Προς το περιεχόμενο

Turbo-x laptop


galil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω για ένα laptop περίπου στα 650-700 ευρώ. Έχω δει αυτόν εδώ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-G-i524-450-2VRAM.htm που με καλύπτει απόλυτα. Το μόνο που φοβάμαι είναι το κατά πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι ένα turbo-x. Έχω διαβάσει οτι βγάζουν πολλά προβλήματα. Έχει αγοράσει κάποιος τώρα πρόσφατα να μας πει αν είναι ευχαριστημένος;

 

Επίσης σαν εναλλακτικές επιλογές έχω αυτούς τους δύο:

 

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-DV6-6100sv-ev.htm

 

http://www.skroutz.gr/s/369042/Dell-Inspiron-Q15R-N5110-i7-2630QM-4GB-500GB.html

 

Περιμένω τη γνώμη σας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου εγω εχω αυτο το μοντελο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-G-i726-850-BD-2VR.htm με τη διαφορα οτι εχω σκληρο 750 gb στα 7200 rpm . Τον αγορασα απο το αντιστοιχο plaisio στην Βουλγαρια (Σοφια) μονο 750 ευρω. Τον εχω στην κυριολεξια λιωσει με παιχνιδια τυπου battlefield 3 και modern warfare 3 χωρις κανενα προβλημα...ουτε υπερθερμανση ουτε καποιο hardware προβλημα.Tο laptop εχει επισης εγγυηση 2 χρονια. Τον εχω εδω και 3 μηνες και το μονο που του εχω κανει ειναι να του ανοιξω το καπακι για να βγαλω οσες σκονες ειχε. Αν θες επιδοσεις μπορεις να σκεφτεις μια παρομοια επιλογη, αν ομως θελεις την "σιγουρια" μια επωνυμης μαρκας ας προτιμισεις το hp παρολου που εχει λιγο κατωτερα χαρακτηριστικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρίν από ένα μήνα αγόρασα το Turbo-X που σε ενδιαφέρει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Με κάποιους συμβιβασμούς παίζει τα πάντα, το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να κατεβάσω τους drivers για το touchpad απο το site της Clevo μιας και τα Turbo-X είναι ουσιαστικά τα Clevo.

 

Από πλευράς αξιοπιστίας σίγουρα τα Dell εμπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη αλλά τα Clevo έχουν πολύ καλή φήμη σαν laptops στο εξωτερικό, φυσικά οι εδώ ελληνάρες προτιμούν οποιαδήποτε άλλη μάρκα επειδή το πλαίσιο τα λανσάρει σαν Turbo-X αλλά αφού θέλουν να δίνουν περισσότερα χρήματα για να αγοράζουν το ίδιο hardware είναι δικό τους θέμα, άλλωστε λεφτά υπάρχουν (χοχοχο)!

 

Έχω ένα πολύ δυνατό desktop το οποίο το χρησιμοποιώ πλέον μόνο για να παίζω Battlefield 3 multiplayer. Όλα τα singleplayer games από το Battlefield 3(Medium) μέχρι το Skyrim(High) για να πάω στα πιο πρόσφατα παίζουν μία χαρά, ο μόνος λόγος που παίζω BF3 multi στο Desktop είναι μου είναι πολύ πιο εύκολο το παιχνίδι (γενικα τα FPS) στο desktop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα turbo-x έχουν συνήθως χαρακτηριστικα που βρίσκεις σε dell που είναι ακριβότερα κατά 200 ευρώ.

Εγώ πάντως που δούλεψα με ένα δεν έμεινα ευχαριστημένος παρόλο που έιχε δυνατά χαρακτηριστικά (i3, 4gb, ati 1gb).

 

Αρκετή ώρα στην ενεργοποίηση, παρόλο που δεν του είχα πολλά προγράμματα, ακόμα και μετά απο φορμάτ. Και πολλές φορές αφου το ενεργοποιούσα, αφού είχε τεθεί μόνο του σε αναμονή κόλαγε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα και απο μενα.

αγορασα πριν 2 μηνες πρπ ενα turbox και δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα μεχρι τωρα.το μονο που αλλαξα ειναι ο δισκος(εβαλα ssd).το αντιστοιχο σε hp eixe 280€ παραπανω.το μονο μειον ειναι η ποιοτητα κατασκευης αλλα για 280 παραπανω τετοιες εποχες δεν το συζηταω.

 

android.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...