Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας....Ψάχνω όνομα για site με προγνωστικά στοιχήματος....ολες οι ιδέες δεκτές...κατα προτημηση συντομο και πιασαρικο

Ευχαριστώ για τον χρονο σας

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ημουν αναμεσα στον gkantemiss και stonkouva ...και τα 2 μου αρεσαν...οποτε σκεφτηκα το σημα τους...το σημα του κουβα ηταν απλο....ενο στο γκαντεμη σκεφτηκα να βαλω τον γνωστο σε ολους κυριο Μητσοτακη....οποτε επικρατησε το γκαντεμης ::D

Σας ευχαριστω !!!!!!!!!

Δημοσ.

Αμα βαλεις το μητσοτακη να λεει: "Σας ευχομαι καλα κερδη! Καλη επιτυχια σε ολους. Χε-χε-χε" :devil:

Οχι μονο δεν θα πατησει κανεις στο site σου φιλε μου, αλλα μη σου πω θα πεσει κι ο σερβερ.

Εδω που τα λεμε, και μονο που το ανεφερες κινδυνευεις

10 Πατερ ημων και 30 μετανοιες, τωρα! :-D

Δημοσ.

lol feodor πολυ αμαν βλεπεις :D

Καθολου!

Απλα, μολις ειπες μητσοτακης μου ηρθε στο μυαλο μια φωτογραφια του ασπρομαυρη, με φοντο κατι νυχτεριδες και που μας ευχοταν "Καλη εξεταστικη" :-D

Επισης, πριν κανα χρονο, ανημερα των γενεθλιων του, η χιος κυρηχθηκε σε κατασταση εκτακτης αναγκης. Κοσμοχαλασμός σου λεω.

Τωρα, περα απ τη πλακα, επειδη αυτοι που ασχολουνται με τυχερα παιχνιδια μπορει να ειναι και λιγο προληπτικοι, πιστευω ονομασιες τυπου γκαντεμης, γρουσουζης κλπ ισως να μην ηταν καλη ιδεα. I just saying.. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...