Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια η γνωμη σας για το ενλογο καταστημα?Εχω διαβασει σε πολλα forum οτιν δεν ειναι καθολου καλο.Εγω παραγειλα την Παρασκευη 10 λεπτα πριν κλεισει μια οθονη για το psp

Και εχθες την ειχα κατα της 11 το πρωι ενω εκεινοι μου ειχαν πει κατα τις 4 το μεσημερι.Οσο αναφωρα την συσκευασι δεν ηταν σε κουτι αλλα ηταν τηληγμενη σε εν πλαστικο με κατι φουσκαλες αλλα η οθονη ουτε γρατζουνια δεν ειχε.Επισης στο site δεν ελεγε κατι για εγγυηση αλλα μου ειπαν αν θελω να τους πω να παρουν στα κεντρικα να ρωτισουν.Και η εξυπηρεση τους ηταν αψωγη και η οθονη ηταν τελεια λετουργικη.Γιατι ολη αυτη η δυσφημιση?Εσυς το προτειματε το ενλογο καταστημα?Η παραλαβη εγινε αποπ το καταστημα τους

Δημοσ.

Σε ζελατίνα και όχι σε κουτί σημαίνει προϊόν επιστροφής ή δειγματισμού. Άρα και η τιμή τύπου δεν μπορεί να είναι τιμή καινούριου προϊόντος αλλά μεταχειρισμένου, άσχετα αν το προϊόν είναι πλήρως λειτουργικό (αυτό έλειπε κι όλας, δηλαδή). Αν εσύ παρόλα αυτά είσαι ευχαριστημένος, πάσο και καλές αγορές.

edit τώρα είδα ότι μιλάς για οθόνη psp, άρα ανταλλακτικό. Δεν ξέρω πώς πωλούνται αυτά (ζελατίνα ή κουτί), πάντως αυτό που έγραψα πάνω ισχύει γενικά.

android.png

Δημοσ.

Σε ζελατίνα και όχι σε κουτί σημαίνει προϊόν επιστροφής ή δειγματισμού.

OEM_LCD_for_PSP_2000.jpg

μια χαρα ειναι το ebw.

Αξιοπιστοι και φτηνοι.

Δημοσ.

ητανε σε ζελατινα επειδη ηρθε σε bulk στο καταστημα.

Πολλα ανταλλακτικα, απο βιδες ως επεξεργαστες pc ερχονται σε μια μεγαλη ντανα γιατι συνηθως δεν εχει νοημα να σε κερδισει σαν πελατη με ωραια μεμονομενη συσκευασια εγχειριδια κλπ αφου στην συντριπτικη πλειοψηφια θα το αναλαβει καποιος τεχνικος αρα αχρηστο το ομορφο κουτακι τυπου retail καθως και πιο ακριβο.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι το ebw.

Αξιοπιστοι και φτηνοι.

tsifotis νόμιζα λέει για οθόνη pc μετά το έκανα edit από κάτω. Αλλά επειδή νομίζω ότι ο φίλος μάλλον μιλάει εκτός από την οθόνη του psp και για άλλα πράγματα, επαναλαμβάνω ότι γενικά αν πρόκειται για κάποιο προϊόν που κανονικά πωλείται σε κουτί, αν εσύ το δεχτείς ως καινούριο παρόλο που το παίρνεις σε ζελατίνα, απλά δεν ξέρεις για πόσο ακόμη θα δουλεύει και ποιός το έχει πασπατέψει. Αν κάποιος το επέστρεψε, για κάποιο λόγο θα το έκανε. Ανοιχτή συσκευασία σημαίνει ότι δικαιούσαι έκπτωση και μάλιστα βαρβάτη.

Εφόσον στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ανταλλακτικό, το οποίο μάλιστα πωλείται bulk, δεν βλέπω που θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα. Από το συγκεκριμένο κατάστημα, παρεπιπτόντως, δεν έχω ψωνίσει, οπότε δεν υποννοώ ότι δίνουν ανοιγμένα, για να μην παραξηγηθώ.

Δημοσ.

Την οθονη την εβαλα μονος μου σε 5 λεπτα και γλιτωσα τα 30 ευρω που ηθελε ενας τεχνικος για να μου την βαλει και δουλευει τελεια

Δημοσ.

tsifotis νόμιζα λέει για οθόνη pc μετά το έκανα edit από κάτω. Αλλά επειδή νομίζω ότι ο φίλος μάλλον μιλάει εκτός από την οθόνη του psp και για άλλα πράγματα, επαναλαμβάνω ότι γενικά αν πρόκειται για κάποιο προϊόν που κανονικά πωλείται σε κουτί, αν εσύ το δεχτείς ως καινούριο παρόλο που το παίρνεις σε ζελατίνα, απλά δεν ξέρεις για πόσο ακόμη θα δουλεύει και ποιός το έχει πασπατέψει. Αν κάποιος το επέστρεψε, για κάποιο λόγο θα το έκανε. Ανοιχτή συσκευασία σημαίνει ότι δικαιούσαι έκπτωση και μάλιστα βαρβάτη.

Εφόσον στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ανταλλακτικό, το οποίο μάλιστα πωλείται bulk, δεν βλέπω που θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα. Από το συγκεκριμένο κατάστημα, παρεπιπτόντως, δεν έχω ψωνίσει, οπότε δεν υποννοώ ότι δίνουν ανοιγμένα, για να μην παραξηγηθώ.

Μονο την οθονη του psp πηρα.Ποσο πιο φτηνα να την παρω απο 19 ευρω οταν στο ebay κανει 30 ευρω?

Ρε μαν δεν μιλάμε για την οθόνη του psp, αυτήν καλά έκανες και την πήρες. Τεσπα.

οκ δεν καταλαβα εγω sorry

Δημοσ.

εγω εχω παρει 3-4 φορες δεν ειχα ποτε προβλημα...εξυπηρετικοτατοι ευγενικοι και με ενημερωναν συνεχεια...

Δημοσ.

Mπορεις να παραγγειλεις κατι απ το site και να πληρωσεις με μετρητα στο καταστημα [του πειραια] οπως κανει το eshop ?? (το γνωστο eshop ) Χωρις να ζητησουν πολλα πολλα μονο ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο ...? Επισης που ειναι το καταστημα τους στον Πειραια ;;;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση για τα easybuyword points... ειναι οπως και τα e-shop poit δηλαδη χωρις καθολου στοκ και μονο πας για να κανεις η να παρεις παραγγελιες , η αν παω σε καποιο καταστημα θα εχει και προιοντα για αγορα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελαχιστο στοκ.συνηθως υπαρχουν μονο αυτα που εχουν κινηση...

προς τι διαφημιση στο καταστημα πειραια?!

τa ebw μου φαινονται σαν "μεσολαβητης" προιοντων ebay=παιρνει χονδρικη απο hk,china.δεν το λεω για κακο.

τωρα τι παιζει απο επιστροφες δεν εχω ιδεα.συνηθως στο ebay ειναι οκ και σιγουρα πιο φτηνα για το ιδιο προιον

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μια φορά απο το ebw αγόρασα οθόνη για psp. Η οθόνη που μου ήρθε είχε 3 καμμένα pixel και όταν τους κάλεσα μου είπανε οτι δεν δέχονται επιστροφή γιατί δεν την εγκατέστησαν αυτοί. 60 ευρώ πεταμένα ενώ μπορούσα να αγοράσω απο το ebay με ένα 25-30αρί. Το μόνο που τους έσωσε ήταν οτι σε 2 μέρες έπρεπε να ξανά επιστρέψω στον Έβρο που υπηρετούσα τότε.

Επεξ/σία από agent_smith

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...