Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρειγγειλα σημερα τα s530. To woofer να το βαλω κατω απ το γραφειο ή πανω οταν ερθουν;

Καλύτερα στο πάτωμα άλλα όχι χωμένο κάτω απο κάπου.

Οι ειδικοί λένε ότι πρέπει να τοποθετείτε κάτω, να εχει την ίδια φορά με τα front speakers και να είναι ασύμμετρα τοποθετημένο σε σχέση με αυτά και όχι στο κέντρο τους.

PS. Αν στο μέλλον περισσέψει καμιά δεκάρα πάρε κανάν μεταχειρισμένο δικάναλο να συνδέσεις και τα παλιά sony σου.

Όχι πως είναι τπτ τρελό αλλά με καλή οδήγηση απο εναν μουσικό ενισχυτή δεν αποκλείεται να βγάλουν πιο πλούσιο ήχο.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρειγγειλα σημερα τα s530. To woofer να το βαλω κατω απ το γραφειο ή πανω οταν ερθουν;

Εννοείται κάτω στο πάτωμα.\

Άντε με το καλό και όταν έλθουν γράψε μας εντυπώσεις να μην ανησυχούμε ότι σε πήραμε στο λαιμό μας. :-D

Δημοσ.

Εννοείται κάτω στο πάτωμα.\

Άντε με το καλό και όταν έλθουν γράψε μας εντυπώσεις να μην ανησυχούμε ότι σε πήραμε στο λαιμό μας. :-D

+1.

Δημοσ.

Ηρθαν πριν λιγο τα ηχεια. Οτι και να πω ειναι λιγο.... Μαμανε ;)

Θελω να ρωτησω τρια πραγματα:

α) Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να ακουω οσο το δυνατον πιο μαματα;

β) Πρεπει να αλλαζω τις ρυθμισεις καθε φορα που θελω ξερω γω μετα απο μουσικη να δω ταινια;

γ) yannis_1 (ή οποιοσδηποτε αλλος) τι ειναι ο δικαναλος και που μπορω να βρω για να συνδεσω αργοτερα και τα sony;

Δημοσ.

Ηρθαν πριν λιγο τα ηχεια. Οτι και να πω ειναι λιγο.... Μαμανε ;)

Θελω να ρωτησω τρια πραγματα:

α) Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να ακουω οσο το δυνατον πιο μαματα;

β) Πρεπει να αλλαζω τις ρυθμισεις καθε φορα που θελω ξερω γω μετα απο μουσικη να δω ταινια;

γ) yannis_1 (ή οποιοσδηποτε αλλος) τι ειναι ο δικαναλος και που μπορω να βρω για να συνδεσω αργοτερα και τα sony;

Χαιρόμαστε όλοι υποθέτω που σε οδηγήσαμε σε μια αγορά που σε ικανοποίησε.

α)Οι ρυθμίσεις είναι σχετικές. Εγώ πχ. για μουσική αλλά και για παιχνίδια τα έχω bas +2 tre +2 sw +3

β)από το τηλεχειρ.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη εχω το kmplayer για να παιζω ταινιες (και μουσικη) στο pc μου. Να βαλω κανα αλλο player για μουσικη; Προτεινετε μου καποιο...

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη εχω το kmplayer για να παιζω ταινιες (και μουσικη) στο pc μου. Να βαλω κανα αλλο player για μουσικη; Προτεινετε μου καποιο...

winamp

Δημοσ.

βαλε winamp για μουσικη

και media player classic για ταινιες

(πατα στην υπογραφη μου) :devil:

Δημοσ.

Απλα το winamp μου φαινεται αρκετα βαρυ για να παιζω μουσικη (δεν νομιζω οτι τα χρειαζομαι ολα αυτα που εχει)

Για το media player classic συμφωνω, κι εγω οπως ειδα τις ρυθμισεις που εχεις κανει ειναι πανω κατω ιδιες και σε μενα στο kmplayer...

Δημοσ.

Ρε Μόρτη, βάλε και καμιά φωτό και μετέφερέ μας με δικά σου λόγια καμία ηχητική εντύπωση (σε ταινία, σε μουσική, σε παιχνίδι)... Αν έχεις κάποιον ήχο αναφοράς, πες μας τι κάνουν σε σχέση με αυτόν.

Περί ρυθμίσεων και τα σχετικά, θα σου έλεγα άστα όπως είναι! Ντάξει, κάνα ντεσιμπελάκι εδώ και κει μπορείς να δώσεις, αλλά μην τρελένεσαι με τη φάση αυτή. Τα ηχεία είναι πολύ καλά και σε default.

Α, ναι. Για ρίξε και καμιά φωτό. :rolleyes:

Δημοσ.

βαλε winamp για μουσικη

και media player classic για ταινιες

(πατα στην υπογραφη μου) :devil:

Στο media player classic στις ρυθμισεις του dts να μην βαλω LFE;

Δημοσ.

είναι το Low Frequency Effect = subwoofer οπότε ναι να το βάλεις!!

καλορίζικα!!

...............Το οποίο απλώς χώνει μερικά χύμα ντεσιμπελάκια παραπάνω στο σαμπ (σα γραφικός ισοσταθμιστής ένα πράμα) και μαζί με αυτά και μερικού τόνους παραμόρφωσης. Όχι, να μην το βάλεις. Για χαβαλέ, έτσι να το ακούσεις για μερικά δευτερόλεπτα είναι ΟΚ. Αλλά, για μόνιμη χρήση, ειδικά σε συνδυασμό με το ήδη πολύ καλό σαμπ που διαθέτεις ΔΕ θα το συνιστούσα, καθώς απευθύνεται αποκλειστικά σε υλοποιήσεις-ψοφίμια για να τα "αφυπνίση" με μία απατηλή επίφαση χαμηλού (το αντίστοιχο loudness του car-audio).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...