George b Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα!Θέλω βοήθεια να αγοράσω HEADSET και keyboard+mouse,έχω βρει αυτά εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.573016 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802804 η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο ακριβά αλλά θέλω να ρωτήσω τα έχει κάποιος συμφορουμιτης ή έχετε κάποια γνώμη για υατά τα δύο? Να τα πάρω? Η να πάω σε μία πιο φθηνή λύση?
wgibson Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 headset συστηνω Plantronics και mouse πηρα προσφατα το logitech g400 οτι καλυτερο το τελευταιο καιρό σε ποντικι φθηνο και καλό. πληκτρολογιο παρε καλυτερα ενα καλο generic microsoft εκτος εαν παιζει wow κλπ και θες πολλα κουμπια για συντομευσεις
TechBench Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Αν παίζεις σοβαρά fps παιχνίδια πάρε ποντίκι και mousepad που και θα είναι καλά και δεν θα μετανιώσεις στην πορεία.ένα καλό ποντίκι και ειδικά το mousepad κάνουν διαφορά μέρας με νύχτα ειλικρινά.ψάξε τη χαμηλότερη τιμή για το deathadder της razer και για mousepad το goliathus speed η control (υποκειμενική προτίμηση ταχύτητας επιφάνειας) της ίδιας εταιρίας.
sotiris123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 παντως εγω εχω το Pyra αλλα το ασυρματο κ ειναι παρα πολυ βολικο στο χερι κ γενικα με εχει βολεψει αρκετα.. το συστηνω ανεπιφιλαχτα...
sintalkas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) φίλε μου για mouse & πληκτρολόγιο πήγαινε σε Sidewinder x6 (kbd) & mouse sidewinder ή στο χ5!!! Για headset πήγαινε ή σε creative fatality ή σε οποιοδήποτε καλό logitech! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2011 από sintalkas
sintalkas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Φίλε μου το creative fatality το έχει το pc1 στα 31.95.
George b Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω για την ενημερωση!να στε καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα