Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Xperia Neo V 199E (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πάρει και το Ice Cream Sandwitch, ωραιότατη αγορά τη βρίσκω... Βέβαια απο ποιότητα κατασκευής είναι ψεύτικο τελείως αλλα το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα xperia βέβαια οχι σε τετοιο βαθμο οσο αυτο...

Δημοσ.

Παιδιά τι λέτε τώρα!? Για τα λεφτά του είναι κελεπούρι λέμε..! 199€..!? Αν εξαιρέσεις την ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλό...Με βάση τα 199€ πάντα...Εγώ θεωρώ ότι δεν αξίζει πάνω από 250€...

Δημοσ.

Ωραια!

Λυσσαξα τοσο καιρο με την ****cosmote και "καταφερα" σημερα να κλεισω την ανανεωση εκει παιρνοντας το galaxy y pro με 30 ευρω λιγοτερα απο αυτο. Ελεος. Αν το ειχα δει μεχρι το μεσημερι θα επαιρνα το neo με κλειστα ματια :cry: :-( :fear:

Και τωρα που το βλεπω ετσι λεω να το παρω και να φυγει το pro σε καναν αλλο, αλλα ... ειναι που θελω να τσακωσω κανα tegra 3 του χρονου τετοια εποχη (να πεσουν πρωτα οι τιμες και μετα :rolleyes: )...

edit: Αυτο το "Τράβηξε 3D φωτογραφίες και δες τις να ζωντανεύουν απευθείας στην 3.7” Reality Display οθόνη του, με τη τεχνολογία Mobile BRAVIA Engine, χωρίς γυαλιά!"

Ως προς το 1ο μερος προφανως εννοει καποια μεθοδο sweep 3D mode κλπ που υπαρχει και στις φωτογραφικες της Sony κλπ. Ως προς το 2ο ομως τι θελει να πει;;; Οτι η οθονη του κινητου ειναι.... 3D????!!! :confused:

Δημοσ.

...Με βάση τα 199€ πάντα...Εγώ θεωρώ ότι δεν αξίζει πάνω από 250€...

οντως απο 240 εχει στο σκρουτζ. μαλλον στοκαραν παρα πολλα και δε πουλησαν στα 300, αλλαζει και ονομα τωρα η SE...

μπορει και να ειναι λαθος, αλλα δε νομιζω. σκοτωνει συχνα κινητα η Voda (και 150 να το εδιναν κερδος θα ειχαν) ;)

Δημοσ.

Ωραια!

Λυσσαξα τοσο καιρο με την ****cosmote και "καταφερα" σημερα να κλεισω την ανανεωση εκει παιρνοντας το galaxy y pro με 30 ευρω λιγοτερα απο αυτο. Ελεος. Αν το ειχα δει μεχρι το μεσημερι θα επαιρνα το neo με κλειστα ματια :cry: :-( :fear:

Και τωρα που το βλεπω ετσι λεω να το παρω και να φυγει το pro σε καναν αλλο, αλλα ... ειναι που θελω να τσακωσω κανα tegra 3 του χρονου τετοια εποχη (να πεσουν πρωτα οι τιμες και μετα :rolleyes: )...

edit: Αυτο το "Τράβηξε 3D φωτογραφίες και δες τις να ζωντανεύουν απευθείας στην 3.7” Reality Display οθόνη του, με τη τεχνολογία Mobile BRAVIA Engine, χωρίς γυαλιά!"

Ως προς το 1ο μερος προφανως εννοει καποια μεθοδο sweep 3D mode κλπ που υπαρχει και στις φωτογραφικες της Sony κλπ. Ως προς το 2ο ομως τι θελει να πει;;; Οτι η οθονη του κινητου ειναι.... 3D????!!! :confused:

είναι μια τεχνολογία που έχει το κινητό και κάνει καλύτερη την προβολή βίντεο/φωτογραφιών...τα γυαλιά τα αναφέρουν για να νομίζει ο κόσμος ότι είναι 3D και να το αγοράσει...Μέχρι και ο σκύλος μου που δεν έχω :mrgreen: απορεί που τα σκέφτηκαν τα γυαλιά...ότι να ναι, θα μας τρελάνουν...

Καλά ρε παιδιά, σιγά ποιοι είστε που δεν θα τα παίρνατε και δωρεάν..!? :mrgreen: Μια χαρά είναι το κινητάκι για τα λεφτά του...μην λέμε και λαλακίες...Μέχρι και HDMI έχει, τι άλλο θέλετε..!? ^_^ :-D

Δημοσ.

Απο προχτες το εχω στα χερια μου

Ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΗ συσκευη ΧΩΡΙΣ παγιο. ΟΧΙ παραεισαγωγη. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ (δεν ξερω τι λετε εδω)

Το SAR δεν με ενδιαφερει καθώς χωρις HANDSFREE δεν κανω ΒΙΜΑ.

Για τα 199€ ειναι ΤΕΛΕΙΑ αγωρα αν αναλογιστει κανεις οτι ΜΗ παραεισαγωγη ξεκιναει απο 250!

sar 1,10

και τσάμπα να το έδιναν δεν θα το έπαιρνα.

Οκ .. παρε το και δωσε το μου!!! Αμαν ολοι.. Αυτη η εκφραση πια... Λεφτάδες είστε ολοι? :D

Δημοσ.

Απο προχτες το εχω στα χερια μου

Ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΗ συσκευη ΧΩΡΙΣ παγιο. ΟΧΙ παραεισαγωγη. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ (δεν ξερω τι λετε εδω)

Το SAR δεν με ενδιαφερει καθώς χωρις HANDSFREE δεν κανω ΒΙΜΑ.

Για τα 199€ ειναι ΤΕΛΕΙΑ αγωρα αν αναλογιστει κανεις οτι ΜΗ παραεισαγωγη ξεκιναει απο 250!

Οκ .. παρε το και δωσε το μου!!! Αμαν ολοι.. Αυτη η εκφραση πια... Λεφτάδες είστε ολοι? :D

ποσο γραφει στο βιβλιαρακι για το sar γιατι το μονο που εχω βρει στο net ειναι αυτο:

http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-neo_id5107/fullspecs

Head: 0.76 W/kg

Measured in: 1900 MHz

Body: 0.85 W/kg

Measured in: 850 MHz

Δημοσ.

ρε παιδιά το σκέφτομαι σοβαρα για αυτό. Τι λετε, αξίζει; Ποια τα αρνητικά του;

Ήθελα το Htc wildfire S αλλα και αυτό μου εχει τραβηξει την προσοχή τώρα και λίγη βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη...

Δημοσ.

Ήθελα το Htc wildfire S αλλα και αυτό μου εχει τραβηξει την προσοχή τώρα και λίγη βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη...

μεταξυ του Htc wildfire S και του Sony Ericsson Xperia Neo V με κλειστα τα ματια θα επαιρνα το δευτερο. Και καλυτερο επεξεργαστη, 1 GHz αντι για τα 600MHz του HTC, και μεγαλυτερη οθονη και καλυτερη αναλυση 480χ854 αντι για 320χ480, 2η καμερα μπροστα, εχει ανακοινωθει οτι θα παρει και το android 4.0. Προσωπικα ουτε που θα σκεφτομουν να παρω το htc. :P Εγω ειμαι αναμεσα σε huawei ideos x5 pro και το sony.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...