Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παράνομος σκέτο βασικά. Ασχέτως αν πολλοί από μας το κάνανε, καλό είναι να γνωρίζουμε αν αυτό που κάνουμε είναι νόμιμο ή όχι.

Δημοσ.

ποσες φορες θα το πουμε?ΔΕΝ ειναι παρανομος,απο την στιγμη που δεν κλεβει ρευμα.την δεη δεν την ενδιαφερει ,γιαυτο και βαζει στο καθε ρολοι την μικροτερη ασφαλεια ,για να μην μπορει ενα ρολοι να τροφοδοτει 2 κανονικα σπιτια.

Δημοσ.

Η τιμή της kwh είναι σταθερή σε περίπτωση που το ρολόι είναι για το κοινόχρηστο :)

Επίσης εκεί δεν πληρώνεις και το χαράτσι, μια και οι κοινόχρηστοι χώροι εξαιρούνται.

Έτσι η πολυκατοικία των 10 διαμερισμάτων, θα βάλει 10 ενδιάμεσους μετρητές, και θα είναι όλοι χαρούμενοι μέχρι να ζητήσουν επανασύνδεση.

Τότε, η ΔΕΗ θα τους ζητήσει εκ νέου χαρτί και σχέδια από ηλεκτρολόγο, και βεβαίωση ότι το σπίτι ακολουθεί τους κανόνες και νόμους της περιόδου επανασύνδεσης. Στα παλιά παλιά σπίτια, αυτό μπορεί να είναι και πρόβλημα... ;)

Τώρα όσον αφορά την νομιμότητα του όλου εγχειρήματος, καλύτερα να βάλουμε το μυαλό μας να σκεφτεί απλά, και όχι όπως μας βολεύει

Δημοσ.

νομιμοτατο,εφοσον ο ιδιοκτητης του παλιου ειναι δικος σου ανθρωπος.αλλα αν εχει χαμηλης εντασης παροχη μπορει να μην σηκωνει τα ρευματα σου.το καλωδιο με το οποιο θα παρεις ρευμα προσεχε να ειναι 3χ1.5 τουλαχιστον,αν αναβεις θερμοσιφωνα καντο 3χ2 ειδικα αν ειναι και μεγαλη η αποσταση.και εγω κατι τετοιο θα κανω.δεν πληρωνω δεν πληρωνω............

Γιατί πότε πληρώσατε εσείς. Άσε τους άλλους μισούς μαλάκες Ελληνες να πληρώσουν.

Αν οι αυτοί οι φόροι δεν πληρωθούν, θα επιστρέψουν άλλοι βαρύτεροι, πάλι για τους άλλους μισούς μαλάκες Ελληνες που πληρώνουν.

Ξέρω απο τώρα τι θα πεις. Μην πληρώσεις και εσύ. Ο Έλληνας σε μυαλά δεν έχει μεγάλη διαφορά απ τον γύφτο. Θέλουμε και ΕΟ

Δημοσ.

Γιατί πότε πληρώσατε εσείς. Άσε τους άλλους μισούς μαλάκες Ελληνες να πληρώσουν.

Αν οι αυτοί οι φόροι δεν πληρωθούν, θα επιστρέψουν άλλοι βαρύτεροι, πάλι για τους άλλους μισούς μαλάκες Ελληνες που πληρώνουν.

Ξέρω απο τώρα τι θα πεις. Μην πληρώσεις και εσύ. Ο Έλληνας σε μυαλά δεν έχει μεγάλη διαφορά απ τον γύφτο. Θέλουμε και ΕΟ

εσυ που θα τα πληρωσεις ολα σε λιγο θα μενεις σε τσαντιρι

μας κανεις και τον εξυπνακια

Δημοσ.

ποσες φορες θα το πουμε?ΔΕΝ ειναι παρανομος,απο την στιγμη που δεν κλεβει ρευμα.την δεη δεν την ενδιαφερει ,γιαυτο και βαζει στο καθε ρολοι την μικροτερη ασφαλεια ,για να μην μπορει ενα ρολοι να τροφοδοτει 2 κανονικα σπιτια.

Θα το πουμε πολλες φορες, μιας και παρανομος δεν εισαι μονο οταν κλεβεις ρευμα, αλλα και οταν κανεις αλλαγες τις οποιες δεν προσκομιζεις με αναλογα σχεδια στη ΔΕΗ. Εκει λοιπον καταπατεις τη συμβαση που εχεις υπογραψει (και που προφανως δεν εχεις διαβασει), και η ΔΕΗ μπορει νομιμοτατα να σου κοψει το ρευμα.

Δημοσ.

Η τιμή της kwh είναι σταθερή σε περίπτωση που το ρολόι είναι για το κοινόχρηστο :)

Επίσης εκεί δεν πληρώνεις και το χαράτσι, μια και οι κοινόχρηστοι χώροι εξαιρούνται.

Το ρολόι για το κοινόχρηστο όμως δεν έχει μέσα ασφάλεια 40άρα που έχει το ρολόι για ένα κανονικό διαμερισμα ;)

Για πόσο χαζη την περάσατε πια τη δεη;!

Οι προηγούμενοι τουλαχιστον μιλουσαν για διαμοιρασμό από νορμάλ ρολόι, εσυ το πήγες στη σφαίρα του απίθανου με το να πεις για ρολόι κοινόχρηστου.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

εσυ που θα τα πληρωσεις ολα σε λιγο θα μενεις σε τσαντιρι

μας κανεις και τον εξυπνακια

Ή θα πληρώσουμε όλοι ή κανείς. Που θα μένω είναι δικό μου θέμα. Αν δεν πληρώσει κανείς τότε σίγουρα θα μένουμε σε παράγκες και οι ομοιοι σου σε τσαντίρια

Δημοσ.

Ό,τι είναι " νόμιμο " δεν είναι και ηθικό.

Δημοσ.

Ό,τι είναι " νόμιμο " δεν είναι και ηθικό.

Δεν ξέρω για το νόμιμο εντός εισαγωγικών, άλλα το παράνομο, εντός ή εκτός εισαγωγικών, σίγουρα δεν είναι ηθικό ;)

Δημοσ.

Ή θα πληρώσουμε όλοι ή κανείς. Που θα μένω είναι δικό μου θέμα. Αν δεν πληρώσει κανείς τότε σίγουρα θα μένουμε σε παράγκες και οι ομοιοι σου σε τσαντίρια

Είσαι αυτός που είπε στον Παπανδρέου ότι χαρίζει το μισθό του για την αποπληρωμή του χρέους ; Πήγα να απαντήσω σοβαρά απαριθμώντας πόσους διαφορετικούς άμεσους και έμμεσους φόρους εχουμε αλλά μετά τις 4 γραμμές είπα να το αφήσω .

Δεν ξέρω για το νόμιμο εντός εισαγωγικών, άλλα το παράνομο, εντός ή εκτός εισαγωγικών, σίγουρα δεν είναι ηθικό ;)

Οι διαφορετικοί άμεσοι φόροι και έμμεσοι φόροι και όλα αυτά τα κερατιάτικα ακόμα και αν δεχτούμε ότι είναι νόμιμα , σίγουρα δεν είναι ηθικά αφού οδηγούν σε εξαθλίωση. Και ο εξαθλιωμένος ή ο υποψήφιος προς εξαθλίωση είναι λογικό να αμυνθεί . Στην Ελλάδα το παράνομο και το νόμιμο, το ηθικό και το ανήθικο έχουν πολύ πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Δημοσ.

Οι διαφορετικοί άμεσοι φόροι και έμμεσοι φόροι και όλα αυτά τα κερατιάτικα ακόμα και αν δεχτούμε ότι είναι νόμιμα , σίγουρα δεν είναι ηθικά αφού οδηγούν σε εξαθλίωση. Και ο εξαθλιωμένος ή ο υποψήφιος προς εξαθλίωση είναι λογικό να αμυνθεί . Στην Ελλάδα το παράνομο και το νόμιμο, το ηθικό και το ανήθικο έχουν πολύ πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Χωρίς να σχόλιαζω τα περί φόρων κτλ, καθώς δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, ελπίζω να εισαι ακόμα (και γενικά να είμαστε) σε θέση βα ξεχωρίζεις/ουμε μεταξύ νομίμου/παράνομου άλλα και μεταξύ ηθικου/ανηθικου. Αλλιώς...καΐκαμε.

Δημοσ.

Είσαι αυτός που είπε στον Παπανδρέου ότι χαρίζει το μισθό του για την αποπληρωμή του χρέους ; Πήγα να απαντήσω σοβαρά απαριθμώντας πόσους διαφορετικούς άμεσους και έμμεσους φόρους εχουμε αλλά μετά τις 4 γραμμές είπα να το αφήσω .

Tην ίδια μικρή απόσταση που έχει και ο άναρχος γύφτος με τον Έλληνα. Όπως ξαναείπα παραπάνω ή παράνομη αποφυγή φόρων θα φέρει ακόμα μεγαλύτερους φόρους και ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερη εξαθλίωση μέχρι και χρεωκοπία.

Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα. Αυτα για Παπανδρέου να τα πείς στο 60% των Ελλήνων που ψήφιζαν αυτά τα κόμματα όχι σε μένα.

Τέτοιες λογικές αυτοδικίας σίγουρα δεν σώζουν. Και δημιούργησαν όλες αυτές τις εισφορές απο τις τεράστιες τρύπες της ξέφρενης φοροδιαφυγής όλα αυτά τα χρόνια. Τα σπασμένα σας πληρώνω και πουλάς και ειρωνεία και απο πάνω

Οι νόμοι είναι έτσι αυτή την στιμή. Αν δεν σας αρέσει άντε στις σπηλιές. Ή φύγετε σε ξένη χώρα, ελεύθεροι είστε σε όλα τα κράτοι της ΕΟ. Και άντε εκεί να πείτε τα δεν πληρώνω- φοροδιαφεύγω. Λες και μπορείτε να δουλέψετε όπως θέλουν εκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...