Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πας να δώσεις 30 euro πάρε καλύτερα μια συσκευή της alfa και καθάρισες , και καλύτερη δουλειά θα κάνεις θα σου μείνει κιολας για αλλές καταστάσεις :)

Δημοσ.

θα παω στην πρώτη επιλογή του pantos 1. εξαλλου usb εχω, βασικα ελεγα να παρω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505880 αλλα ειναι καπως μεγαλη και δε θελω να κανει μπαμ στα ματια των αλλων στην βεραντα οπου θα την εχω.

απορεια: η κεραια που εχω τωρα ποσα db ειναι 2 ?

Δημοσ.

Γεια σου φιλε μου ειμαι κ γω Λαμια,κ γω εχω ενα στικακι σαν το δικό σου,ολα αυτα είναι 2 dbi.

Ειδες διαφορα με τα 9 ???(αν το δοκίμασες)

Δοκιμασε μηπως πιανεις το wifi του Δημου Λαμιας(αυτη η γνώση μπορεί να σου χρησιμεύσει κ σαν άλλοθι αν χρειαστεί ποτε) ;) ,

εμένα το ανιχνεύει το δικτυο του Δημου αλλα μονο εαν βγω στο μπαλκόνι και πάλι πιανει μονο 1 γραμμή...

και σκέφτομαι καποια αναβάθμιση προκειμένου να χρησιμοποιώ του Δημου...

Δημοσ.

θα παω στην πρώτη επιλογή του pantos 1. εξαλλου usb εχω, βασικα ελεγα να παρω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505880 αλλα ειναι καπως μεγαλη και δε θελω να κανει μπαμ στα ματια των αλλων στην βεραντα οπου θα την εχω.

απορεια: η κεραια που εχω τωρα ποσα db ειναι 2 ?

αυτη στο λινκ που δινεις την εχω παρει απο ebay περιπου 3ε. εχει τεραστια διαφορα απο τις αλλες στο σημα, και δε βγαζει ματι 10 εκατοστα διαμετρο εχει το κατοπτρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μην περιμενεις την μεγαλη διαφορα .οκ σιγουρα θα δεις αλλα οχι κατι το super τρελλο.επισης αν στοχευεις καπου συγκεκριμενα μπορεις να παρεις panel που ειναι πιο κατευθυντικο.εγω θα προτεινα αυτο που ειπε ο spank.alfa καρτα.ειναι παραπανω Mw(dbm) και παιζει πιο καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...