Προς το περιεχόμενο

Razer Abyssus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω ποντίκι. Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1) Ποια είναι η διαφορά του με το razer abyssus mirror

2) Υπάρχει κανένα άλλο καλύτερο mouse σε αυτήν την τιμή ή φθηνότερο? Μην προτείνετε παραπάνω γιατί δεν υπάρχουν χρήματα.

3) Ποιο mousepad με συμβουλεύετε να πάρω? Υπάρχει κανένα ειδικό για αυτό το ποντίκι?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φιλε επειδη προσφατα και εγω αλλαξα mouse-προσεξε...τα Razer ειναι "μικρα" εαν εχεις μεγαλα χερια δεν θα σε βολεψει.

Εγω το κρατησα 1 ημερα και μετα το γυρισα πισω και πηρα το Logitech G9 .

Αν μπορεις να δοκιμασεις σε καποιο μαγαζι η φιλο σου πρωτα το mouse θα ειναι καλο για εσενα.

Για τα υπολοιπα ας απαντησει αλλος διοτι mousepad εχω ενα απλο με βοηθημα για τον καρπο.

Δημοσ.

Το mirror έχει να κάνει με το χρώμα είναι γυαλιστερό, δες και το Logitech G300 και Logitech G500.

Κορυφαίο το G9 αλλά ξεφεύγει σε τιμή.

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια προτιμώ το razer μιας και έχω συνηθίσει να παίζω games και να σερφαρω στο ιντερνετ χωρις πολλά κουμπιά. Άσε που από ότι βλέπω το abyssus έχει και 3.500 dpi ενώ το g300 2500. Το g500 ξεφεύγει πολύ πάνω από το budget μου.

Φιλε επειδη προσφατα και εγω αλλαξα mouse-προσεξε...τα Razer ειναι "μικρα" εαν εχεις μεγαλα χερια δεν θα σε βολεψει.

Αν μπορεις να δοκιμασεις σε καποιο μαγαζι η φιλο σου πρωτα το mouse θα ειναι καλο για εσενα.

Για τα υπολοιπα ας απαντησει αλλος διοτι mousepad εχω ενα απλο με βοηθημα για τον καρπο.

Αν είναι όντως έτσι θα κατέβω σε κανα πλαίσιο μόλις μπορέσω για να το τσεκάρω από κοντά.

Με το mousepad τελικά τι έχετε να προτείνετε? Είχα δοκιμάσει παλαιότερα το ένα razer ποντίκι σε ένα κατάστημα και είδα ότι σε ένα razer mousepad κυλούσε ομαλότερα από ότι σε ένα rotcat το οποίο μου άρεσε και πιο πολύ εμφανισιακά. Δηλαδή πρέπει να αγοράσω razer mousepad?

Δημοσ.

Μα και το G9, μικρό είναι, ακόμα και με το πρόσθετο κάλυμμα.

Δεν μπορώ να κάνω ασφαλή σύγκριση, εφόσον δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το Razer, αλλά σε βίντεο μου φάνηκε ελαφρώς μεγαλύτερο του Logitech.

Δημοσ.

Μα και το G9, μικρό είναι, ακόμα και με το πρόσθετο κάλυμμα.

Δεν μπορώ να κάνω ασφαλή σύγκριση, εφόσον δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το Razer, αλλά σε βίντεο μου φάνηκε ελαφρώς μεγαλύτερο του Logitech.

Τι ειναι λεει ; Εχεις δει κανενα απο κοντα ποτε ;

Σε εμενα παντως δεν βολεψε γιαυτο του το τονισα του φιλου.

Η επιλογη ειναι δικια του !

Δημοσ.

Τι ειναι λεει ; Εχεις δει κανενα απο κοντα ποτε ;

Σε εμενα παντως δεν βολεψε γιαυτο του το τονισα του φιλου.

Η επιλογη ειναι δικια του !

Εντάξει θα πάω να τα κοιτάξω από κοντά.

Το mirror είναι πιο όμορφο από το σκέτο abyssus? Γιατί στο πλαίσιο νομίζω μπορείς να το παραγγείλεις μόνο από το ίντερνετ.

Με το mousepad τι έχετε να προτείνετε? Παίζει κανένα ρόλο ανάλογα με ποιο ποντίκι έχω?

Δημοσ.

Το mirror είναι για αριστερόχειρες. Το κανονικό Abyssus το έχω σκίσει από τη στιγμή που κυκλοφόρησε μια και δεν είμαι οπαδός των ποντικιών με πολλά πλήκτρα.

Το ποντίκι είναι απίστευτα όμορφο και απόκοσμο, το σήμα λάμπει μπλε όταν είναι σε λειτουργία και αν και οπτικό δεν θα δεις φως από το κάτω μέρος όπως τα αντίστοιχα της ms για παράδειγμα. Το κλικάρισμα είναι πανάλαφρο και ακριβές, ενώ από κάτω έχει δύο διακόπτες για να το ρυθμίσεις όπως θες και σε βολεύει ανάλογα τη χρήση που κάνεις.

Στο δικό μου τουλάχιστον χέρι κάθεται γάντι, αν και έχω μικρά χέρια. Στην αφή είναι άψογο και το χρησιμοποιώ με τα φτηνά pads του ΙΚΕΑ. Τίμιο για τα λεφτά του.

Δημοσ.

Το mirror είναι για αριστερόχειρες. Το κανονικό Abyssus το έχω σκίσει από τη στιγμή που κυκλοφόρησε μια και δεν είμαι οπαδός των ποντικιών με πολλά πλήκτρα.

Το ποντίκι είναι απίστευτα όμορφο και απόκοσμο, το σήμα λάμπει μπλε όταν είναι σε λειτουργία και αν και οπτικό δεν θα δεις φως από το κάτω μέρος όπως τα αντίστοιχα της ms για παράδειγμα. Το κλικάρισμα είναι πανάλαφρο και ακριβές, ενώ από κάτω έχει δύο διακόπτες για να το ρυθμίσεις όπως θες και σε βολεύει ανάλογα τη χρήση που κάνεις.

Στο δικό μου τουλάχιστον χέρι κάθεται γάντι, αν και έχω μικρά χέρια. Στην αφή είναι άψογο και το χρησιμοποιώ με τα φτηνά pads του ΙΚΕΑ. Τίμιο για τα λεφτά του.

Το Mirror είναι για αριστερόχειρες? που το είδες αυτό? Στην περιγραφή του προιόντος στο πλαίσιο δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Και μένα μου άρεσε πολύ αυτό το ποντίκι μιας και δεν ζητάω πολλά πλήκτρα πάνω στο ποντίκι. Δηλαδή ότι mousepad και να αγοράσω θα έχει την ίδια απόκριση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...