privateer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Φημες θελουν το optimus 2x να εχει απαισια μπαταρια :/ Γιατι ξερεις κανενα android κινητο με stock λειτουργικο να εχει καλη μπαταρια? Ουτε και αλλιως αν το παρεις θα του βαλεις αλλη rom οποτε θα ειναι καλυτερα απο της LG
shinigami Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ναι το Motorola Atrix αντεχει πολυ περισσοτερο απο τα αλλα android κινητα της κατηγοριας του (θα μου πεις λογικο,αφου εχει 1930mAh μπαταρια,αλλα just saying )
c0prse_grinder Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ice Cream Sandwich custom ROM now available for the Nexus S
Hal9000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ice Cream Sandwich custom ROM now available for the Nexus S Το έβαλα, αν προλάβω θα ανεβάσω ένα βίντεο αύριο. Πολύ ωραίο, η μέρα με τη νύχτα είναι το Ice Cream Sandwich με βάση όλα τα προηγούμενα UI. Θα τολμήσω να πω ότι το Android γίνεται όμορφο με μια πολύ καλή γραμματοσειρά.
salonikios_27 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 εβαλα την icecream και οντως ειναι εντελως διαφορετικη απο gingerbread froyo κτλ.θελει καποιες μερες για να την συνηθησεις
c0prse_grinder Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 μολις περασα την καινουργια MIUI και με ενα μικρο OC στα 1,2GHz εγινε το εξης θαυμα! -->
c0prse_grinder Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Με ποιο προγραμμα εκανες ΟC? με το NStools που εχει απο μονη της η miui εγκατεστημενο.
salonikios_27 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 μολις περασα την καινουργια MIUI και με ενα μικρο OC στα 1,2GHz εγινε το εξης θαυμα! --> δεν ειναι και πολυ.τοσο βγαζει αν το τρεξεις 2-3 φορες στα 1,0.με τον trinity t144 για κερνελ και την Miui που εχεις στα 1.44 oc θα βγαζεις σταθερα πανω απο 4500 και μεγιστο κοντα στα 5200
c0prse_grinder Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 <br>δεν ειναι και πολυ.τοσο βγαζει αν το τρεξεις 2-3 φορες στα 1,0.με τον trinity t144 για κερνελ και την Miui που εχεις στα 1.44 oc θα βγαζεις σταθερα πανω απο 4500 και μεγιστο κοντα στα 5200<br> δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα για OC πανω απο 1,2 οποτε δεν πολυψηνομαι να το ανεβασω παραπανω. τσαμπα περισσοτερη μπαταρια θα καιει και δεν μου χρειαζεται κιολας γιατι ηδη παει σφαιρα. επισης αν σκεφτεις οτι η stock εχει σκορ περιπου 1300-1400 το 3455.. εχει αρκετα μεγαλη διαφορα!
nikoskon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα για OC πανω απο 1,2 οποτε δεν πολυψηνομαι να το ανεβασω παραπανω. τσαμπα περισσοτερη μπαταρια θα καιει και δεν μου χρειαζεται κιολας γιατι ηδη παει σφαιρα. επισης αν σκεφτεις οτι η stock εχει σκορ περιπου 1300-1400 το 3455.. εχει αρκετα μεγαλη διαφορα! Την διαφορά αυτή, πέρα από τα benchmarks την αντιλαμβάνεσαι κάπου αλλού;
salonikios_27 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα για OC πανω απο 1,2 οποτε δεν πολυψηνομαι να το ανεβασω παραπανω. τσαμπα περισσοτερη μπαταρια θα καιει και δεν μου χρειαζεται κιολας γιατι ηδη παει σφαιρα. επισης αν σκεφτεις οτι η stock εχει σκορ περιπου 1300-1400 το 3455.. εχει αρκετα μεγαλη διαφορα! ο μονος kernel που τρεχει οσες μερες και να το εχεις χωρις ουτε ενα reboot στα 1.44 ειναι ο trinity που σου ειπα.μακραν οτι καλυτερο υπαρχει αν θες να κανεις overclock.μανισια η miui δινει 3100 περιπου καμια σχεση με την stock οπως και οι αλλες custom.αν θες οικονομια και ιδιες επιδοσεις βαλε τον κερνελ του franco που ειναι undervoltage.θα σου κραταει 3 μερες το κινητο.
c0prse_grinder Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Την διαφορά αυτή, πέρα από τα benchmarks την αντιλαμβάνεσαι κάπου αλλού; ενταξει, σαφεστατα μετα απο μια costume υπαρχει αρκετη διαφορα και στην ταχυτητα και την αυτονομια (συγκριτικα με την stock) πιο πολυ για χαβαλε ειναι τα benchmarks πλεον απλα ειναι ωραιο να βλεπεις ενα καλο σκορ για το κινητο σου :-P απ οτι διαβαζω στο gingerbread τα αποτελεσματα του quadrant ειναι πολυ ασταθη --> ... because gingerbread had some problem with quadrant, thus its result is inconsistent. even there are rom makers that spoof quadrant score by tinkering with phone i/o value to make their rom looks like it got highest benchmark score. i even found an app here on xda that automate that i/o spoof, install it and u'll get godlike quadrant score.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα