ktiniatros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 τυχαία σειρά: Cramer, Ari Gold, Phoebe, Al Bundy, Bender, Cartman, Arthur Spooner, Mr. Bean, Giagkos Dragon, Patrick Star.
Kasrith Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 τυχαία σειρά: Cramer, Ari Gold, Phoebe, Al Bundy, Bender, Cartman, Arthur Spooner, Mr. Bean, Giagkos Dragon, Patrick Star.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Τοπ10 χαρακτήρων: 1. Sledge Hammer (Sledge Hammer) 2. Kramer (Seinfeld) 3. George Constanza (Seinfeld) 4. Al Bundy (Married w. Children) 5. Lt. Columbo (Columbo) 6. Frasier Crane (Frasier) 7. Niles Crane (Frasier) 8. Dr Zoidberg (Futurama) 9. Spok (Star Trek) 10.Quark (DS9) και να βάλω κι ένα τζόκερ: T'Pol (ST:Enterprise)
romanticp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 River(Firefly & Serenity) Τρελή σεξι κοπελιά δερνει αβερτα ξυπολητη και διαβάζει την σκεψη...ποιος δεν θα την ήθελε για κοπέλα john Snow & Arya (game of thrones) Cole/Baltazhar (Charmed) Romo Lampkin(Battlestar Galactica) αν και έπαιξε μονο τρία επεισοδια τον γουσταρα πολυ όσοι δεν θυμούνται είναι ο δικηγόρος Ari Gold (Entourage) Caprica(Six) Battlestar Galactica Ros (friends) Pam (Tru Blood) Noah Bennet (Heroes) House ( House MD)
CarbonFibre Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Χωρίς σειρά σπουδαιότητας 1.Macgyver (Macgyver) 2.Knight Rider (Michael Knight) 3.Battlestar Galactica (Admiral Adama) 4.Dexter (Dexter) 5.House (House) 6.Big Bang Theory (Sheldon L. Cooper) 7.Shogun (Pilot Blackthorn) 8.X-files (Fox Mulder) 9.Married with Children (Al Bandy) 10.Star Trek TNG (Captain Picard)
DKNI Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι η αγαπημενη μου σειρα - παροτι την βλεπω φανατικα - δεν ειναι καν μεσα στις 5 αγαπημενες, δεν ειναι το αγαπημενο μου καν ειδος σειρας αλλα... Doctor House is in da house Αλλοι αγαπημενοι, Τζακ Μπαουερ, Τζακ Μπριστοου, Ειντζελ, ο Σογιερ και ο Μπεν και ο Λοκ απο το Λοστ (βασικα πολλοι απο το Λοστ), Μαικλ Σκοφιλντ, ο Τζοι και κυριως ο Τσαντλερ κτλ κτλ (σιγουρα ξεχναω πολλους) αλλα...House rules
feodor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 River(Firefly & Serenity) Τρελή σεξι κοπελιά δερνει αβερτα ξυπολητη και διαβάζει την σκεψη...ποιος δεν θα την ήθελε για κοπέλα Μπα, ασε, δεν θα παρω
Rockavlon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Με τυχαια σειρα. bernand (black books) father ted crilly (father ted) roy(the it crowd) Tim Bisley(spaced) Gene Hunt (life on mars) Captain Malcolm Reynolds (firefly) Dr. Cal Lightman (lie to me) Mr Jelly (Psychoville) Alex Mahone (prison break) Vicky Roberts :wub: (The Event)
romanticp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μπα, ασε, δεν θα παρω άμα προσθέσουμε και 2 πραγματάκια να κρατάει?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 1) Dr William Bell ή Willam ή απλά Belly (Fringe) 2) Jack Bauer (24) 3) Dr Walter Bishop (Fringe) 4) Captain Maria LaGuerta (Dexter) 5) Jack Bristow (Alias) 6) Mike Novick (24) 7) Commander Nathaniel Taylor (Terra Nova) 8) Bill Buchanan (24) 9) Vince Masuka (Dexter) 10) Aaron Pierce (24) Αιώνιο μίσος στους έφηβους από την Τερα νόβα, στη Ρίτα και την Ντεμπ από το Ντέξτερ, στην κόρη του Τζακ από το 24, στην Ολίβια Ντάναμ (Fauxolivia rules!!!), στην γυναίκα του Πρόεδρου Πάλμερ από το 24.
romanticp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 1) Dr William Bell ή Willam ή απλά Belly (Fringe) 2) Jack Bauer (24) 3) Dr Walter Bishop (Fringe) 4) Captain Maria LaGuerta (Dexter) 5) Jack Bristow (Alias) 6) Mike Novick (24) 7) Commander Nathaniel Taylor (Terra Nova) 8) Bill Buchanan (24) 9) Vince Masuka (Dexter) 10) Aaron Pierce (24) Αιώνιο μίσος στους έφηβους από την Τερα νόβα, στη Ρίτα και την Ντεμπ από το Ντέξτερ, στην κόρη του Τζακ από το 24, στην Ολίβια Ντάναμ (Fauxolivia rules!!!), στην γυναίκα του Πρόεδρου Πάλμερ από το 24. Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που τη συμπαθεί. Εκτος απο το οτι είναι κα΄κη ηθοποιός έχει και τον ποιο σπαστικό χαρακτήρα στον Dexter......
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Τι να κάνουμε, αδυναμίες είναι αυτές..... Με τις άλλες επιλογές είσαι ικανοποιημένος/η? (βάζω και τη "η") γιατί μάλλον γυναίκα θα είσαι για να ρίχνεσαι έτσι στο απόλυτο θηλυκό που ακούει στο όνομα maria LaGuerta
romanticp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Τι να κάνουμε, αδυναμίες είναι αυτές..... Με τις άλλες επιλογές είσαι ικανοποιημένος/η? (βάζω και τη "η") γιατί μάλλον γυναίκα θα είσαι για να ρίχνεσαι έτσι στο απόλυτο θηλυκό που ακούει στο όνομα maria LaGuerta ρε άντρας είμαι απλά ο χαρακτήρας της είναι του στυλ πάνω απόλα η δουλειά τίποτα δεν μπαίνει πάνω απο την εργασιακή μου ανέλιξη πατάω στους άλλους και δεν με νοιάζει και τετοιο στυλ μου τι δίνει είτε άντρας είναι είτε γυναίκα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Έχεις ένα ποιντ, αλλά από την άλλη εμένα αυτό μου κάθεται καλύτερα απ ότι να μυξόκλαιγε σαν τη ρίτα. ότι είναι bitch είναι. Τώρα αυτό σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα