρείας που παράγει τα προιόντα και όχι το μαγαζιού που το πουλάει. Το ίδιο θύματα έπεσαν και αυτοί όπως και ο καταναλωτής που θα αγοράσει το προιόν από το μαγαζί. Απλά κατά την άποψή μου, θα πρέπει εφόσον το προιόν βγήκε ελαττωματικό, η ίδια η εταιρεία να μη το πουλάει. Τις προάλλες είχα πάρει κάτι από eshop και μου ήρθε γρατζουνισμένο ενώ δούλευε 100%, το επέστρεψα αμέσως και το πήραν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είναι δυνατόν, να λές πως ΑΥΤΟ που πουλάω είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, και να το παίρνεις γρατζουνισμένο, με καμένα πίξελ και οτιδήποτε άλλο τελος πάντων; προσωπικά θα έπαιρνα τηλέφωνο την samsung και θα τους εξέφραζα το παράπονό μου.. πάντως όπως και να χει εάν η ίδια η samsung δεν έπαιρνε την οθόνη πίσω, εμένα θα με έχανε ως πελάτη
evoluti0n Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδιά τι το παλεύετε το πράγμα εφόσον δεν δέχεται επιστροφές η εταιρεία για κάτω από 7 καμένα πίξελ δε μπορείς να κάνεις τίποτα, τώρα για τα άλλα περι πχ δε μου άρεσε το χρώμα κτλ δεν γνωρίζω καθόλου αλλά θα μείνω μόνο στα πίξελ. Σαφώς και στατιστικά μιλώντας, θα υπάρχει πάντα ένα μικρό ποσοστό το οποίο θα είναι ελαττωματικό. Αυτό προφανώς είναι πρόβλημα του εργοστασίου και της εταιρείας που παράγει τα προιόντα και όχι το μαγαζιού που το πουλάει. Το ίδιο θύματα έπεσαν και αυτοί όπως και ο καταναλωτής που θα αγοράσει το προιόν από το μαγαζί. Απλά κατά την άποψή μου, θα πρέπει εφόσον το προιόν βγήκε ελαττωματικό, η ίδια η εταιρεία να μη το πουλάει. Τις προάλλες είχα πάρει κάτι από eshop και μου ήρθε γρατζουνισμένο ενώ δούλευε 100%, το επέστρεψα αμέσως και το πήραν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είναι δυνατόν, να λές πως ΑΥΤΟ που πουλάω είναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, και να το παίρνεις γρατζουνισμένο, με καμένα πίξελ και οτιδήποτε άλλο τελος πάντων; προσωπικά θα έπαιρνα τηλέφωνο την samsung και θα τους εξέφραζα το παράπονό μου.. πάντως όπως και να χει εάν η ίδια η samsung δεν έπαιρνε την οθόνη πίσω, εμένα θα με έχανε ως πελάτη Eισαι σιγουρος οτι ηταν καινουριο αυτο που αγορασες απο eshop ? γιατι λιγο χλωμο το κοβω να ηταν σφραγιζμενο με ζελατινες και τα συναφη και να το βρικες με γρατζουνια Τωρα οπως ειπα και παραπανω αν η αγορα εγινε εξ αποστασεως τηλεφωνο sms ιντερνετ η οτιδηποτε αλλο εχεις δικαιωμα να το επιστρεψεις χωρις αιτιολογια
darksize_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 δεν ήταν καν σφραγισμένο, για αυτό τα πήρα πολύ άσχημα.. όταν πήγα στο κατάστημα μου έδειξε το log file των μετακινήσεων που έγιναν με το προιόν αυτό και μου έδειξε ότι είχε γίνει παραγγελία 2 φορές από άλλο κατάστημα από εκείνη την ημέρα είπα δεν ξανα παίρνω τίποτα από το e-shop..
evoluti0n Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 δεν ήταν καν σφραγισμένο, για αυτό τα πήρα πολύ άσχημα.. όταν πήγα στο κατάστημα μου έδειξε το log file των μετακινήσεων που έγιναν με το προιόν αυτό και μου έδειξε ότι είχε γίνει παραγγελία 2 φορές από άλλο κατάστημα από εκείνη την ημέρα είπα δεν ξανα παίρνω τίποτα από το e-shop.. Αμα δεν ηταν σφραγισμενο σημαινει οτι το πηρε καποιος αλλος πρωτα και εγινε επιστροφη . . . Ορεστη μαθε να μιλας καλυτερα αδερφε . . .
orestiss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Eσυ σε αυτους που σου μιλανε ασχημα τους μιλας καλυτερα? Τωρα οπως ειπα και παραπανω αν η αγορα εγινε εξ αποστασεως τηλεφωνο sms ιντερνετ η οτιδηποτε αλλο εχεις δικαιωμα να το επιστρεψεις χωρις αιτιολογια Mα χτες μου ελεγες οτι δεν εχω το δικαιωμα για doa γιατι εχω καμμενο μόνο 1 pixel...
evoluti0n Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Eσυ σε αυτους που σου μιλανε ασχημα τους μιλας καλυτερα? Mα εσυ χτες μου ελεγες οτι δεν εχω το δικαιωμα για doa γιατι εχω καμμενο μόνο 1 pixel... Ποτε θα καταλαβεις οτι το DOA δεν σημαινει επιστροφη το DOA ειναι τα αρχικα απο το dead on arrival νεκρο οταν εφτασε και εκει ζητας η καινουριο η τα λεφτα σου πισω ποσο πιο απλα να σου εξηγησω τη σημαινει DOA? Aλλο η επιστροφη προιοντος μεσα σε καποιο μικρο χρονικο διαστημα που ισως δινουν τα καταστηματα σε περιπτωση που δεν μας αρεσει δεν μας κανει και αλλο το DOA (dead on arrival για αλλη μια φορα) Αν ειχες κανει τον κοπο να κοιταξεις το topic στο lab που σου εδωσα θα εβρισκες και το νομο αλλα μαλλον ουτε ξερεις τι θες αλλα και απλα εχεις ορεξη για flame γιατι απο οτι βλεπω σε μια κοπελα τουλαχιστον δεν ξες να μιλας
orestiss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ποτε θα καταλαβεις οτι το DOA δεν σημαινει επιστροφη το DOA ειναι τα αρχικα απο το dead on arrival νεκρο οταν εφτασε και εκει ζητας η καινουριο η τα λεφτα σου πισω ποσο πιο απλα να σου εξηγησω τη σημαινει DOA? Aλλο η επιστροφη προιοντος μεσα σε καποιο μικρο χρονικο διαστημα που ισως δινουν τα καταστηματα σε περιπτωση που δεν μας αρεσει δεν μας κανει και αλλο το DOA (dead on arrival για αλλη μια φορα) Αν ειχες κανει τον κοπο να κοιταξεις το topic στο lab που σου εδωσα θα εβρισκες και το νομο αλλα μαλλον ουτε ξες τι θες αλλα και απλα εχεις ορεξη για flame γιατι απο οτι βλεπω σε μια κοπελα τουλαχιστον δεν ξες να μιλας Αλλη ερμηνεια εδωσες εσυ στο doa και αλλη η carmen. Το θεμα ομως ειναι τι κανουμε. Αποφασισε τελικα τι απο τα δυο που εχεις πει ισχυει, μπορω ή δε μπορω να επιστρεψω? και αν το κατ/μα δε δεχεται τοτε τι γινεται? Και οσο για την... κοπελα, διαβασε το thread για να δεις με ποσο αγενη τροπο μου μιλησε. Το "ξες" ειναι τοπικη διαλεκτος του χωριου σου?
evoluti0n Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Αλλη ερμηνεια εδωσες εσυ στο doa και αλλη η carmen. Το θεμα ομως ειναι τι κανουμε. Αποφασισε τελικα τι απο τα δυο που εχεις πει ισχυει, μπορω ή δε μπορω να επιστρεψω? και αν το κατ/μα δε δεχεται τοτε τι γινεται? Και οσο για την... κοπελα, διαβασε το thread για να δεις με ποσο αγενη τροπο μου μιλησε. Eσυ ξεκινησες τον επιθετικο τονο Σου ξανα λεω διαβασε τους νομους αν θες για να καταλαβεις δικαιωμα επιστροφης μεσα σε 10 μερες αν θυμαμε καλα εχεις αν παρεις κατι εξ αποστασεως (τηλεφωνο internet κτλ)διαβαζεις το νομο τον κανεις εκτυπωση και πας στο καταστημα Πιο απλα δεν μπορω να στο εξηγησω
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Οταν δεν καταλαβαίνεις τις ποσότητες, τις μεταφορές κλπ και ότι ένα monitor από το εργοστάσιο φεύγει ακέραιο τότε έχουμε θέμα. Αν στη μεταφορά πέσει από τα χέρια εργάτη η οθόνη με τη κούτα, λες να το πει; Και να πληρώσει τη ζημιά; Οχι Για το DOA και τα δικαιώματά σου: Μπορείς να τη γυρίσεις επειδή απλά δε σου κάνει. Δεν έχει το χρώμα που έβλεπες ακριβώς στην εικόνα του Site, δεν έχει μία θύρα hdmi πχ και εσύ θα ήθελες. Τέλος πάντων απλά επειδή δε σου κάνει, δε σου αρέσει η φάτσα της. Κράτα την λοιπόν και άσε με να λέω αυθαίρετα πράγματα. Και μη μου πεις πάλι την καραμέλα περί πλαισίου και ότι δεν κάνουν επιστροφές αλλαγές, γιατί έχω αλλάξει αρκετά πράγματα. Μάθε να διαβάζεις Μάθε να φέρεσαι Γίνε άνθρωπος και τότε ξαναμίλα Τώρα ναι μιλάω ειρωνικά... Και όσο για το ξες και από χωριό να είναι το παλικάρι, τον κάνει νομίζεις κατώτερο από τα "παιδιά" της πόλης όπως εσένα;
evoluti0n Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μάθε να διαβάζεις Μάθε να φέρεσαι Γίνε άνθρωπος και τότε ξαναμίλα Τώρα ναι μιλάω ειρωνικά... Και όσο για το ξες και από χωριό να είναι το παλικάρι, τον κάνει νομίζεις κατώτερο από τα "παιδιά" της πόλης όπως εσένα; καταραμενες συνηθειες απο τα greeklish ομως προτειμω να κανω λαθοι παρα να ειμαι τοσο στοκος οσο εσυ αδερφε
Προτεινόμενες αναρτήσεις