Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα προσπαθω να κλεισω εισιτηρια με easy jet και μου εμφανιζει ενα προβλημα και δεν μπορει να ολοκληρωθει η κρατηση,μου βγαζει οτι δεν μπορει να χρεωθει η καρτα ενω εχω χρεωστικη καρτα ATE debit. αν μπορει καποιος να με βοηθησει η καποιος που να ειχε παρομοιο προβλημα και εβγαλε ακρη..ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα προσπαθω να κλεισω εισιτηρια με easy jet και μου εμφανιζει ενα προβλημα και δεν μπορει να ολοκληρωθει η κρατηση,μου βγαζει οτι δεν μπορει να χρεωθει η καρτα ενω εχω χρεωστικη καρτα ATE debit. αν μπορει καποιος να με βοηθησει η καποιος που να ειχε παρομοιο προβλημα και εβγαλε ακρη..ευχαριστω εκ των προτερων.

Δεν ειχα τετοια καρτα ποτε (αλλα και να ειχα καλα ειναι να συμβουλευτεις την ιδια σου την τραπεζα).

Ομως οσες φορες ειχα αντιστοιχα μηνυματα σε ηλεκτρονικες αγορες, ηταν επειδη δεν ειχε επαρκες υπολοιπο η καρτα.

Δημοσ.

εμενα με την πειραιως debit green visa (χρεωστικη) δεν δεχοτανε με επιλογη debit αλλα electron. Μια χαρα μου εκατσε αφου γλυτωσα και τα λιγα ευρω fees επιπλεον. Τι ειναι η καρτα σου και τι επιλογες δινει το site της easy;

Δημοσ.

Εγω εχω ATE-net debit visa. Υπαρχει περιπτωση να μου τη δεχτει σαν electron; Τι ακριβως ειναι αυτη η electron; Σαν επιλογες εχει visa, visa debit και visa electron( για τις visa καρτες).

Δημοσ.

ναι δοκιμασε. Σε μενα μονο ετσι δουλεψε (δηλωσα την χρεωστικη μου visa ως Electron αντι για debit που εγραφε πανω της και εννοειται δεν ειχα προβλημα, για αυτο το συστήνω ως λυση!

απο wiki...

Visa Electron is a debit or credit card available across most of the world, with the exception of Canada, Australia, Ireland and the United States. The card was introduced by VISA in the 1980s and is a sister card to the Visa Debit card. The difference between Visa Electron and Visa Debit is that payments with Visa Electron require that all the funds be available at the time of transfer, i.e., Visa Electron card accounts may not be overdrawn. Visa Debit cards, on the other hand, allow transfers exceeding available funds up to a certain limit. Some online stores and all offline terminals (like on trains and aircraft) do not support Visa Electron because their systems cannot check for the availability of funds.

Δημοσ.

Φανταζομαι δεν εχεις αλλη καρτα να δοκιμασεις, ε;

εχω ξαναακουσει για πεισμα να μην δουλεψει με καποιες καρτες απο καποιες τραπεζες συγκεκριμενες. πχ η ταδε τραπεζα δεν αφηνει να να κανει συναλλαγη εκτος ευρω πχ λιρες αγγλιας και αλλα χαζα .

Στειλε email στην easy εαν εισαι σιγουρος οτι η καρτα εχει μεσα τα απαραιτητα λεφτα. Καλη τυχη.

(σορυ αλλα δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο)

Δημοσ.

Η ATE Visa Debit δεν δουλεύει σε αυτά. Γαμιούνται. Δοκιμασμένο από εμένα πολλές φορές σε Aegean, Olympic, Easy.

Και γενικά στο ιντερνετ είναι περιορισμένη έως αδύνατη η χρήση της, πολιτική της τράπεζας.

Δημοσ.

εμενα με την πειραιως debit green visa (χρεωστικη) δεν δεχοτανε με επιλογη debit αλλα electron.

Πω! Ευχαριστώ γι' αυτό ε. Το πολεμούσα σε περσινές κρατήσεις με easy και δεν έκανε την χρέωση, με αποτέλεσμα να κλείσω τελικά με πιστωτική. Φέτος δεν δοκίμασα καν την Πειραιώς. Μόλις ενθουσιάστηκα =))

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ATE Visa Debit δεν δουλεύει σε αυτά. Γαμιούνται. Δοκιμασμένο από εμένα πολλές φορές σε Aegean, Olympic, Easy.

Και γενικά στο ιντερνετ είναι περιορισμένη έως αδύνατη η χρήση της, πολιτική της τράπεζας.

Ακριβώς! Η ΑΤΕ debit ΔΕΝ λειτουργεί σε καμία εικονική αγορά παρά μόνο με φυσική παρουσία. Η επίσημη δικαιολογία της τράπεζας είναι για την προστασία του πελάτη μιας και το υπόλοιπο της κάρτας είναι συνδεδεμένο με τον τραπεζικό λογιαριασμό.

rolleyes.gif

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση ψιλοεπειγον...

εβαλα τα στοιχεια ταυτοτητας στην αδερφη μου και επειδη πατησα τα γραμματα στα ελληνικα,μαλλον δε τα αναγνωριζει το συστημα τους με αποτελεσμα να βγαζει το boarding pass με ερωτηματικα(??)...

ξερει κανεις πως διορθωνεται για να μην εχει προβλημα στο ταξιδι?

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...