tex439 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Για σας παιδιά, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο KVM Switch το οποίο να μπορώ να ελέγχω 2 PC σε μια οθόνη, (με DVI είσοδο και έξοδο), με ασύρματο πληκτρολόγιο και ασύρματο ποντίκι. (Το πληκτρολόγιο είναι μαζί με το ποντίκι και δουλεύει με ένα USB stick. Το μοντέλο του πληκτρολογίου μαζί με το ποντίκι είναι αυτό: Logitech MK320) Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Με αναζήτηση θα βρεις πολλά. Εγώ έχω αγοράσει πριν από 2 χρόνια ένα της Belkin και με εξυπηρετεί πολύ καλά.
tex439 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Με αναζήτηση θα βρεις πολλά. Εγώ έχω αγοράσει πριν από 2 χρόνια ένα της Belkin και με εξυπηρετεί πολύ καλά. έκανα αναζήτηση αλλά δεν ξέρω ποιο και αν είναι συμβατό με το δικό μου. βοηθήστε λιγο.
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Με μια γρήγορη αναζήτηση εδώ, βρήκα αρκετά που έχουν τα στοιχεία που θέλεις.
tex439 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Με μια γρήγορη αναζήτηση εδώ, βρήκα αρκετά που έχουν τα στοιχεία που θέλεις. οκ αυτά τα είδα, αλλά εγώ δεν κατάλαβα, απλά θα βάλω το usb stick του πληκτρολογίου πάνω στο KVM και θα δουλεύει και για τα 2 PC. ?
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Όχι. Ο διακόπτης αυτός στην ουσία αποτελείται από το κεντρικό τμήμα, από το οποίο ξεκινούν δύο καλώδια DVI (ή άλλου τύπου, ανάλογα με την κάρτα γραφικών που έχεις). Το τμήμα αυτό συνδέεται με αντίστοιχο καλώδιο με το μόνιτορ και διαθέτει βύσματα για τον ήχο, το διακόπτη επιλογής και δύο USB (Επειδή θέλω να λειτουργούν πολλές συσκευές με τα δύο συστήματα, πχ 2 printer, πληκτρολόγιο κλπ, τις σύνδεσα σε ένα usb hub και έτσι πιάνω μόνο μία από τις δύο θέσεις usb του κεντρικού τμήματος).
tex439 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Όχι. Ο διακόπτης αυτός στην ουσία αποτελείται από το κεντρικό τμήμα, από το οποίο ξεκινούν δύο καλώδια DVI (ή άλλου τύπου, ανάλογα με την κάρτα γραφικών που έχεις). Το τμήμα αυτό συνδέεται με αντίστοιχο καλώδιο με το μόνιτορ και διαθέτει βύσματα για τον ήχο, το διακόπτη επιλογής και δύο USB (Επειδή θέλω να λειτουργούν πολλές συσκευές με τα δύο συστήματα, πχ 2 printer, πληκτρολόγιο κλπ, τις σύνδεσα σε ένα usb hub και έτσι πιάνω μόνο μία από τις δύο θέσεις usb του κεντρικού τμήματος). ναι φίλε, αλλά εξακολουθείς να μην μου απαντάς σε αυτό που ζητώ. Εγω το usb stick του πληκτρολογίου μου και του ποντικιού που είναι ένα που θα το συνδέσω για να δουλεύουν , ένα usb 2 συσκευές..
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Σου απάντησα ήδη αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες. Το usb του πληκτρολογίου, ποντικιού κ.α. συσκευών πρέπει να συνδεθούν με ένα hub (αφού είναι πολλά) πάνω στο κεντρικό τμήμα για να λειτουργούν από κοινού με τα δύο pc. Το τμήμα αυτό συνδέεται με αντίστοιχο καλώδιο με το μόνιτορ και διαθέτει βύσματα για τον ήχο, το διακόπτη επιλογής και δύο USB (Επειδή θέλω να λειτουργούν πολλές συσκευές με τα δύο συστήματα, πχ 2 printer, πληκτρολόγιο κλπ, τις σύνδεσα σε ένα usb hub και έτσι πιάνω μόνο μία από τις δύο θέσεις usb του κεντρικού τμήματος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα