archimidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ξεθάβω το θέμα μιας και έχω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα του Πειραιά. Είχα παραγγείλει μια βάση τηλεόρασης από το φυσικό κατάστημα του Πειραιά. Μετά από πίεση του καταστήματος, και μεγάλου λάθους μου, αφήσαμε προκαταβολή στο κατάστημα κάποιο ποσό (και πήραμε απόδειξη φυσικά για αυτό). Για αρκετό καιρό δεν μου φέρναν τη βάση. Μέχρι που το κατάστημα έκλεισε. Πιστεύεται μπορούμε να κάνουμε κάτι; Το ποσό είναι μικρό (20€) αλλά για το γαμώτο θα ήθελα έστω να το κυνηγήσω. ευχαριστώ,
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ξεθάβω το θέμα μιας και έχω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα του Πειραιά. Είχα παραγγείλει μια βάση τηλεόρασης από το φυσικό κατάστημα του Πειραιά. Μετά από πίεση του καταστήματος, και μεγάλου λάθους μου, αφήσαμε προκαταβολή στο κατάστημα κάποιο ποσό (και πήραμε απόδειξη φυσικά για αυτό). Για αρκετό καιρό δεν μου φέρναν τη βάση. Μέχρι που το κατάστημα έκλεισε. Πιστεύεται μπορούμε να κάνουμε κάτι; Το ποσό είναι μικρό (20€) αλλά για το γαμώτο θα ήθελα έστω να το κυνηγήσω. ευχαριστώ, Αλυσίδα δεν είναι αυτό; Μίλησες με τα κεντρικά τους;
archimidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 λένε ότι είναι φραντσαιζ και δεν έχουν καμιά σχέση. που όντως φορολογικά δεν έχουν, καθώς έχουν άλλη επωνυμία και ΑΦΜ μια αρνητική στο σκτρουτζ θα την φάνε πάντως
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 λένε ότι είναι φραντσαιζ και δεν έχουν καμιά σχέση. που όντως φορολογικά δεν έχουν, καθώς έχουν άλλη επωνυμία και ΑΦΜ μια αρνητική στο σκτρουτζ θα την φάνε πάντως Ζήτα από τα κεντρικά να σε εξυπηρετήσουν αν μπορούν, αφού είναι δυσφήμιση για όλη την αλυσίδα κι ας μην έχουν φορολογικά σχέση με τα υποκαταστήματα, η επωνυμία είναι η ίδια! Αν δεν το κάνουν νομίζω δεν μπορείς να κάνεις κάτι (και η κριτική στο skroutz δεν ξέρω αν θα μείνει, αφού θα αφορά άλλο κατάστημα)
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ξεθάβω το θέμα μιας και έχω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα του Πειραιά. Είχα παραγγείλει μια βάση τηλεόρασης από το φυσικό κατάστημα του Πειραιά. Μετά από πίεση του καταστήματος, και μεγάλου λάθους μου, αφήσαμε προκαταβολή στο κατάστημα κάποιο ποσό (και πήραμε απόδειξη φυσικά για αυτό). Για αρκετό καιρό δεν μου φέρναν τη βάση. Μέχρι που το κατάστημα έκλεισε. Πιστεύεται μπορούμε να κάνουμε κάτι; Το ποσό είναι μικρό (20€) αλλά για το γαμώτο θα ήθελα έστω να το κυνηγήσω. ευχαριστώ, Καλα και αυτοι κλεισανε με εκκρεμοτητες στην μεση????Ε ρε γλεντια.... Μιλα με τα κεντρικα ή αν μπορεις να πας και απο κοντα να δειξεις και την αποδειξη γιατι ειναι για πολλα γελια η ολη κατασταση...
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καλα και αυτοι κλεισανε με εκκρεμοτητες στην μεση????Ε ρε γλεντια.... Μιλα με τα κεντρικα ή αν μπορεις να πας και απο κοντα να δειξεις και την αποδειξη γιατι ειναι για πολλα γελια η ολη κατασταση... Αν ήταν για κλείσιμο το μαγαζί σιγά μην έμενε ανοιχτό για τα 20€ προκαταβολή...
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αν ήταν για κλείσιμο το μαγαζί σιγά μην έμενε ανοιχτό για τα 20€ προκαταβολή... Δεν καταλαβες. Εννοω οτι κλεισαμε χωρις καν να τακτοποιησουν τις οποιες εκκρεμοτητες ή εστω να ενημερωσουν τον ενδιαφερομενο για την τυχη της παραγγελιας του και τι μπορει να κανει. 1
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν καταλαβες. Εννοω οτι κλεισαμε χωρις καν να τακτοποιησουν τις οποιες εκκρεμοτητες ή εστω να ενημερωσουν τον ενδιαφερομενο για την τυχη της παραγγελιας του και τι μπορει να κανει. Έτσι θα ήταν το σωστό σίγουρα αλλά ούτε το πρώτο μαγαζί είναι ούτε το τελευταίο που το κάνει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα