Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το εξης προβλημα, φτιαχνω την σελιδα μου σε joomla 1.5 και αρκετες φορες ανα 2-3 μερες δεν μπορω να συνδεθω στην σελιδα, δηλαδη μου βγαζει μηνυμα ''Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής''.. Το περιεργο ειναι οτι μπορω παντοτε να συνδεθω απο 3g μεσω του κινητου μου. Δεν γνωριζω αν ειναι προβλημα της joomla η καποιου αλλου αλλα ειναι ιδιαιτερα ανησυχητικο διοτι αμφιβαλω εαν θα ειναι σταθερη με το που την ολοκληρωσω. Μιλησα με τον ανθρωπο που μου δινει το hosting και μου απαντησε πωσ δεν ευθυνεται αυτος αλλα η δικη μου συνδεση. Το ελενξα και απο αλλους υπολογιστες με διαφορετικες ip (απο φιλους σε διαφορετικες πολεις ακομα) αλλα συμβαινει το ιδιο δηλαδη η σελιδα ανα καποιες μερες δεν εμφανιζεται καν ενω απο 3g μεσω κινητου ειναι παντοτε προσβασιμη. Επειδη δεν ξερω τι να κανω αν καποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει. Ειναι καποιο προβλημα της joomla η κατι αλλο?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Είναι όντως πολύ περίεργο που με 3G δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Όταν λες με 3G, βλέπεις το site από το κινητό σου ή απλά χρησιμοποιείς το κινητό σαν modem που δίνει internet στο PC;

Δοκίμασε το pingdom. Είναι ένα εργαλείο monitoring όπου παρακολουθεί το site σου και σε ενημερώνει με email για το αν είναι online ή όχι. Άστο να κάνει monitor για μερικές μέρες και ίσως βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Δημοσ.

Οταν λεω με 3g αναφερομαι στο κινητο μου απλα, δεν το χρησιμοποιω σαν modem. θα δοκιμασω το Pingdom αλλα οπως και να'χει δεν ξερω πραγματικα τι να κανω και εχω αφιερωσει 2 μηνες για ολο αυτο.. :/

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και πρόβλημα DNS καθώς μου λέει "www.radionw.gr δεν εντοπίστηκε".

Άλλο πράγμα να μην δουλεύει ο server και άλλο πράγμα να μην τον βρίσκει...

Αν συνεχιστεί το πρόβλημα, στείλε PM για να το ψάξω παραπάνω.

φιλικά,

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω ειλικρινα για τον χρονο σου. Αυτο εχει αρκετο καιρο που μου συμβαινει (1μιση μηνα περιπου ισωσ παραπανω) και με τον hoster μου δεν βρισκω ακρη πραγματικα. Μου λεει οτι απλως ευθυνεται η συνδεση μου και τιποτα παραπανω. Το θεμα ειναι οτι αποκλειεται να ευθυνεται η δικια μου συνδεση και αλλων 5 ανθρωπων που συνδεονται απο αλλες πολεις. Αν πραγματικα δεν εχεις καποιο προβλημα να το ελενξεισ θα σου ημουν υποχρεος.. :)

Δημοσ.

Στο domain σου παρουσιάζονται τα παρακάτω προβλήματα:

Mismatched NS records WARNING: One or more of your nameservers did not return any of your NS records.

DNS servers responded ERROR: One or more of your nameservers did not respond:

The ones that did not respond are: 204.45.16.44 204.45.16.43

Multiple Nameservers ERROR: Looks like you have less than 2 nameservers. According to RFC2182 section 5 you must have at least 3 nameservers, and no more than 7. Having 2 nameservers is also ok by me.

Missing nameservers reported by your nameservers You should already know that your NS records at your nameservers are missing, so here it is again:

ns2.webnetstream.net.

ns1.webnetstream.net.

SOA record No valid SOA record came back!

MX Records Oh well, I did not detect any MX records so you probably don't have any and if you know you should have then they may be missing at your nameservers!

Οπότε πρέπει να ελέγξεις nameservers και IP διευθύνσεις

Εκτός βέβαια και αν είναι θέμα σέρβερ.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα σύνδεσης νομίζω.

Όπως είπε και ο Themis-T πρόβλημα με DNS είναι.

$ host www.radionw.gr ns2.webnetstream.net

;; connection timed out; no servers could be reached

Μίλησε με τον provider και πες του ότι κάτι πρέπει να παίζει με τους DNS server.

φιλικά,

Δημοσ.

Σας υπερευχαριστω πραγματικα για ολη αυτη την ερευνα που κανατε! Θα επικοινωνησω με τον hoster μου και θα δω αναλογος:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...