Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορείς να πάρεις μια οποιαδήποτε σκούπα και να φτιάξεις μόνος σου ένα ηχομονωτικό περίβλημα.

Θα χρειαστείς ηχοπαγίδες αναρρόφησης... oh wait...

ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΕΙ!

το αστείο

Δημοσ.

μπορείς να πάρεις μια οποιαδήποτε σκούπα και να φτιάξεις μόνος σου ένα ηχομονωτικό περίβλημα.

Θα χρειαστείς ηχοπαγίδες αναρρόφησης... oh wait...

ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΕΙ!

το αστείο

ΧΙΛΑΡΙΟΥΣ!!! :rolleyes:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχει κανείς καμιά ηλ. σκούπα να προτείνει απο την οποία έχει μείνει ευχαριστημένος;

έχω δεί κάτι μοντέλα που ο αέρας που ρουφάνε περνάει από δοχείο με νερό με αποτέλεσμα να μην έχουν φίλτρο για τις σκόνες, ξέρει κανείς τίποτα για τις συγκεκριμένες; αξίζουν;

Δημοσ.

η μπορείς να παρεις μια κανονική και να την βάλεις σ εμια κινούμενη δεξαμενη κενου, δεν περνάει ο ηχος...

Ευκολο ειναι να φτιαξεις μια...

In before the lock...

Ζoranb θεε σε λατρευουμε... B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα eshops συνηθως λενε db(δες και το apothema) 60-70δβ πρεπει να ναι απο τα πιο χαμηλα db

http://www.google.gr/search?hl=el&site=&q=%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%B7+%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1&oq=%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%85&aq=0&aqi=g10&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1535l4307l0l5560l10l10l2l1l1l0l263l1623l0.1.6l7l0

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Δε νομίζω να υπάρχουν εντελώς αθόρυβες σκούπες πάντως επειδή εδώ στο σπίτι η μάνα μου αγοράζει όλο κάτι κινέζικες που κάνουν εκνευριστικά δυνατό θόρυβο, πιστεύω οτι όσο ποιο λίγο θόρυβο βγάζει μια σκούπα τόσο μεγαλύτερη τιμή θα έχει.

Τώρα αυτές τις πατέντες που σου προτείνουν να κάνεις οι προηγούμενοι με ηχομονοτικά κτλπ δεν στα συνιστώ χωρίς βέβαια να έχω δοκιμάσει να το κάνω σε κάποια σκούπα για να δώ το αποτέλεσμα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο θέμα της θερμότητας που βγαίνει από το μοτέρ της σκούπας μέσω των ανοιγμάτων στον χώρο. Αν τοποθετήσεις κάποιο εμπόδιο εκεί είτε χαρτί είτε οτιδήποτε άλλο που θα παίζει τον ρόλο του ηχομονοτικού μπορεί να λειτουργήσει άθελά σου και ως θερμομονοτικό με αποτέλεσμα να αυξηθεί η θερμοκρασία του μοτέρ και να σου κάψει την σκούπα ή να προκληθεί πυρκαγιά, οι ηλεκτρικές σκούπες βγάζουν θερμότητα σχεδόν σαν ένα αερόθερμο 500 watt.

Δημοσ.

Σευχαριστώ Βασίλη, είμαι σίγουρος πως οι προτάσεις των άλλων παιδιών ήτανε χιομοριστικές -αλλά καλοδεχούμενες από μένα- εξαιτίας των DoItYourself θεμάτων που ανοίγω συνέχεια :mrgreen:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

όχι παίζω μπάλα με το χνούδι που έχει μαζευτεί  :-D

έχω μια σκούπα βρε αλλά είναι παμπάλαια και θορυβώδης και δεν υπάρχουν και λεφτά για αγορά αθόρυβης δεν είναι και φθηνές!

Δημοσ.

πλάκα πλάκα μια Philips που έχω σπίτι είναι αρκετά αθόρυβη αν και είναι 6 ετών περίπου. φαντάζομαι ότι τα τωρινά μοντέλα θα είναι ακόμη πιο αθόρυβα. γύρω στα 200+ ευρώ κόστισε αν θυμάμαι καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...