knightwish Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Έκανα φορματ σε win7 και εβαλα κωδικό πρόσβασης σαν χρήστης που το ζητουσε στο installation.ανοίγουν κανονικά τα windows αλλά όταν βάζω τον κωδικό μου μου γράφει λάθος χρήστης ή κωδικός και λέει για επαναφορα κωδικού προσβσης απαιτεί αφαιρούμενα μεσα,όπως μια δισκέτα ή μια μοναδα flash USB και στη συνέχεια,προσπαθήστε ξανά.Τι πρέπει να κάνω???
mchls Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ξανα κανε του φορματ, μιας και δεν εχεις αρχεια να χασεις, ουτε χρονο να χασεις μιας και δεν περασες μετα το φορματ ουτε καν 1 προγραμμα... Απο την αλλη, επειδη την εχω πατησει απειρες φορες, δοκιμασε σε Ελληνικα ή Αγγλικα, δοκιμασε αν εχεις ψηφια οπως θαυμαστικα, αν πατας το shift, και επισης προσεχε την ορθογραφια σου... Πολλες φορες νομιζεις πως τον εχεις γραψει ταδε, και τον εχεις γραψει αλανταλον... Αλλα σου λεω επειδη μπορει να εχεις κανει ενα γραμματακι λαθος, και με συνδυασμους θα χασεις υπομονη, χρονο και φαια ουσια, σκασε ενα φορματ παλι, και σε 20 λεπτα εισαι gg!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα