arxangelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον υπαρχουν πολλα παρομοια θεματα το ξερω αλλα λεω μηπως υπαρχει καμια νεα εξελιξη. Θελω να παρω ενα ποδηλατο(ακριβο) και τα λεφτα να τα δοσω ντουκου δεν τα εχω. Πηγα σε 2 ποδηλαταδικα που απ εξω εγραφε 12 ατοκες δοσεις αλλα μου ειπαν οτι μπορουν να κανουν δοσεις μονο με πιστωτικη...Υπαρχει καμια αλλη λυση?
deesnider Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δάνειο από τράπεζα για το ποσό που χρειάζεσαι, αγορά του ποδηλάτου τοις μετρητοίς και στη συνέχεια, πληρωμή των δόσεων στην τράπεζα (εντόκως, φυσικά...)
kfyros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Προφανώς δεν έχεις πρόσβαση σε τραπεζικό δανεισμό, έτσι ; (δάνειο ή πιστωτική).. Τότε μόνο αν δεχθεί κανένας να στο πουλήσει με γραμμάτια.. Αν όμως δεν τα πληρώσεις και είναι άγριος ο τύπος, οι διαταγές πληρωμής είναι πολύ πιο γρήγορες από τις επιταγές (απλά δεν έχουν ποινικό)..
arxangelos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Εχω ενα σκεπτικο απλα. Ειμαι κατα των πιστωτικων. Γραμματια θελω και γω αλλα δεν με καμνει ο ατιμος...
bluesattack Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Kατι σχετικο ασχετο.Η δανειοδοτηση σαν τροπος πληρωμης που εχει ο Κωτσος ειναι η πληρωμη στο καταστημα δοσεων χωρις πιστωτικες και καρτες , σωστα η οχι ? Και αν ναι ποιος ειναι ο μεγιστος αριθμος δοσεων που κανουν με αυτο τον τροπο ?
partblah1990 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 η λύση που σου προτείνω είναι να μάσεις τα φράγκα που χρειάζεται το ποδήλατο και να το αγοράσεις ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα