Προς το περιεχόμενο

Ασύρματη σύνδεση TV με LAPTOP


eddie-2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα την LG 42LW650S και προσπαθώ να την συνδέσω ασύρματα με το laptop στην TV λέει ότι για να συνδεθεί πρέπει ο υπολογιστής να έχει εγκατεστημένο το plex. Το κατέβασα το εγκατέστησα και από εκεί και πέρα δεν βγάζω άκρη ούτε στο laptop ούτε στην TV. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το DLNA λες ?

 

το DLNA είναι ένα client server πρόγραμμα που κανεις stream multimedia στην tv. Ελπίζω να μην περιμένεις να δεις το dekstop ασύρματα

Αυτό πρέπει να είναι: http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρέπει να συνδέσεις την TV μέσω wifi με το laptop ή με τον wifi router.

Ή μέσω Lan αν έχει lan θύρα η TV.

Τον wifi adaptor τον δίνει η LG ή είναι extra ;

Θα πρέπει να τον σετάρεις να συνδεθεί στο δίκτυο , το ίδιο και το laptop, ή αν δεν έχεις δίκτυο - router , να συνδεθούν μεταξύ τους.

Σε αυτή την περίπτωση το laptop θα πρέπει να γίνει wifi access point (standalone) και η τηλεόραση να συνδεθεί μαζί του σε adhoc σύνδεση (point to point χωρίς router).

 

 

το laptop με το plex δουλεύει ως media server, και η tv ψάχνοντας στους υπολογιστές του δικτύου θα τον βρει και θα μπορεί να μεταδώσει περιεχόεμενο που θα επιλέξεις να σερβίρεις μέσω του plex από το laptop σε όλες τις συμβατές συσκευές του δικτύου που παίζουν με plex (όπως λέει και στο link σου)..

 

 

Δεν ξέρω τι μυστήριο έχει το plex,

εγώ έχω μια samsung και χρησιμοποιώ το dlna χωρίς επιπλέον software στο desktop και το laptop μου.

Τα windows 7 και ο media player υποστηρίζουν dlna,

και απλώς σετάρω στις ρυθμίσεις δικτύου των windows αν θέλω να δείχνω multimedia περιεχόμενο (στο advanced sharing settings στο Network and sharing center), και από ποιους φακέλους θέλω να σερβίρει.

 

μετά , απλώς πηγαίνω στη σχετική επιλογή media στην τηλεόραση, η οποία μου δείχνει όλες τις συσκευές του δικτύου που σερβίρουν dlna, διαλέγω τη συσκευή , και σερφάρω στους φακέλους για τραγούδια - μουσική - video..

 

δυστυχώς δεν βλέπει video_ts και bluray αρχεία (όταν πάω να τα ανοίξω μου βγάζει ότι δεν τα αναγνωρίζει), αλλά παίζει μουσικές, δείχνει φωτός και άλλα βίντεος (mpeg, avi, divx)..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...