IKARIWTHS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 παιδια καλημερα,ξερει κανεις να με βοηθήσει σε ενα μικρο προγραμμα που γραφω σε vb.net? ειναι ενα προγραμματακι για rename , και δε μπορω να καταλαβω πως θα το φτιαξω ετσι ωστε μετα την εγκατασταση του,να φαινεται στη λιστα που εμφανιζεται πατώντας δεξι κλικ και το προγραμμα μου, σας ευχαριστω προκαταβολικά
παπι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 παιδια καλημερα,ξερει κανεις να με βοηθήσει σε ενα μικρο προγραμμα που γραφω σε vb.net? ειναι ενα προγραμματακι για rename , και δε μπορω να καταλαβω πως θα το φτιαξω ετσι ωστε μετα την εγκατασταση του,να φαινεται στη λιστα που εμφανιζεται πατώντας δεξι κλικ και το προγραμμα μου, σας ευχαριστω προκαταβολικά http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/cc144171(v=vs.85).aspx
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 νασαι καλα φιλε μου,σε λιγο θα καθίσω να το μελετήσω και θα ξαναποσταρω,σε ευχαριστω πολυ απο οτι ειδα δε λεει,πως να το βαλω στο installation δυστυχως
παπι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 νασαι καλα φιλε μου,σε λιγο θα καθίσω να το μελετήσω και θα ξαναποσταρω,σε ευχαριστω πολυ απο οτι ειδα δε λεει,πως να το βαλω στο installation δυστυχως Ολοι οι installers εχουν την δυνατοτητα για επεξεργασια registry.
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ομως που θα ξερω τι value θα βαλω στο key που θα φτιαξω στη registry?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα