Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,μια ερωτηση θελω να κανω.

 

Εχω την αισθηση οτι το ψυγειο(το οποιο ενδεχεται να ειναι καινουργιο μαρκα Delongi,γιατι μετακομισα στην γκαρσονιερα πριν

ενα μηνα αλλα δν ειναι και σιγουρο)δεν λειτουγει σωστα για τους εξης λογους:

 

1)μου μουχλιασε ενα philadelphia σχεδον ολοκληρο που ειχα στο ψυγειο ενω προβλεποταν να ληξει στα μεσα Δεκεμβριου

2)το ζαμπονγυρω στις 5 με 6 μερες στεγνωνει και μυριζει,δεν χαλαει εντελως αλλα ειναι καπως γλειωδης και ανοστο,αφου για να το φαω

το ξεπλενω με νερο.

3)η καταψυξη δεν εχει καθολου παγο γυρω γυρω οπως εχω συνηθησει σε ολα τα ψυγεια να βλεπω,τα τροφιμα τα παγωνει μια

χαρα και τα παγακια τα φτιαχνει μια χαρα πολυ σκληρα δεν εχω προβλημα αλλα ισως να υπαρχει θεμα που δεν υπαρχει γυρω παγος.

 

Αυτα,ισως ειναι μια χαρα,ισως εγς σκεφτομαι λαθος.

 

Ave!

 

Υ.Γ Επισης το ψυγειο το εχω στο 4!

Η μετρηση ξεκιναει με 0(κλειστο φωτακι) 1(αναβει το φως) 2 3 4 5

 

Ευχαριστω Πολυ!

Μια αστραπή η ζωή μας...Μα προλαβαίνουμε!(Ν. Καζαντζάκης)

  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) μετά από κάποιες μέρες χαλάει το τυρί. Ειδικά αν βάζεις κουτάλι το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και μείνουν πάνω υπολείμματα σάλιου ξερωγω. Ημερομηνία λήξης είναι για κλειστό

 

2) Το ΄ζαμπόν καλό είναι να το έχεις σε τάπερ αεροστεγές. Μετά από κάποιες μέρες χαλάει κι αυτό.

 

3) Το ψυγείο σου είναι no-frost :P Αν κάνει παγάκια είναι μια χαρά.

Δημοσ.

1) μετά από κάποιες μέρες χαλάει το τυρί. Ειδικά αν βάζεις κουτάλι το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και μείνουν πάνω υπολείμματα σάλιου ξερωγω. Ημερομηνία λήξης είναι για κλειστό

 

2) Το ΄ζαμπόν καλό είναι να το έχεις σε τάπερ αεροστεγές. Μετά από κάποιες μέρες χαλάει κι αυτό.

 

3) Το ψυγείο σου είναι no-frost :P Αν κάνει παγάκια είναι μια χαρά.

 

Αρα ειμαι κομπλε ε?τοτε τι σκ**ατα γραφουνε στο φιλαδελφια "Μετά το ανοιγμα διατηρειται στο ψυγειο μεχρι την ημερομηνια ληξης"...γκρρρρρ

 

άλλη επιλογη εκτος ζαμπον το οποιο να το βαζω σε τοστ στη θεση του (ζαμπον) και να διατηρειται καιρο?

Δημοσ.

Ουτε το δικο μου ψυγειο κανει παγο , παγακια ομως κανει μια χαρα. Τα καινουργια ψυγεια εχουν κρυο αερα και δεν κανουν παγο οπως τα παλια.

Δημοσ.

thomka, εχω μια φίλη.Τη λένε Ταινία και θέλει να σε γνωρίσει.

 

Ταπερ για το ζαμπόν και πήγαινε κάθε βδομάδα για ψώνια.

 

Πιστεψε με ειναι κολλητη μου η κοπελιτσα!

 

Είναι λίγο παραπλανητικό αυτό :P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

 

 

1)μου μουχλιασε ενα philadelphia σχεδον ολοκληρο που ειχα στο ψυγειο ενω προβλεποταν να ληξει στα μεσα Δεκεμβριου

 

Μηπως πηρες ροκφορ και δεν το καταλαβες?

 

 

 

 

2)το ζαμπονγυρω στις 5 με 6 μερες στεγνωνει και μυριζει,δεν χαλαει εντελως αλλα ειναι καπως γλειωδης και ανοστο,αφου για να το φαω

το ξεπλενω με νερο.

Αυτο με την γλιτσα συμβαινει και σε μενα, δεν ειναι τιποτα, το ξεπλενεις και το τρως. ΤΟ πολυ πολυ να σε βοηθησει να ενεργηθεις καλυτερα αν εχεις θεμα

Δημοσ.

Eυχαριστω για τις απαντησεις,κατεληξα(ευχομαι) οτι τελικα το ψυγειο χαιρει ακρας υγειας...Γιατι κατι μηλα που εχω 1+ βδομαδα μεσα ειναι οκ! χααχαχα

 

Thanks again

Δημοσ.

την γλιτσα την κανει και σε μενα το ζαμπον (αν δε φαω και τις 10 φετες σε 2 μερες :mrgreen: )

οπως προειπε ενας φιλος το ξεπλενεις στη βρυση με νερο και το τρως. το ξεπλυμα δεν ενδυκνειτε αν επανω εχει αναπτυχθει κανα μανιταρι ή οτιδηποτε που δυναται να καταναλωσει το ζαμπον πριν απο σενα :devil:

Δημοσ.

3)η καταψυξη δεν εχει καθολου παγο γυρω γυρω οπως εχω συνηθησει σε ολα τα ψυγεια να βλεπω,τα τροφιμα τα παγωνει μια

χαρα και τα παγακια τα φτιαχνει μια χαρα πολυ σκληρα δεν εχω προβλημα αλλα ισως να υπαρχει θεμα που δεν υπαρχει γυρω παγος.

 

 

 

+2

  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω ενα ψυγειο Whirlpool WTE 2511 και στη συντηρηση υπαρχει ενας διακοπτης on/off. Δε ξερω τι ακριβως ειναι. Manual δε μπορω να βρω. Που να το εχω;

 

Επισης, ποσο υγιεινο ειναι να βαζουμε τα κρεατα στην καταψυξη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...