dragonver Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Ξέρω ότι δύσκολο να ξέρω κάποιος αλλά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα που να πουλάει στολές NFL. Μπορώ να αγοράσω μέσω ιντερνετ αλλά από το εξωτερικό με τα έξοδα αποστολής πρέπει να πληρώσω σχεδόν 80€...
headbanger Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 βασικά ίσως μπορώ να σου πάρω εγώ και να στο στείλω. τα έξοδα αποστολής είναι περίπου 40 δολλάρια Καναδά. πάντως μόνο τα Jerseys κάνουν 200+ δολλάρια....
dragonver Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 200€ μόνο οι φανέλες? Στο NFL shop που βρήκα και στο eastbay βρήκα από 60-90 δολλάρια. Τουλάχιστο οι replicas.. To stateside.co.uk μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς αν είναι ασφαλές και αξιόπιστο;
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Η κανονικη φανελα ειναι με τετοια τιμη, αυτες που πουλανε ειναι replica.
dragonver Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Replica θέλω... Toufas έχεις παραγγείλει ξανά από stateside?
Kasrith Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 βασικά ίσως μπορώ να σου πάρω εγώ και να στο στείλω. τα έξοδα αποστολής είναι περίπου 40 δολλάρια Καναδά. πάντως μόνο τα Jerseys κάνουν 200+ δολλάρια.... Τι λέει το Edmonton? Dragonver, απο περιέργεια ποια ομάδα θες?
insomniaK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Saints από nfl ή lsu από κολλεγιακό... WhoDatNation?
insomniaK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 όχι ρε, baby, τι σου είμαι; Βabe είναι το σωστό, είναι το αντίστοιχο του darling. Σημείωση: Θάνατος>Baseball>American Football> Σκάκι... Τα κατέταξα με την ταχύτητα που εξελίσσονται
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Replica θέλω... Toufas έχεις παραγγείλει ξανά από stateside? ναι πριν απο χρονια ειχα παρει και ολα μια χαρα.
dragonver Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Patriots θα ήθελα να πάρω όχι βέβαια ότι έχω καμιά ιδιαίτερη προτίμηση... Να πω την αλήθεια μου αρέσει η στολή τους γι'αυτό
Kasrith Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 όχι ρε, baby, τι σου είμαι; Βabe είναι το σωστό, είναι το αντίστοιχο του darling. Σημείωση: Θάνατος>Baseball>American Football> Σκάκι... Τα κατέταξα με την ταχύτητα που εξελίσσονται Έλα τώρα που δεν σαρέσει Το Baseball ποιο γρήγορο απο A. Football??? Ε όχι... Patriots θα ήθελα να πάρω όχι βέβαια ότι έχω καμιά ιδιαίτερη προτίμηση... Να πω την αλήθεια μου αρέσει η στολή τους γι'αυτό Ναι ωραία φανέλα οι Pates
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Το baseball ειναι ωραιο ρε συ! Αν και ειμαι επιρεασμενος απο anime Παντως την στρατηγικη που εχει το football/rugby δεν την εχει αλλο αθλημα νομιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα