vernilac Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Παιδια επειδη σκεφτομαι την συνθεση νεου υπολογιστη πολυ σοβαρα ειμαι αναμεσα σε αυτους τους δυο επεξεργαστες http://www.plaisio.gr/ProductPreview.aspx?ref=b2o&Product=1295977 και http://www.plaisio.gr/ProductPreview.aspx?ref=b2o&Product=1697900 ποια η γνωμη σας? και γιατι τοση αποκλιση στην τιμη εφοσον η ιντελ προσφερει ποιο λιγα? μηπως πληρωνουμε ιντελ τελικα σαν ονομα? ακουω γνωμες, θα βοηθησετε πολυ στη συνθεση του νεου μου tower.
rafail1994 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Καταρχάς ο επεξεργαστής της intel είναι παλιάς γενιάς και δεν αξίζει με τίποτε . Εάν μπορείς απάντησε σε αυτήν την φορμα αναλυτικά
vernilac Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Καταρχάς ο επεξεργαστής της intel είναι παλιάς γενιάς και δεν αξίζει με τίποτε . Εάν μπορείς απάντησε σε αυτήν την φορμα αναλυτικά Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε :1500 ευρω Χρήση υπολογιστή :κατεβασματα στο full- gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:αυτα που κυκλοφορουν τα κλασσικα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.(δεν χρειαζομαι οθονη)(υπαρχει 22αρα hdmi led benq) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?(μονο πληκτρολογιο και ποντικι) Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).(Χαλκιδα Ευβοιας) Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?(δεν εχω προβλημα) Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? (στο καταστημα διοτι δεν εχω ακομα ολες τις απαραιτητες γνωσεις) Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .(εγω προτιμω windows xp αλλα η ταση επιβαλει windows 7 64 )
vernilac Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε :1500 ευρω Χρήση υπολογιστή :κατεβασματα στο full- gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:αυτα που κυκλοφορουν τα κλασσικα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.(δεν χρειαζομαι οθονη)(υπαρχει 22αρα hdmi led benq) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?(μονο πληκτρολογιο και ποντικι) Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).(Χαλκιδα Ευβοιας) Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?(δεν εχω προβλημα) Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? (στο καταστημα διοτι δεν εχω ακομα ολες τις απαραιτητες γνωσεις) Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .(εγω προτιμω windows xp αλλα η ταση επιβαλει windows 7 64 ) επαναφερω το θεμα λιγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα