Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα το game και στα 4 λεπτα δεν προλαβα να βγω και εκλεισε το pc το ανοιξα ομως αμεσως δεν ξερω αν μειωθεικε δλδ πριν σβισει μηπως ειχε παραπανω θερμοκρασια....παντως μολις τον ανοιξα το pc αμεσως αφοτου εσβισε, ανοιξα το προγραμμα και οι θερμοκρασιες ηταν οι εξης :

post-228494-0-56897500-1321364579_thumb.png

Όπως βλέπεις η θερμοκρασία αυτή είναι κάτι ανάμεσα σε Idle και Load. Προφανώς αν δεν παίξει κάποιο παιχνίδι για λίγη ώρα θα είναι μικρότερη (αλλά και πάλι όχι πάρα πολύ φαντάζομαι) και όταν παίζει σίγουρα ξεπερνάει τους 99C γι'αυτό και κλείνει.

Το μηχάνημα σίγουρα έχει πρόβλημα.

Τώρα για το πως θα το αντιμετωπίσει.. είναι δικό του θέμα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παντως η καρτα του εχει 60c idle και φτανει ως 105 οταν παιζεις:

Hardware monitor Intel Mobile Core 2 Duo P7350

Temperature 0 72°C (161°F) [0x1C] (Core #0)

Temperature 1 72°C (161°F) [0x1C] (Core #1)

Hardware monitor NVIDIA GeForce 9700M

Temperature 0 103°C (217°F) (GPU Core)

και ειναι υπαρκτο προβλημα

http://www.tomshardware.co.uk/forum/61836-20-crashing-black-screen-toshiba-laptop

http://www.google.gr/search?hl=en&safe=off&tbo=d&biw=1024&bih=690&tbm=dsc&q=+site:tomshardware.com+9600m+temps+games+laptop

(εδω εβαλα την 9600m γιατι για 9700 βγαινουν σχολια για desktop).

τελος αν δειχνει παντα 99 και δεν αλλαζει ισως εχει καει και το sensor...

Δημοσ.

και γω αυτο φοβαμαι μηπως το παω και μου που οτι φτιαξαν κατι ενω μπορει μονο να βγαλαν τη σκονη.... εχω μια ερωτηση ομως, αυτο το προββλημα το εχω εδω και 1 μιση - χρονια απλα δν ειχα χρονο και δν εδινα σημασια... μπορει επειδη δεν το κοιταξα εγκαιρα και περασε τοσος καιρος να καεικε κατι λογω σκονης που να ειχε αρχικα???????

Δημοσ.

και γω αυτο φοβαμαι μηπως το παω και μου που οτι φτιαξαν κατι ενω μπορει μονο να βγαλαν τη σκονη.... εχω μια ερωτηση ομως, αυτο το προββλημα το εχω εδω και 1 μιση - χρονια απλα δν ειχα χρονο και δν εδινα σημασια... μπορει επειδη δεν το κοιταξα εγκαιρα και περασε τοσος καιρος να καεικε κατι λογω σκονης που να ειχε αρχικα???????

Δεν έχει καεί τίποτα, ακόμη δηλαδή. Αν καεί κάτι θα το καταλάβεις. Δουλεύοντας όμως σε τέτοιες θερμοκρασίες η κάρτα , πέρα του ότι δε την παλεύει και κλείνει , κάποια στιγμή μπορεί να την παίξει και να μην έχεις καθόλου εικόνα.

Φτιάξτο , κρίμα είναι, δεν είναι και τόσο παλιό το laptop

Δημοσ.

ναι εννοειτε οτι πρεπει να το φτιαξω γτ ειναι καλο λαπτοπ απλα τοσο καιρο που το ειχα αυτο δεν ειχα χρονο να ασχολιθω τωρα που βρηκα θα το φτιαξω... αρα δλδ δεν εχει καει τπτ λετε ε?? δλδ κατα πασα πιθανοτητα ειναι σκόνη???? ?

Δημοσ.

ναι εννοειτε οτι πρεπει να το φτιαξω γτ ειναι καλο λαπτοπ απλα τοσο καιρο που το ειχα αυτο δεν ειχα χρονο να ασχολιθω τωρα που βρηκα θα το φτιαξω... αρα δλδ δεν εχει καει τπτ λετε ε?? δλδ κατα πασα πιθανοτητα ειναι σκόνη???? ?

οταν δεν παιζεις, μονο σε net κλπ τι θερμοκρασιες σου δειχνει?

πεφτει κατω απο 80C ?

Δημοσ.

εγω ολα "νορμαλ" τα βλεπω. δλδ οπως και στα αλλα με αυτην τη cpu & gpu. τζαμπα λεφτα θα δωσεις και αν δε πας σε σωστο τεχνικο μπορει να βρεθεις και χωρις λαπτοπ αν κανει καμμια πατατια...

Δημοσ.

εγω ολα "νορμαλ" τα βλεπω. δλδ οπως και στα αλλα με αυτην τη cpu & gpu. τζαμπα λεφτα θα δωσεις και αν δε πας σε σωστο τεχνικο μπορει να βρεθεις και χωρις λαπτοπ αν κανει καμμια πατατια...

Δηλαδή το laptop δεν έχει πρόβλημα για σενα?

Δημοσ.

κοιταξτε για να σβινει στα games κατι προβλημα εχει.... τωρα αυτο ειναι σκόνη? , εχει καει κατι? δεν ξερω και αυτο προσπαθω να καταλαβω και ρωτισα εδω στο φορουμ.... εγω δν εχω ξαναανοιξει λαπτοπ και αυτο ειναι που φοβαμε μην παει τπτ στραβα και παθει τπτ....τωρα δν ξερω να ρισκαρω να το ανοιξω? να το παω σε τεχνικο? να το παω πλαισιο που το αγορασα? ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

Δημοσ.

δε εχει καει τπτ. το σβησιμο συμβαινει και σε αλλους με αυτην την gpu ,απο το 2009 ηδη. Η cpu σου 8ερμοκρασιες σε idle? H' αν 8ες βαλε ενα mkv H κατι 1080p να παιξει και γραψε τι 8ερμοκρασιες εχεις. Και αν 8α σβησει.

Aλλα παιχνιδια εβαλες? Βαλε και κανενα πιο παλιο, 2009 και πριν. Αν σβησει εκει τοτε κατι συμβαινει.

Απο driver/patches εισαι ΟΚ?

Ποσα χρονια το εχεις? αν εχεις τα λεφτα ας το πας στο πλαισιο. να σου φυγει & η ιδεα. κακο δε 8α του κανει αν το πας σε εξουσιοδοτημενο μαγαζι... :)

@fixxxer29

οχι ουσιαστικο. ισως εχει λιγη σκονη η' ξεραμενη παστα αλλα ειπε,

οταν δε παιζει παει 40. εχει πιο χαμηλες temp απο τον SB i5 μου!

δες και εδω http://www.insomnia.gr/topic/425368-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-hp-laptop/

το πηγε τεχνικο, τα ιδια.

Δημοσ.

απλα στο πλαισιο φοβαμε μην μου πουν οτι σου αλλαξαμε κατι ξερω γω που κανει 80-100 ευρω... και στην ουσια βγαλουν μονο τη σκονη...αυτο ειναι το θεμα.... μην δωσω τσαμπα λεφτα...

δε εχει καει τπτ. το σβησιμο συμβαινει και σε αλλους με αυτην την gpu ,απο το 2009 ηδη. Η cpu σου 8ερμοκρασιες σε idle? H' αν 8ες βαλε ενα mkv H κατι 1080p να παιξει και γραψε τι 8ερμοκρασιες εχεις. Και αν 8α σβησει.

Aλλα παιχνιδια εβαλες? Βαλε και κανενα πιο παλιο, 2009 και πριν. Αν σβησει εκει τοτε κατι συμβαινει.

Απο driver/patches εισαι ΟΚ?

Ποσα χρονια το εχεις? αν εχεις τα λεφτα ας το πας στο πλαισιο. να σου φυγει & η ιδεα. κακο δε 8α του κανει αν το πας σε εξουσιοδοτημενο μαγαζι... :)

@fixxxer29

οχι ουσιαστικο. ισως εχει λιγη σκονη η' ξεραμενη παστα αλλα ειπε,

οταν δε παιζει παει 40. εχει πιο χαμηλες temp απο τον SB i5 μου!

δες και εδω http://www.insomnia.gr/topic/425368-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-hp-laptop/

το πηγε τεχνικο, τα ιδια.

σπανια κατεβενει η θερμοκρασια στους 40 βαθμους σε κανονκη χρηση οταν δεν παιζω, αυτη τη στιγμη που εχω χρηση 3μιση ωρων στο ιντερνετ και ετσι ..... θα ανεβασω screecnshot να δειτε ποσο ειναι και μου λετε....:post-228494-0-22033200-1321541528_thumb.png

Δημοσ.

Φίλε Ipal. Μιλάς για θερμοκρασίες επεξεργαστή , οι οποίες όμως δεν μας ενδιαφέρουν διότι δεν είναι εκεί το πρόβλημα! Επίσης δεν μας ενδιαφέρει αν συμβαίνει και σε άλλους ή όχι. Μας ενδιαφέρει το ότι δε θα πρέπε να συμβαίνει αυτό. Οποιαδήποτε κάρτα γραφικών / επεξεργαστής πρέπει να σηκώνει 100% φόρτο χωρίς να υπερθερμένεται και να κρασάρει , διαφορετικά ε΄ίτε είναι προβληματική ή δε δουλεύει σωστά το σύστημα ψύξης. Το αν θα φορτώσεις την κάρτα με παιχνίδι του 2011 ή του 2005 δεν έχει καμία σημασία , μπορεί να σέρνεται που λέει ο λόγος με το νέο παιχνίδι αλλά κάτι τέτοιο δε δικαιολογεί το να κρασάρει και σε καμία περίπτωση δεν είναι νορμαλ. Εδώ του παιδιού του κλείνει ακόμη και στο Football manager που είναι εντελώς μη απαιτητικό παιχνίδι σε γραφικά και με onboard κάρτα παίζει μια χαρά.

Jonhy135 τα πράγματα είναι απλά. Εάν σ'ενδιαφέρει να παίζεις και κάνα παιχνιδάκι σ'αυτο το laptop , θα πρέπει να κάνεις κάποια κίνηση για να το φτιάξεις , για το τι επιλογές έχεις τα είπαμε πριν.

Εάν πάλι είσαι τόσο διστακτικός τον αφήνεις ως έχει και τον χρησιμοποιείς για Internet και καμιά ταινιούλα , ίσως και κάνα football manager μόνο που στους αγώνες θα πρέπει να βάλεις μόνο περιγραφή , χωρίς 3d απεικόνηση.

Δημοσ.

θελω να το φτιαξω σιγουρα , αρα να το παω πλαισιο?

μηπως υπαρχει κανενα manual για το πως ανοιγουμε το συγκεκριμενο λαπτοπ???

Δημοσ.

Καλημερα εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου ειναι μοντελο: toshiba Qosmio F50 και οταν παιζω οποιοδειποτε game μετα απο λιγο κλεινει, φυσικα αναλογα και το game στα πιο πολλα της εποχης κλεινει στα πρωτα 5-10 λεπτα σε αλλα ισωσ και 15-20 αλλα μετα απο λιγο γενικα σβινει το λαπτοπ...... ειναι θεμα υπερθερμανσης? τι ειναι? εαν καποιος ειχε παρομοιο προβλημα ή γενικα καποιος που ξερει ας βοηθησει για να καταλαβω τι ειναι και συναμα να το φτιαξω με καποιο τροπο....γτ ειναι κριμα το λαπτοπ ειναι φοβερο και πρεπει να το φτιαξω...!!! ευχαριστω προκαταβολικα!

Αγόρασε ένα μπουκάλι με αέρα κοπανιστό (πεπιεσμένο), πήγαινε σπίτι, αναποδογήρισε τον φορητό (σβηστό βεβαίως κ' χωρίς μπαταρία) κ' όπου βλέπεις οπή εξαερισμού άρχισε να την φυσάς (με το σοληνάκι που έχει το μπουκάλι του αέρα κοπανιστού)...

Άν έχει μαζέψει βρώμα, έτσι θα καθαρίσει (κάπως)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...