Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία ένα φιλαράκι εφτιαξε ενα ενδιαφέρον on-line παιχνίδι με ομαδες από το κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην ουσια επιλέγεις μια ομάδα από 10 hooligans, γράφεσαι σε πρωταθλήματα και συγκρούεσε με άλλους χρήστες. Μπορείς να επιλέξεις από 15 ομάδες από το Ελληνικό και το Κυπριακό πρωτάθλημα.

omada.png

opla.png

promo video

Η εγγραφή είναι δωρεάν και υπάρχει χρηματικό έπαθλο για το νικητή. Το παιχνίδι είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και δίνει αρχικά ένα συμβολικό ποσό αλλά στη συνέχεια το ποσό αυτό θα αυξηθεί. Το πρώτο δοκιμαστικό πρωτάθλημα αρχίζει στις 25/11.

Βρείτε το στο http://www.hooliganschampion.com/

Περιμένω τα σχόλιά σας...

Δημοσ.

Φίλε φαίνεται πολύ καλό το παιχνίδι..

Βασικά δυσκολεύομαι να διαλέξω όπλα με τα οποία θα ξεκινήσω. Η αλυσίδα είναι καλό όπλο για αρχή?

Δημοσ.

Φίλε εγώ θα επέλεγα δύο ρόπαλα ή δύο μαχαίρια ή ένα από το καθένα αντί της αλυσίδας. Θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι στην αρένα υπάρχουν 10 θέσεις και συνολικά 22 πόντοι (4 για την κόκκινη θέση 9 για τις πορτοκαλί θέσεις, 6 για τις κίτρινες θέσεις και 3 για τις μωβ θέσεις). Αν πάρεις την αλυσίδα θα έχεις σίγουρα τους 4 πόντους της κόκκινης θέσεις αλλά θα αναγκαστείς να βάλεις λιγότερο ισχυρά όπλα στις άλλες θέσεις με αποτέλεσμα να χάσεις τον αγώνα…

Δημοσ.

Παιδιά, όπως είπα το παιχνίδι είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Για αυτό άλλωστε ζήτησα και τα σχόλια σας. Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του και να την εκφράσει. Κατά τη γνώμη μου αν και χρειάζονται κάποιες αλλαγές (όπως στις τιμές των όπλων) το παιχνίδι έχει την πλάκα του. Επίσης δεν πιστεύω ότι δεν θα χαλούσε κανένα να κερδίσει κάποια χρήματα παίζοντας.

@ newtech: Φιλέ μπορείς να μου εξηγήσεις καλύτερα τι εννοείς με τη φράση «το κατέστρεψες με αυτό που έκανες!»?

@Elven_King: το μπουκάλι είναι η σαμπάνια που χρησιμοποίησε η Τζούλια στο γνωστό σε όλους βίντεο. Αυτό εξηγεί και την τιμή της μολότοφ. :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα το φτυάρι. Οικονομικό, instant kill με headshot και στο τέλος θάψιμο για να κρύψουμε τα ίχνη.

Τρία σε ένα νοικοκυρεμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...