santana99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Είχα δει παλιότερα ένα site το οποίο σου έβγαζε όλα τα μαγαζιά στην περιοχή σου τα οποία είχαν έκπτωση με ένδειξη πάσου και έλεγε και πόσο %, όμως δεν θυμάμαι το όνομά του καθόλου!! Επίσης είχε εκπτώσεις και για πολυτεκνία και τέτοια από όσο θυμάμαι... ήταν κάτι σε στυλ "καταπολέμιση" ή "δράση" κάτι τέτοιο... Γνωρίζεται τίποτα; * και ας διορθώσει κάποιος τον τίτλο
santana99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 μόλις το θυμήθηκα! "συμμαχία κατά της ακρίβειας" μόνο που το λινκ είναι αυτό http://help.in.gr/symmaxia/ όμως από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πια και δεν ξέρω αν δούλεψε και ποτέ...μια φορά το δοκίμασα σε ενα σουπερμαρκετ και μου είπε η ταμίας "πρώτη φορά το ακούω μισό να ρωτήσω υπεύθυνο" και μου απαντάει "δεν έχουμε εμείς κάτι τέτοιο" @@ δηλαδή
black_widow Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Για φοιτητές το μόνο που ξέρω είναι το http://sguide.gr/ , συμπληρώνεις ηλεκτρονικά την αίτηση και σου στέλνουν την κάρτα με ταχυδρομείο. Έχω βγάλει και την Ευρωπαική κάρτα για νέους http://www.europeanyouthcard.gr/ ( ηλεκτρονικά έκανα την αίτηση και εκεί ).
RottenLungs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μία είναι η μάχη κατα της ακρίβειας... Ουζάκι ή τσιπουράκι απο Σουπερμάρκετ και βγαίνεις κέντρο και αράζει όπου γουστάρεις με την παρέα σου, πίνεις, λές μαλακίες για κανα 3ωρο και μετά πάς σε κανα μαγαζί για άλλο ένα 3ωρο και πέρνεις το πολύ μία μπύρα. Εγω έτσι την βγάζω και με 7-8 € Παρασκευή - Σάββατο. Ε τις καθημερινές πλέον ΜΟΝΟ με ΜΜΕ (το αμάξι μου έχει πιάσει 100 κιλά σκόνη απο πάνω), λιγότερες μπύρες, λιγότερους καφέδες, ΠΟΤΕ φαγητό απ'έξω και ΚΑΛΗ διάθεση. Εγω με αυτά έχω κόψει τα έξοδα μου στα 25 € την βδομάδα, ενω πριν κανα 3μηνο χάλαγα γύρω στα 80-100€ την βδομάδα...
john1987 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μία είναι η μάχη κατα της ακρίβειας... Ουζάκι ή τσιπουράκι απο Σουπερμάρκετ και βγαίνεις κέντρο και αράζει όπου γουστάρεις με την παρέα σου, πίνεις, λές μαλακίες για κανα 3ωρο και μετά πάς σε κανα μαγαζί για άλλο ένα 3ωρο και πέρνεις το πολύ μία μπύρα. Εγω έτσι την βγάζω και με 7-8 € Παρασκευή - Σάββατο. Ε τις καθημερινές πλέον ΜΟΝΟ με ΜΜΕ (το αμάξι μου έχει πιάσει 100 κιλά σκόνη απο πάνω), λιγότερες μπύρες, λιγότερους καφέδες, ΠΟΤΕ φαγητό απ'έξω και ΚΑΛΗ διάθεση. Εγω με αυτά έχω κόψει τα έξοδα μου στα 25 € την βδομάδα, ενω πριν κανα 3μηνο χάλαγα γύρω στα 80-100€ την βδομάδα... Φιλε το πρωτο που λες μονο καλοκαιρι/ανοιξη παιζει χειμωνα με τιποτα. Αυτο που κοβει παρα πολυ τα εξοδα ειναι το ποτε φαγητο απεξω αν και προσωπικα μια φορα την εβδομαδα το εχω αναγκη να φαω εξω,οχι προφανως σε ακριβο μερος αλλα εξω.
RottenLungs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Φιλε το πρωτο που λες μονο καλοκαιρι/ανοιξη παιζει χειμωνα με τιποτα. Αυτο που κοβει παρα πολυ τα εξοδα ειναι το ποτε φαγητο απεξω αν και προσωπικα μια φορα την εβδομαδα το εχω αναγκη να φαω εξω,οχι προφανως σε ακριβο μερος αλλα εξω. Όχι ρε παίζει και χειμώνα πολυ εύκολα (εγω που έχω περάσει μια βόλτα και απο Λονδίνο, ο ελληνικός χειμώνας είναι φλώρικος - τουλάχιστον στην Αθήνα). Βεβαια εγω είμαι και λάτρης του κρύου αλλα και οι φίλοι / κοπέλα μου που δεν είναι και λάτρης μια χαρά αντέχουν. Μπουφανάκι και κασκολάκι και όλα κυριλέ. Μόλις πιάσει πολυ κρύο (μια - δυο βδομάδεες τον χρόνο) κάθεσε σπίτι με τζακάκι και φίλους, καμια ταινία, μπριζόλες, κανα επιτραπέζιο κτλ. Πάλι οικονομικά. Υπάρχουν λύσεις μωρέ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα