thomka Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα,μια ερωτηση θελω να κανω. Εχω την αισθηση οτι το ψυγειο(το οποιο ενδεχεται να ειναι καινουργιο μαρκα Delongi,γιατι μετακομισα στην γκαρσονιερα πριν ενα μηνα αλλα δν ειναι και σιγουρο)δεν λειτουγει σωστα για τους εξης λογους: 1)μου μουχλιασε ενα philadelphia σχεδον ολοκληρο που ειχα στο ψυγειο ενω προβλεποταν να ληξει στα μεσα Δεκεμβριου 2)το ζαμπονγυρω στις 5 με 6 μερες στεγνωνει και μυριζει,δεν χαλαει εντελως αλλα ειναι καπως γλειωδης και ανοστο,αφου για να το φαω το ξεπλενω με νερο. 3)η καταψυξη δεν εχει καθολου παγο γυρω γυρω οπως εχω συνηθησει σε ολα τα ψυγεια να βλεπω,τα τροφιμα τα παγωνει μια χαρα και τα παγακια τα φτιαχνει μια χαρα πολυ σκληρα δεν εχω προβλημα αλλα ισως να υπαρχει θεμα που δεν υπαρχει γυρω παγος. Αυτα,ισως ειναι μια χαρα,ισως εγς σκεφτομαι λαθος. Ave! Υ.Γ Επισης το ψυγειο το εχω στο 4! Η μετρηση ξεκιναει με 0(κλειστο φωτακι) 1(αναβει το φως) 2 3 4 5 Ευχαριστω Πολυ! Μια αστραπή η ζωή μας...Μα προλαβαίνουμε!(Ν. Καζαντζάκης)
Pantelwolf Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 1) μετά από κάποιες μέρες χαλάει το τυρί. Ειδικά αν βάζεις κουτάλι το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και μείνουν πάνω υπολείμματα σάλιου ξερωγω. Ημερομηνία λήξης είναι για κλειστό 2) Το ΄ζαμπόν καλό είναι να το έχεις σε τάπερ αεροστεγές. Μετά από κάποιες μέρες χαλάει κι αυτό. 3) Το ψυγείο σου είναι no-frost Αν κάνει παγάκια είναι μια χαρά.
thomka Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 1) μετά από κάποιες μέρες χαλάει το τυρί. Ειδικά αν βάζεις κουτάλι το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και μείνουν πάνω υπολείμματα σάλιου ξερωγω. Ημερομηνία λήξης είναι για κλειστό 2) Το ΄ζαμπόν καλό είναι να το έχεις σε τάπερ αεροστεγές. Μετά από κάποιες μέρες χαλάει κι αυτό. 3) Το ψυγείο σου είναι no-frost Αν κάνει παγάκια είναι μια χαρά. Αρα ειμαι κομπλε ε?τοτε τι σκ**ατα γραφουνε στο φιλαδελφια "Μετά το ανοιγμα διατηρειται στο ψυγειο μεχρι την ημερομηνια ληξης"...γκρρρρρ άλλη επιλογη εκτος ζαμπον το οποιο να το βαζω σε τοστ στη θεση του (ζαμπον) και να διατηρειται καιρο?
Marria Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ουτε το δικο μου ψυγειο κανει παγο , παγακια ομως κανει μια χαρα. Τα καινουργια ψυγεια εχουν κρυο αερα και δεν κανουν παγο οπως τα παλια.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 thomka, εχω μια φίλη.Τη λένε Ταινία και θέλει να σε γνωρίσει. Ταπερ για το ζαμπόν και πήγαινε κάθε βδομάδα για ψώνια.
moldovan20 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Υ.Γ Επισης το ψυγειο το εχω στο 4! Είναι λίγο παραπλανητικό αυτό
thomka Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 thomka, εχω μια φίλη.Τη λένε Ταινία και θέλει να σε γνωρίσει. Ταπερ για το ζαμπόν και πήγαινε κάθε βδομάδα για ψώνια. Πιστεψε με ειναι κολλητη μου η κοπελιτσα! Είναι λίγο παραπλανητικό αυτό ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Orgasmic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 1)μου μουχλιασε ενα philadelphia σχεδον ολοκληρο που ειχα στο ψυγειο ενω προβλεποταν να ληξει στα μεσα Δεκεμβριου Μηπως πηρες ροκφορ και δεν το καταλαβες? 2)το ζαμπονγυρω στις 5 με 6 μερες στεγνωνει και μυριζει,δεν χαλαει εντελως αλλα ειναι καπως γλειωδης και ανοστο,αφου για να το φαω το ξεπλενω με νερο. Αυτο με την γλιτσα συμβαινει και σε μενα, δεν ειναι τιποτα, το ξεπλενεις και το τρως. ΤΟ πολυ πολυ να σε βοηθησει να ενεργηθεις καλυτερα αν εχεις θεμα
thomka Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Eυχαριστω για τις απαντησεις,κατεληξα(ευχομαι) οτι τελικα το ψυγειο χαιρει ακρας υγειας...Γιατι κατι μηλα που εχω 1+ βδομαδα μεσα ειναι οκ! χααχαχα Thanks again
moldovan20 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Τα μήλα έτσι και αλλιώς διατηρούνται και εκτός ψυγείου :mrgreen:
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 την γλιτσα την κανει και σε μενα το ζαμπον (αν δε φαω και τις 10 φετες σε 2 μερες ) οπως προειπε ενας φιλος το ξεπλενεις στη βρυση με νερο και το τρως. το ξεπλυμα δεν ενδυκνειτε αν επανω εχει αναπτυχθει κανα μανιταρι ή οτιδηποτε που δυναται να καταναλωσει το ζαμπον πριν απο σενα
bgeorgalas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 3)η καταψυξη δεν εχει καθολου παγο γυρω γυρω οπως εχω συνηθησει σε ολα τα ψυγεια να βλεπω,τα τροφιμα τα παγωνει μια χαρα και τα παγακια τα φτιαχνει μια χαρα πολυ σκληρα δεν εχω προβλημα αλλα ισως να υπαρχει θεμα που δεν υπαρχει γυρω παγος. +2
Luxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Εχω ενα ψυγειο Whirlpool WTE 2511 και στη συντηρηση υπαρχει ενας διακοπτης on/off. Δε ξερω τι ακριβως ειναι. Manual δε μπορω να βρω. Που να το εχω; Επισης, ποσο υγιεινο ειναι να βαζουμε τα κρεατα στην καταψυξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα