Kapetanakos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ξερει κανεις πως κανουμε σερβις σε ψυγειο???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 3)η καταψυξη δεν εχει καθολου παγο γυρω γυρω οπως εχω συνηθησει σε ολα τα ψυγεια να βλεπω,τα τροφιμα τα παγωνει μια χαρα και τα παγακια τα φτιαχνει μια χαρα πολυ σκληρα δεν εχω προβλημα αλλα ισως να υπαρχει θεμα που δεν υπαρχει γυρω παγος.
Quicksilver_gta:sa_lover Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Καλησπέρες! Παίζει να είναι "ζόμπι" thread αλλά είπα να δοκιμάσω.Έχω ένα ψυγείο VOXSON μικρούλι (150εκ ύψος) το οποίο δούλευε μια χαρά (παίζει να είναι 7-8 ετών)Πρόσφατα το μετέφερα μέσω μιας μεταφορικής (κακία τους ώρα, κάνουν μεταφορά με οχήματα κούρσας, ούτε καν αγροτικό) και μου το έφεραν (πως αλλιώς ξάπλα. Γνωρίζω ότι θέλουν κάποιες ώρες να είναι όρθια για να κατέβει το ψυκτικό υγρό στη θέση του. Το άφησα λοιπόν εκτός πρίζας εννοείται για κάποιες ώρες (8-9 ώρες) και το έβαλα στην πρίζα. Η κατάψυξη δουλεύει μια χαρά. Η συντήρηση όμως όχι. Το μοτέρ δουλεύει κανονικά (1 μοτέρ είναι όχι 2) και η συντήρηση έχει σκάλες 0-7 όπου προφανώς 0 = κλειστό. Δοκίμασα στο 1 για να πάρει σιγά σιγά μπροστά, δοκίμασα στο 4-5-6 μέχρι και 7. Τίποτα. Τζίφος. Καμιά ιδέα, πριν φωνάξω ψυκτικό;
vasilissouvlaki Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Έχω ένα ψυγείο kelvinator και δεν είχε κλείσει καλά η πόρτα του κατάψυξη με αποτέλεσμα να ξεπεράσουν τα πράγματα και τώρα που το έχω βάλει στο τέρμα δεν βλέπω να έχει παγώσει πχ το παγωτό. Τι να κάνω? Θέλει παραπάνω ώρα για να παγώσει?
soteras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Έχω ένα ψυγείο kelvinator και δεν είχε κλείσει καλά η πόρτα του κατάψυξη με αποτέλεσμα να ξεπεράσουν τα πράγματα και τώρα που το έχω βάλει στο τέρμα δεν βλέπω να έχει παγώσει πχ το παγωτό. Τι να κάνω? Θέλει παραπάνω ώρα για να παγώσει? Για αρχή τσέκαρε μην έχει τίποτα αερογωγους γυρω γυρω και εχουν πιασει τιποτα παγο
Quicksilver_gta:sa_lover Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρες! Παίζει να είναι "ζόμπι" thread αλλά είπα να δοκιμάσω. Έχω ένα ψυγείο VOXSON μικρούλι (150εκ ύψος) το οποίο δούλευε μια χαρά (παίζει να είναι 7-8 ετών) Πρόσφατα το μετέφερα μέσω μιας μεταφορικής (κακία τους ώρα, κάνουν μεταφορά με οχήματα κούρσας, ούτε καν αγροτικό) και μου το έφεραν (πως αλλιώς ξάπλα. Γνωρίζω ότι θέλουν κάποιες ώρες να είναι όρθια για να κατέβει το ψυκτικό υγρό στη θέση του. Το άφησα λοιπόν εκτός πρίζας εννοείται για κάποιες ώρες (8-9 ώρες) και το έβαλα στην πρίζα. Η κατάψυξη δουλεύει μια χαρά. Η συντήρηση όμως όχι. Το μοτέρ δουλεύει κανονικά (1 μοτέρ είναι όχι 2) και η συντήρηση έχει σκάλες 0-7 όπου προφανώς 0 = κλειστό. Δοκίμασα στο 1 για να πάρει σιγά σιγά μπροστά, δοκίμασα στο 4-5-6 μέχρι και 7. Τίποτα. Τζίφος. Καμιά ιδέα, πριν φωνάξω ψυκτικό; Φωναξα ψυκτικο, απομονωσε το περιμετρικο συστημα, εβαλε νεο φιλτρο, συμπληρωσε φρεον και ολα οκ. Ενημερωτικα το λεω, αν τυχει κατι παρομοιο ισως ειναι αυτο
vasilissouvlaki Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Φωναξα ψυκτικο, απομονωσε το περιμετρικο συστημα, εβαλε νεο φιλτρο, συμπληρωσε φρεον και ολα οκ. Ενημερωτικα το λεω, αν τυχει κατι παρομοιο ισως ειναι αυτο η νύφη πόσο πήγε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα