chrisosfp488 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μεταφέρω αρχεία από το laptop στο σταθερό υπολογιστή με wi-fi μέσω οικιακού δικτύου και η ταχύτητα μεταφοράς των δεδομένων δεν ξεπερνάει το 1,2mbps. Οι κάρτες wi-fi και των 2 υπολογιστών εν τω μεταξύ υποστηρίζουν ταχύτητες έως 300mbps. Έχετε καμιά ιδέα τι συμβαίνει; Ευχαριστώ!
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων δεν ξεπερνά το 1.2Mbps(~=150kB/s) ή 1.2MB/s; Το router μέσω του οποίου φαντάζομαι πως επικοινωνούν είναι N-class; Αν όχι, και η ταχύτητα είναι 1-2MB/s, μου φαίνεται normal εφόσον έχεις κανένα WPA-2 κλείδωμα σ αυτό.
chrisosfp488 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τι είναι το n-class? To router του conn-x είναι. Η ταχύτητα είναι 1.2 mb/s. Δεν γίνεται να το κάνω κάπως να στέλνει απ'τον έναν υπολογιστή στον άλλον χωρίς να παρεμβάλλεται το router?
biomecanoid Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 πως μεταφερεις τα αρχεια σου, με τι τροπο ?
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τι είναι το n-class? To router του conn-x είναι. Η ταχύτητα είναι 1.2 mb/s. Δεν γίνεται να το κάνω κάπως να στέλνει απ'τον έναν υπολογιστή στον άλλον χωρίς να παρεμβάλλεται το router? Αν είναι το default router που δίνει ο provider το πιθανότερο είναι να χει όριο το wifi του τα 54Mbps. Αν μας πεις ποιο router είναι, μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Δεν ξέρω αν και πώς γίνεται αυτό που λες.
biomecanoid Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχω δει κανενα ISP να δινει Ν Router
chrisosfp488 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 πως μεταφερεις τα αρχεια σου, με τι τροπο ? Κάνω δεξί κλικ στο start button πάω εξερεύνηση των windows > δίκτυο και μπαίνω στο άλλο Pc και τραβάω ότι θέλω. Αν είναι το default router που δίνει ο provider το πιθανότερο είναι να χει όριο το wifi του τα 54Mbps. Αν μας πεις ποιο router είναι, μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.Δεν ξέρω αν και πώς γίνεται αυτό που λες. Είναι ένα hauwei echolife hg520 pstn. Αλλά και πάλι αφού η σύνδεση είναι 24mbps δεν θα έπρεπε οι ταχύτητες τουλάχιστον να είναι 2,5mb/s? Αυτό που ρωτάω στο προηγούμενο post, είναι αν γίνεται να δημιουργήσω ένα ασύρματο τοπικό δίκτυο για να μεταφέρω αρχεία από το ένα Pc στο άλλο όποτε χρειάζεται, διότι φαντάζομαι με αυτόν τον τρόπο θα μεταφέρονται πιο γρήγορα.
biomecanoid Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 24mbps ειναι το internet και άσχετο από το τοπικό σου δίκτυο που είναι wifi 54mbps ( που μεταφράζεται σε 5-6mb/s) και LAN 100mbps. Τώρα αφού κατεβάζεις αργά τότε δεν θα εξής καλο σήμα και γενικά το wifi έχει απώλειες. Βαλε καλωδια.
chrisosfp488 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αυτό που έχω κυκλώσει στη φωτογραφία τι δουλειά κάνει;
disqualified Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Παιδια αν θελετε να υπαρξει συνενοηση μεταξυ μας και βοηθεια προς αλλους αργοτερα, βαζετε B αντι για b ακομα και οταν γραφετε σε μορφη kb/s. Το kb/s σημαινει kilobit και οχι kilobyte per second. Αλλιως οι υπολογιστες σας θα το γραφανε και αυτοι b και οχι B. To γραμμα ξεχωριζει το bit απο το byte και οχι το slash ( / ). Σε ολο το θεμα εγω προσωπικα ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος μιλαει για Byte και ποιος για bit...
biomecanoid Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ok διόρθωση 24mbps ειναι το internet και άσχετο από το τοπικό σου δίκτυο που είναι wifi 54mbps ( που μεταφράζεται σε 5-6 MB/s) και LAN 100mbps. Τώρα αφού κατεβάζεις αργά τότε δεν θα εξής καλο σήμα και γενικά το wifi έχει απώλειες. Βαλε καλωδια.
Ntinaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ok διόρθωση 24mbps ειναι το internet και άσχετο από το τοπικό σου δίκτυο που είναι wifi 54mbps ( που μεταφράζεται σε 5-6 MB/s) και LAN 100mbps. Τώρα αφού κατεβάζεις αργά τότε δεν θα εξής καλο σήμα και γενικά το wifi έχει απώλειες. Βαλε καλωδια. λαθος,η ταχυτητα του wifi ειναι καπου 3MB/s στα 54mbps
biomecanoid Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Λάθος δεν κάνω σε κατι τοσο απλο, εξαρτάται το router σου άμα είναι σάπιο η ταχύτητα μπορεί να είναι ότι να νε αφου 1 byte ειναι 8bit το conclusion ειναι πως: 54/8 = 6.75MB/s (Networking 101) εγώ έχω κατεβάσει και με 5MB/s wirelessly. Δεν ξερω με ποια λογικη το εβγαλες εσυ 3MB/s.
Ntinaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 μπορει να πιανει τα θεωρητικα 54 αλλα στη πραγματικοτητα ειναι τα μισα πραγματικα. αρα καπου 3.
itizovts Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 καλησπέρα Insomniacs αν και με μερικά χρόνια καθυστέρηση θα ήθελα τη βοηθειά σας γιατί αντιμετοπίζω και εγώ μάλλον το ίδιο πρόβλημα.Και λέω μάλλον γιατί δεν γνωρίζω τι ταχύτητες θα πρέπει να έχω στη μεταφορά αρχείων από pc σε pc.Εγώ έχω συνδέσει το pc και το λαπτοπ μέσω router και οι ταχύτητες που βλέπω θεωρώ ότι είναι μικρές,μάλιστα δεν είναι καν σταθερές.Παίζουν από 355 KB/s έως 2MB/s τις ίδιες ταχύτητες έβλεπα όταν τα είχα ασύρματα.Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί προσπαθώ να περάσω ταινίεες από το ένα στο άλλο και κάνει 10 χρόνια.το router που έχω είναι της thomson tg585 v8.Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα