Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://elektrotanya.com/whirlpool_wte_2511_a_w.pdf/download.html Κατω απο την εικονα αν δεις λεει οτι ειναι σε αναμονη να κατεβει... θα βγαλει ενα download here και θα κατεβει.. απο οσο καταλαβαινω εγω απο το κυκλωμα που δειχνει ειναι γενικος διακοπτης? μιας και αν κλεισεις το heater που λεει δεν θα εχεις και ψηξη μετα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τώρα που έπεσα στο τοπικ κατα τύχη, αν δεν παγώνει καλά το ψυγείο τι κάνουμε...?? φωνάζουμε ψυκτικό ? εννοώ φτιάχνεται η πάει για πέταμα?

Δημοσ.

Δε λεει κατι στο manual για το κουμπι.

Στις οδηγιες που εχω κατι λεει για συμπιεστη, αλλα δε καταλαβαινω! Παντως η ψυξη δεν ειναι, γιατι το ειχα κλειστο πολλες ημερες και τα τροφιμα παγωναν μια χαρα.

Δημοσ.

Στο σχεδιαγραμμα του κυκλωματος αν προσεξεις ο μοναδικος διακοπτης που εχει εντος ψυγειου ειναι αυτος και ειναι για αυτο που λες για τον συμπιεστη... μηπως ειναι καποιο boost ξερω 'γω?

Δημοσ.

τώρα που έπεσα στο τοπικ κατα τύχη, αν δεν παγώνει καλά το ψυγείο τι κάνουμε...?? φωνάζουμε ψυκτικό ? εννοώ φτιάχνεται η πάει για πέταμα?

To χεις σε μεγάλη σκάλα και δεν κάνει σωστή ψύξη?? Το καλοκαίρι λόγω αύξησης της εξωτερικής θερμοκρασίας δυναμώνουμε και το ψυγείο.

Δημοσ.

Εχω ενα ψυγειο Whirlpool WTE 2511 και στη συντηρηση υπαρχει ενας διακοπτης on/off. Δε ξερω τι ακριβως ειναι. Manual δε μπορω να βρω. Που να το εχω;

Επισης, ποσο υγιεινο ειναι να βαζουμε τα κρεατα στην καταψυξη;

Εμείς ένα ψυγείο που έχουμε στην κατάψυξη έχει ένα κουμπί που αν δεν πατηθεί δεν πρόκειται να βγάλει κρύο αέρα-ψύξη.

Δημοσ.

To χεις σε μεγάλη σκάλα και δεν κάνει σωστή ψύξη?? Το καλοκαίρι λόγω αύξησης της εξωτερικής θερμοκρασίας δυναμώνουμε και το ψυγείο.

ναι ειναι στην μεγάλη σκάλα. ότι θέλω να έχει σωστή ψύξη φαντάσου το βάζω στην κατάψυξη (οπου και τα διατηρεί σαν ψυγείο) ... έχει χάσει την μπάλα το ψυγείο.

πάλι καλά έχω και ξεχωριστό καταψύκτη γιαυτο δεν βιαζομαι να το φτιάξω αλλα αν φτιάχνεται να φωνάξω κάποιον να το δεί... απλά αλλαγή φρέον θέλει δηλαδή?

Δημοσ.

Δεν το αλλαζεις το φρεον αλλα το συμπληρωνεις. Αν και νομιζω οτι οι χλωροφθορανθρακες (CFCs), που καταστρεφουν το οζον,εχουν αντικατασταθει εδω και καμια δεκαετια απο τους υδροφθορανθρακες (HFCs) που απλα συμβαλουν στο φαινομενο του θερμοκηπιου. Αν ειναι παλιο το ψυγειο στειλτε το για ανακυκλωση προσεχοντας να μην προκληθει διαρροη του ψυκτικου υγρου και παρτε ενα τεχνολογιας Greenfreeze και θα γλυτωσετε λεφτα και απο την επισκευη και απο την οικονομια που θα σας κανει.

Δημοσ.

Στο σχεδιαγραμμα του κυκλωματος αν προσεξεις ο μοναδικος διακοπτης που εχει εντος ψυγειου ειναι αυτος και ειναι για αυτο που λες για τον συμπιεστη... μηπως ειναι καποιο boost ξερω 'γω?

Τι boost εννοεις; Καλα ειναι δυνατον να μην υπαρχουν πουθενα οδηγιες; Να το εχω στο off ή στο On; :S
Δημοσ.

Αρα ειμαι κομπλε ε?τοτε τι σκ**ατα γραφουνε στο φιλαδελφια "Μετά το ανοιγμα διατηρειται στο ψυγειο μεχρι την ημερομηνια ληξης"...γκρρρρρ

Λοοοοοοοοοοοοοολ δεν γράφει αυτό καλέ. Λέει ότι διατηρείται 2-3 μέρες το πολύ μετά το άνοιγμα :P

Δημοσ.

Τι boost εννοεις; Καλα ειναι δυνατον να μην υπαρχουν πουθενα οδηγιες; Να το εχω στο off ή στο On; :S

Για καλυτερη ψηξη.. δε ξερω... δοκιμασε κατι αν ειναι, ανοιξε το και παρακολουθησε μηπως παγωνει καλυτερα...

Δημοσ.

Παρε ενα τετοιο Link να ελεγχεις την θερμοκρασια, μηπως τα παιξει το ψυγειο και παθεις τιποτα.

Εγω μια μαλακια ψυγειο που ειχα παρει παλια εκανε -20++ στην καταψυξη και παραλληλα +11 στον συντηρηση χαλουσε τα παντα. Γυρω στους +4-5 πρεπει να εχει η συντηρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...