Navu Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Εγω εχω μια μονο απορια...Η Τα 5000προ δειχνουν πολυ καλα...Παρ'ολα αυτα δεν μπορω να βρω ενα review.. Γιατι?? Στην ελληνική γλώσσα, κατάχλωμο να βρεισ κάτι. Έχω μια δοκιμή σε γερμανικό περιοδικό υπολογιστών, αν έχεις υπομονή ίσως τη σκανάρω τις επόμενες μέρες. Θα σου έλεγα πάντως, just go for it, they are THAT good!
Mortis19 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ναι και γω πιστεύω ότι είναι καλύτερα τα edifier. Απλά τα συγκεριμένα logitech είναι πολύ τίμια πρόταση για τα 89 ευρώ που ζητάνε. Με αυτή τη λογική το έγραψα. Για τα μονιτορ το ίδιο λέμε. Φίλε Μορτη19 ιεράρχησε σε παρακαλώ λίγο τις επιλογές σου. Αν είναι το 1 και το 2 gaming, ταινίες, τότε 5.1 απο μένα. Αν είναι η μουσική τότε 2.1 Τα μόνιτορ στα πρότεινα σε περίπτωση που γράφεις τη δική σου μουσική. Πόσος είναι ο χώρος που θέλεις να καλύψουν? Μου ειναι πολυ δυσκολο να τα ιεραρχησω γιατι φετος τελειωσα το Λυκειο και ο τροπος ζωης μου αλλαξε σαν φοιτητης. Θα τα εβαζα στο ιδιο επιπεδο για την ωρα. Ως αναφορα το χωρο, ειναι δυνατον να τα κολλησω στον τοιχο τα ηχεια; Ο τοιχος που ειναι το γραφειο του υπολογιστη οπως ξαναειπα ειναι μεγαλος (το γραφειο ειναι στο κεντρο και χοντρικα χωραει αλλο ενα γραφειο δεξια του και αλλο ενα αριστερα του). Τι να προτιμησω; Τα 5.1 της edifier ή τα 2.1; Ή κατι αλλο (π.χ. logitech); Τα μονιτορ ειναι ακριβα αν δεν κανω λαθος οποτε μη το συζητας...
Arctic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τα S530 μπορείς να τα κρεμάσεις στο τοίχο. Νομίζω όμως ότι δε είναι και ότι καλύτερο, μάλλον πρέπει να τα έχεις να σχηματίζουν κάποια γωνία και να κοιτάνε προς τα εσένα. Ειδικά τα 5.1 Δες και το θέμα που άνοιξα όταν ήταν να τα πάρω.
Mortis19 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τα S530 μπορείς να τα κρεμάσεις στο τοίχο. Νομίζω όμως ότι δε είναι και ότι καλύτερο, μάλλον πρέπει να τα έχεις να σχηματίζουν κάποια γωνία και να κοιτάνε προς τα εσένα. Ειδικά τα 5.1 Δες και το θέμα που άνοιξα όταν ήταν να τα πάρω. Αν παρω τα s530 δεν θα τα κρεμασω στον τοιχο. Αν ομως παρω 5.1 δεν νομιζω οτι χωρανε ολα στο γραφειο, αλλα και οτι θα αξιζει να τα βαλω ολα στο γραφειο...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μου ειναι πολυ δυσκολο να τα ιεραρχησω γιατι φετος τελειωσα το Λυκειο και ο τροπος ζωης μου αλλαξε σαν φοιτητης. Θα τα εβαζα στο ιδιο επιπεδο για την ωρα. Ως αναφορα το χωρο, ειναι δυνατον να τα κολλησω στον τοιχο τα ηχεια; Ο τοιχος που ειναι το γραφειο του υπολογιστη οπως ξαναειπα ειναι μεγαλος (το γραφειο ειναι στο κεντρο και χοντρικα χωραει αλλο ενα γραφειο δεξια του και αλλο ενα αριστερα του). Τι να προτιμησω; Τα 5.1 της edifier ή τα 2.1; Ή κατι αλλο (π.χ. logitech); Τα μονιτορ ειναι ακριβα αν δεν κανω λαθος οποτε μη το συζητας... Τα μόνιτορ στα πρότεινα μόνο στην περίπτωση που γράφεις την δική σου μουσική. Είχα για πολλά χρόνια 5.1 (μια υλοποίηση της mustek που δεν προχώρησε εμπορικά αλλά έχω την καλύτερη άποψη) και τα είχα στείσει σωστά στο δωμάτιο (όχι όλα αραδιασμένα). Είναι καλή εμπερία αλλά πολλά καλώδια βρε παιδί μου. Άποψή μου είναι να πάρεις ένα πραγματικά καλό 2.1 σύστημα. Στα λεφτά που δίνεις πάρε τα edifier. Στα μισά πάρε τα δικά μου (πέρα από την προσωπική μου εμπειρία θα διαβάσεις πολύ θετικά reviews γι αυτά.)
Mortis19 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τα μόνιτορ στα πρότεινα μόνο στην περίπτωση που γράφεις την δική σου μουσική. Είχα για πολλά χρόνια 5.1 (μια υλοποίηση της mustek που δεν προχώρησε εμπορικά αλλά έχω την καλύτερη άποψη) και τα είχα στείσει σωστά στο δωμάτιο (όχι όλα αραδιασμένα). Είναι καλή εμπερία αλλά πολλά καλώδια βρε παιδί μου. Άποψή μου είναι να πάρεις ένα πραγματικά καλό 2.1 σύστημα. Στα λεφτά που δίνεις πάρε τα edifier. Στα μισά πάρε τα δικά μου (πέρα από την προσωπική μου εμπειρία θα διαβάσεις πολύ θετικά reviews γι αυτά.) Τα δικα σου ηχεια ποια ειναι;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 http://reviews.cnet.com/pc-speakers/logitech-speaker-system-z523/4505-3179_7-33721134.html
Mortis19 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 http://reviews.cnet.com/pc-speakers/logitech-speaker-system-z523/4505-3179_7-33721134.html Το εχω ψησει για edifier αλλα δεν ξερω τι να παρω (τα 5.1 ή τα 2.1)...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Αν πρόκειται να κάνεις καλή δουλειά (να βάλεις τα δυο πίσω στο τοίχο, να μαζέψεις καλώδια κτλ) πάρε τα 5.1. Αλλιώς τα 2.1
HALF EVIL Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Αν πρωτίστως σε ενδιαφέρει η μουσική, 2.1 αν gaming και ταινίες τότε 5.1 και σαφώς να ισχύει αυτό που έγραψε ο dino παραπάνω.
Mortis19 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Το θεμα για τα 5.1 ειναι αν χωρανε. Αν βαλω τα 2 πανω στον τοιχο και τα αλλα 2 στο γραφειο θα ναι οκ;
Mortis19 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Να ρωτησω και κατι αλλο. Μπορω να συνδεσω τα αλλα δυο ηχεια που εχω πανω στο woofer αν παρω τα 2.1; (με μαυρο και κοκκινο καλωδιο)
Navu Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Να ρωτησω και κατι αλλο. Μπορω να συνδεσω τα αλλα δυο ηχεια που εχω πανω στο woofer αν παρω τα 2.1; (με μαυρο και κοκκινο καλωδιο) Όχι. Οποιοδήποτε από αυτά τα Edifier που συζητάμε είναι πολλά κλικ πάνω από popular, συμβατικές επιλογές. Θα σου έλεγα ότι αν δεν έχεις χώρο και προϋποθέσεις για σωστό στήσιμο ενός 5.1 συστήματος, πάρε ελαφρά τη καρδιά τα 2.1 και θα με θυμηθείς...
Mortis19 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Θα βγαλω μια φωτογραφια σε καμια ωρα και θα την ανεβασω του χωρου που θελω να καλυψω ωστε να μου πειτε τη γνωμη σας...
Mortis19 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Συγγνωμη που αργησα να την ανεβασω... http://imageshack.us/photo/my-images/689/14112011178.jpg/ Δεξια κι αριστερα υπαρχει κι αλλος λιγος τοιχος (δεν χωραγε ολος στην φωτογραφια) αλλα ο χωρος πανω κατω ειναι αυτος. Τι μου προτεινετε να βαλω; Πειτε μου γιατι ειμαι σε διλλημα και πρεπει μεχρι την Παρασκευη να τα εχω παραγγειλει σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα