slvsnt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 είχε χρησιμοποιήσει γνωστός μου το ίδιο σύστημα παλαιότερα. μόνο που ο ηλεκτρολόγος είχε κάνει κάποια βλακεία με το καλώδιο. είχε βάλει μικρότερο-μεγαλύτερο δε θυμάμαι ακριβώς τι. αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στις καλωδιώσεις του σπιτιού-τροφοδότη. κάτι πρέπει να έκαψε. θεωρητικά γίνεται αλλά προσοχή στον ηλεκτρολόγο. και εννοείται για καλό και για κακό ας μη ξέρουν τίποτα οι γείτονες. να ρωτήσω κάτι. τελικά αυτό το χαράτσι για πόσο θα είναι. είχαν πει για 2 χρόνια στην αρχή. μιλούσα με ένα φίλο πριν κάτι μέρες και μου είπε ότι ήταν για 2 χρόνια, μετά το ανεβάσαν λίγο παραπάνω και τέλος το κάναν εφ όρου ζωής. ήταν και σίγουρος κιόλας.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 μιλούσα με ένα φίλο πριν κάτι μέρες και μου είπε ότι ήταν για 2 χρόνια, μετά το ανεβάσαν λίγο παραπάνω και τέλος το κάναν εφ όρου ζωής.
Pinball1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Mπορεις να πας και να πληρωσεις την ΔΕΗ κανονικα και να μην πληρωσεις το χαρατσι! Εμεις αυτο καναμε! Απλα αμα δεν πληρωσεις το χαρατσι δεν θα μπορεις να κανεις αγοραπωλησειες ακινητων και να παρεις λεφτα που μπορει να σου χρωσταει το δημοσιο. Δηλαδή ακόμα κι αν περάσουν πχ 5 χρόνια δεν θα μπορείς να μεταβιβάσεις το σπίτι στο παιδί σου; Για να πληρώσεις μόνο τον λογαρισμό απλά το δηλώνεις στο ταμείο ή χρειάζεται άλλη διαδικασία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα