akis_supernatural Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 παιδια εκανα διακοπη γραμμης μετα απο 2 χρονια στη forthnet και ολοκληρωθηκε την προηγουμενη εβδομαδα. χθες μου ηρθε ο τελευταιος λογαριασμος αλλα αποτι βλεπω πρεπει να πληρωσω και τους 2 μηνες χωρις να τους εχω χρησιμοποιησει????? επισης στην αρχη οταν εκανα τη συνδεση ειχα πληρωσει καποιο ποσο νομιζω 60 ευρω για τη γραμμη. αυτα τα λεφτα μου ειχαν πει οτι θα μου επιστραφουν στο τελος. ετσι δεν ειναι???
lefteris210 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 όχι φυσικά , δεν επιστρέφεται τίποτα διότι τα 60 ευρώ είναι το νέο νούμερο που σου δώσανε γιατί προφανώς δεν είχες καθόλου σταθερό τηλέφωνο.
chris_ap Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δες τι έχεις υπογράψει καλύτερα. Ότι και να σου πουν εδώ είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε Πάντως δε θυμάμαι να επιστρέφεται το τέλος σύνδεσης (τα 6 που λες), όπως δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς όταν λες ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσει τους 2 τελευταίους μήνες. Αν είχες σύνδεση την πληρώνεις.
akis_supernatural Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 κατσε ομως οταν ειχα παει καποια στιγμη στη wind γιατι ενδιαφερομουν να παω μου ειπαν οτι απο τη forthnet θα μου δωσουν τα λεφτα και θα πανε στη wind για να γινει η ενεργοποιηση και δε θα πληρωσω τιποτα... τεσπα εκτος απο αυτο εγω γιατι πρεπει τωρα να πληρωσω και τους 2 μηνες? Δες τι έχεις υπογράψει καλύτερα. Ότι και να σου πουν εδώ είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε Πάντως δε θυμάμαι να επιστρέφεται το τέλος σύνδεσης (τα 6 που λες), όπως δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς όταν λες ότι δεν έχεις χρησιμοποιήσει τους 2 τελευταίους μήνες. Αν είχες σύνδεση την πληρώνεις. ναι αυτο λεω οτι 1 μηνα χρησης εκανα μετα εγινε η διακοπη. γιατι να πληρωσω και τους 2?
chris_ap Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δες πότε έγινε η διακοπή και η μεταφορά στη Wind. Μπορεί η βλακεία να έχει γίνει από τη wind. Γενικά μην ακούς τι λέει ο ένας πάροχος για τον άλλο, αλλά τι λέει ο καθένας για τον εαυτό του. Είναι σαν τους πολιτικούς κι αυτοί
lefteris210 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 κατσε ομως οταν ειχα παει καποια στιγμη στη wind γιατι ενδιαφερομουν να παω μου ειπαν οτι απο τη forthnet θα μου δωσουν τα λεφτα και θα πανε στη wind για να γινει η ενεργοποιηση και δε θα πληρωσω τιποτα... τεσπα εκτος απο αυτο εγω γιατι πρεπει τωρα να πληρωσω και τους 2 μηνες? ναι αυτο λεω οτι 1 μηνα χρησης εκανα μετα εγινε η διακοπη. γιατι να πληρωσω και τους 2? 3 χρόνια forthnet είχα , και πριν 2 μήνες την έκοψα , φυσικά έπρεπε να πληρώσω τον τελευταίο λογαριασμό που στην ουσία προπλήρωσα τον επόμενο μήνα αλλά δεν γίνετε και διαφορετικά, γιατί σε όλους τους λογαριασμούς της forthnet που είναι δίμηνο πάντα πληρώνεις τον μήνα που τρέχει και τον επόμενο.
akis_supernatural Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δες πότε έγινε η διακοπή και η μεταφορά στη Wind. Μπορεί η βλακεία να έχει γίνει από τη wind. Γενικά μην ακούς τι λέει ο ένας πάροχος για τον άλλο, αλλά τι λέει ο καθένας για τον εαυτό του. Είναι σαν τους πολιτικούς κι αυτοί δεν εκανα τελικα φορητοτητα στη wind απλα το ειχα ψαξει για να παω. κατσε δηλαδη εγω τωρα θα πληρωσω ολο το 2μηνο παρολο που δεν το εχω χρησιμοποιησει???? ή θα μου ερθει και αλλος λογαριασμος που θα μου αφαιρουνται τα παγια που δεν εχω χρησιμοποιησει?
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 πηγαινε απο ενα shop και ρωτα τους.λογικα μπορει μετα να βγει πιστωτικος λογαριασμος.οχι το τελος ενεργοποιησης που πληρωσες στην αρχη δεν στο γυριζουν εννοειται αφου παει στον οτε ουτε μεταβιβαζεται στον επομενο παροχο.αν κανεις μεταφορα της ηδη υπαρχουσας γραμμης απο την μια εταιρεια στην αλλη και οχι νεα γραμμη υπαρχει περιπτωση να το γλυτωσεις.
akis_supernatural Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 πηγαινε απο ενα shop και ρωτα τους.λογικα μπορει μετα να βγει πιστωτικος λογαριασμος.οχι το τελος ενεργοποιησης που πληρωσες στην αρχη δεν στο γυριζουν εννοειται αφου παει στον οτε ουτε μεταβιβαζεται στον επομενο παροχο.αν κανεις μεταφορα της ηδη υπαρχουσας γραμμης απο την μια εταιρεια στην αλλη και οχι νεα γραμμη υπαρχει περιπτωση να το γλυτωσεις. ναι ρε συ και εγω ετσι νομιζω οτι θα βγει πιστωτικος αν ειναι δυνατον να πληρωσω τοσα λεφτα παραπανω απο τι στιγμη που δε το εχω χρησιμοποιησει
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 απλα πηγαινε απο ενα καταστημα και ρωτησε τους.ειναι η πιο σιγουρη πηγη.ναι κανονικα δεν παιζει να το πληρωσεις εκτος αν σε δεσμευε καποιο συμβολαιο αν ησουν για ενα χρονο που εσυ το εχεις περασει.απλα ο λογαριασμος βγαινει αυτοματα οποτε αν τους το πεις πιστευω οτι θα στο πιστωσουν κτλ.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 οτι αλλο ειναι πες μας και πες μας τι σου ειπαν κιολας.
akis_supernatural Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 λοιπον τελικα ολα καλα. μου ειπαν οτι θα βγει οτι θα βγει νεος λογαριασμος στα 12 ευρω οσο δηλαδη το χρησιμοποιησα
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 λοιπον τελικα ολα καλα. μου ειπαν οτι θα βγει οτι θα βγει νεος λογαριασμος στα 12 ευρω οσο δηλαδη το χρησιμοποιησα ετσι γινεται .και αν εχει κοπει παραπανω βγαινει πιστωτικος και πληρωνεις μονο για τις μερες που εκανες use.θα ηταν βλακεια να χρεωναν ολο το διμηνο.δεν στεκει σε καμια εταιρεια αυτο.εκτος αν εχεις κανει συμβολαιο χρονου και διακοψεις πιο πριν οποτε εκει εχει προστιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα