Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Σκεφτόμουν να πάρω νέο Υπoλογιστή ... δεν ξέρω να φτιάχνω μόνος μου εκτός αν το φτιάχνουν μόνοι τους σαν το πλαίσιο μόνο Desktop όχι laptop για προγραμματισμό το θέλω πιο πολύ και κανένα παιχνίδι χωρίς full settings απλά παιχνίδια τιμές από 600 μέχρι 800 "ξέρω ότι δίνεις παίρνεις... αλλά κρίση είναι αυτή" σκεφτομουν κατι σαν το Siren έχει και τα ηχεια, όμορφο είναι και φθηνό ή αλλιώς Cerberus και τα δύο απο το πλαίσιο δεν ξέρω να φτιάχνω μονός μου γιαυτό δεν μπαίνω στον κόπο άμα είναι σαν το πλαίσιο να διαλέγεις τα εσύ και να στα φτιάχνουν μονοί τους οκ έχω διαλεξει μερικα ... Θηκη τροφοδοτικα επεξεργαστη<<"ερωτηση ... ειναι 3.6 gh και κανει 100 εωρω?? καλος ειναι??" Μητρικη Ραμ Σκληρος δισκος<<<"επειδη εχω εξωτερικο δισκο 1 ΤΒ δεν θελω πολυ... χωρο" Κ.Γραφικων μαζι με τα windows παει στα 769 Ευρω... Καμια Γνωμη Τελικως Θα ειθελα ... ή κανενα link
kostisstam Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Για καρτα γραφικων παρε αυτη. Και πιο μεγαλο τροφοδοτικο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα