Προς το περιεχόμενο

Razer deathandder η Roccat kova+ ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα εδω και 1,5 χρονο ενα microsoft sidewinder x5 το οποιο τα χει ψιλοπαιξει..Σκεφτομαι λοιπον να παρω ενα καλο ποντικι και θα ηθελα την γνωμη σας.Ειμαι αναμεσα σε Razer deathandder και Roccat kova+.Η τιμη λοιπον ειναι γυρω στα 50 ευρο και κατω.Δεν ενδιαφερομαι αποκλειστικα για gaming αλλα χρειαζομαι ενα ποντικι αξιοπιστο με μεγαλη ακριβεια και νορμαλ σε μεγεθος και βαρος.Επισης να εχει απαραιτητα 2 πλαϊνα κουμπια.Επισης βρηκα και αυτη την προσφορα με το Roccat Pyra αλλα δεν ειναι πολυ μικρο?Link

Δημοσ.

yeap! ειναι απιστευτο! παρτου και ενα καλο ομως pad ... το ειχα αυτο και τωρα εχω το naga epic :)

Δημοσ.

ωραιος ! εγω εχω ενα steelseries =) σου λεω το ποντικι ειναι κορυφαιο....οταν το παρεις με το καλο να μ στειλεις τις εντυπωσεις σου !

Δημοσ.

εγω εχω το roccat pyra αλλα το ασυρματο... κ εμαι υπερευχαριστημενος... γρηγορο κ καθετε στο χερι πολυ σωστα... τωρα αλλα ποντικια gaming δεν εχω χρησιμοποιησει για να μπορω να συγκρινω... αλλα καλο θα ηταν αν βρεις να δοκιμασεις στο χερι σ πιο σε βολευει περισσοτερο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...