Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια Nvidia geforce 8800gt Και λειτουργικο xp 32BIT η καρτα μου ειναι 10dirx νομιζω οταν παω να δω πληροφοριες της καρτας λεει οτι ειναι 9 παιζει ρολο που εχω xp? η θελω καποιο updata και που θα το βρω?

Δημοσ.

για πες μου το κολπο αν θες σε παρακαλω γιατι για να κανω φορματ παλη δυσκολο.

Υ.Γ εσεις ξερεται αν η 8800 οντος ειναι dx10?

Δημοσ.

για πες μου το κολπο αν θες σε παρακαλω γιατι για να κανω φορματ παλη δυσκολο.

Υ.Γ εσεις ξερεται αν η 8800 οντος ειναι dx10?

link

Αν αποφασίσεις να το κάνεις, πάρε backup. Δεν το χω δοκιμάσει αλλά δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Δημοσ.

αχχχ και τοσο καιρο παιζω με τον 09 ελεος αρα τι κανω παω για 7αρια??? η υπαρχει κολπο τελικα?

link

Αν αποφασίσεις να το κάνεις, πάρε backup. Δεν το χω δοκιμάσει αλλά δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

οκ ευχαριστω θα δοκιμασω

Δημοσ.

Καλά πάντως μην τρελαίνεσαι. Δεν είναι και τόσο καταστροφικό το ότι δεν έχεις dx10 υποστήριξη. Ούτως ή άλλως η 8800GT δεν είναι πλέον θηρίο επιδόσεων και σε αρκετά παιχνίδια που υποστηρίζεται, ψιλοσέρνεται αν βάλεις dx10 κι ανεβάσεις ρυθμίσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι αν κάποιο παιχνίδι απαιτεί dx10 για να παίξει (που δε μου ρχεται κάποιο αυτή τη στιγμή).

Δημοσ.

χμμμ ειναι λιγο περιπτωση αστο παμε καλυτερα στα σιγουρα 7αρια...

μονο μια ερωτηση ειναι πιο βαρια τα win7 64 βιτ απο τα win xp 32 βιτ? και αν ναι κατα ποσο 2gb ram εχω

Δημοσ.

Αν έχεις επεξεργαστή Core 2 Duo (ή αντίστοιχο) και νεότερο δεν θα χεις πρόβλημα. Από πλευράς μνήμης όμως έχουν κάπως μεγαλύτερες απαιτήσεις. Στην τελική κάνεις dual boot (WinXP + 7) και κρίνεις :)

Δημοσ.

επιδη σκεφτομουνα ενα μικρο updade στο πισι με 4 ram στα 1333 mhz καλα δεν θα ειναι με 7αρια?

γιαυτο αλοστε θελω να βαλω 64 bit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...