Προς το περιεχόμενο

amd η intel core??


kwstaskwsto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαρταται ποια θα ειναι η χρηση του υπολογιστη.Επισης ποιο θα ειναι το Budget σου μπας και αντι για τον ακριβοτερο βαλεις ενα φθηνοτερο αλλα καλυτερο μητρικη ας πουμε η τροφοδοτικο.

Ετσι ομως οπως το ρωτας,μαλλον ο 2600Κ

 

Edit:επειδη βλεπω οτι η χρηση του μηχανηματος ειναι αυτη που εχεις ανοιξει σε αυτο το λινκ το μηχανημα που σου προτεινε η Καρμεν ειναι πολυ καλο.μην πας σε κατι παραπανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πληροφοριακα τοτε,εξαρταται την χρηση του.

Εαν θελεις εναν επεξεργαστη μονο για Office ας πουμε και εφαρμογες γραφειου καλυτερα βαλε εναν διπυρηνο athlon με ssd παρα εναν 2600Κ με μηχανικό δισκο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η χρηση του ειναι παιχνιδια και ταινιες!!αλλα αυτο που θελω ειναι ενασ υπολογιστης με διαρκεια δηλαδη ακομα και στα επομενα 5 χρονια να ειναι ικανος να σηκωνει καθε ειδους παιχνιδι χωρις να κολλαει ουτε στο ελαχιστο!!!κατι που θα ηθελα να ρωτησω ειναι γιατι προτειμουνται γενικα λεω οι ι5 παρα ι7?????(βεβαια μπορει να εχω καταλαβει και λαθος)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που ζητας παραπανω,ειναι αρκετα δυσκολο να γινει.σε βαθος 5ετιας.βεβαια κανεις δεν μπορει να σου πει με βεβαιοτητα τι θα γινει.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις τον Ι5 αντι για τον Ι7 και την διαφορα τους να την βαλεις στην ακρη και σε 5 χρονια να παρεις κατι καινουργιο με εκεινη την διαφορα (λεμε τωρα).

 

Οι Ι5 προτιμούνται στα παιχνιδια αντι για τον Ι7 γιατι ειναι πιο φθηνοι και εχουν τις ιδιες ακριβως επιδοσεις στα παιχνιδια.ηδη ο 2500Κ ειναι ενας παρα πολυ καλος επεξεργαστης για παιχνιδια.Οταν θα φτασουν τα παιχνιδια στο σημειο να χρησιμοποιουν παραπανω πυρηνες η ακομη και το Hyperthreading τοτε θα τα ξαναπουμε.(δηλαδη σε καμια 5ετια οπως λες,χαχα).Παιζει ρολο κυριως η καρτα γραφικων που θα βαλεις γιατι πλεον οι επεξεργαστες ηδη εχουν πολυ δυναμη για τα παιχνιδια.

Παρε και μια ψυχτρα με 30 euros να πας τον 2500Κ στα 4.0 με πολυ λιγη προσπαθεια και θα εισαι παρα παρα παρα πολυ καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...