Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω...αν πιασεις το σπιτονοικοκυρη σου να προσπαθει να μπει στο σπιτι...τι μπορεις να του κάνεις;μηνυση;εχεις το δικιο με το μέρος σου ε;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω...αν πιασεις το σπιτονοικοκυρη σου να προσπαθει να μπει στο σπιτι...τι μπορεις να του κάνεις;μηνυση;εχεις το δικιο με το μέρος σου ε;

Είχε μπει μια φορά ο σπιτονυκοκοιρης σε παλαιοτερο σπίτι που εμένα, ενώ ελειπε ο πατέρας μου σε ταξίδι και έλειπε και ο μεγάλος αδερφός κοινός ήμασταν η μάνα και 2 πιτσιρίκια σπίτι.

Μπαινει ανετος μέσα με δικά του κλειδιά παρακαλώ (μαλακιά μου που αφήσαμε την ίδια κλειδαριά βέβαια),και καλά οτι ήθελε να ελέγξει το σπίτι για 1.5 μήνα που μέναμε και κλώτσησε και το σκυλο το @@δι.

2 εβδομάδες που ζήταγε ο πατέρας μου εξηγήσεις άρχισε τα μαμού σουτου,ε δεν πήρε φράγκο μέχρι να βρούμε άλλο σπίτι.

Ειδοποίησε την αστυνομία το καλύτερο που μπορείς να κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

θελω να τον φοβισω με μήνυση ...βλακεια κ μας που δεν αλλαξαμε κλειδαρια....το θεμα ειναι που ξερω οτι δεν εχει μπει κ αλλες φορες στο παρελθον οσο ελειπα......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η μηνυση δε νομιζω να τον φοβησει γιατι κανει χρονια να εκδικαστει. Περισσοτερο θα φοβηθει αν η ερθει η αστυνομια και τον τσακωσει σα κοινο διαρρηκτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...