jason_rethymno Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα το πρωί παράγγειλα ένα xbox 360 controller για το PC .απο το Easy Buy World.και μου δωσανε αριθμό tracking number και γράφει στην Γενική ταχυδρομική στο site τους Αρ. Αποδεικτικού Κατάσταση Παραλαβών Ημ/νία Ωρα Παράδοσης ******** ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Πορεία Αποστολής... Ημερομηνία Ώρα Σημείο Πληροφορίες Δευτέρα 21/11/11 19:17 ΜΑΡΟΥΣΙ Αναχώρηση από σημείο εξυπηρέτησης Και είναι για να σταλεί στο Ρέθυμνο Κρήτης . Και η ερωτησή μου είναι θα φτάσει αυρίο το πρωί το δέμα μου στο Ρέθυμνο; δλδ επειδή λέει 19:17 αναχωρηση θα μπήκε με το καράβι το βραδυνό; απαντήστε ελευθερα
andreapaog328 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 μπα δεν πιστέυω. λογικά μεχρι το βράδυ αν θυμαμαι καλα θα παει σε κεντρο διανομής(κάτι τέτοιο) αθήνα πάντα. και απο κει θα φύγει. οποτε λογικά καράβι θα πάρει αυριο πρωι(η όποτε έχει). 2 φορές που έχω πάρει, πρώτα έφυγε απ το κατάστημα, μετά πήγε σε κεντρο διανομής και απο κει σε μένα.
jason_rethymno Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 α δλδ αυριο το απογευματάκι- βραδάκι θα χει φτάσει . επειδή ξέρω έχει καράβι το πρωι απο αθηνα. Αναρωτιέμαι πάντως υπάρχει κάποιος που το δεμα του έχει αναχωρήσει 19:00 και έχει φτάσει την άλλη μέρα το πρωι -μεσημεράκι; 1
Themasterpiece Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικα με το easybuyworld...προχθες Πεμπτη 24/11 παράγγειλα ένα game για το ps3, χθές μου ηρθε ενα e-mail με τον αριθμό αποστολής, τον οποίο μόλις έβαλα στο site της Γενικής Ταχυδρομικής, μου γράφει "Κατάσταση¨προς παραδοση" έπειτα γράφει πως χθές Παρασκευη ώρα 19:27 "Αναχώρηση από σημείο εξυπηρέτησης" και μετά σήμερα Σάββατο(παρασκευη μετα τις 12) ώρα 00:46 "Αναχώρηση από κέντρο διαμετακόμισης" Ξέρει κανείς πότε θα μου έρ8ει?
jason_rethymno Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 υπάρχει πιθανότητα να σου χει ρθει .πάρε τηλεφωνο το καταστημα γενικης ταχυδρομικης της πολης σου κ ρωτα τους αν σου χει ερθει το δέμα σου και πες τους το ονοματεπωνυμο σου. Αλλιως αν δεν έχει έρθει μπορεί το απόγευμα ή αν ουτε τότε .τότε σίγουρα την Δευτέρα
Themasterpiece Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω πολύ Φιλαρακι!!!! Το δέμα μου ειναι εδώ και θα πάω να το παραλάβω! Να σε καλά!!! Ευχαριστω πολύ Φιλαρακι!!!! Το δέμα μου ειναι εδώ και θα πάω να το παραλάβω! Να σε καλά!!!
redcha Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μια ερώτηση και εγώ σχετικά με της υπηρεσίες της Γενικής ταχυδρομικής Στης29/2/2012 έκανα παραγγελία από ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκετε στο ηράκλειο Κρήτης σε επικοινωνία που είχε υπεύθυνος του καταστήματος μαζί μου για την επιβεβαίωση της παραγγελίας με ενημέρωσε ότι θα αποσταλεί την επομένη ημέρα δηλαδή 1/3/2012 Και θα την παραλάβω 2/3/2012 Σε e-mail που έλαβα από το ηλεκτρονικό κατάστημα αναφέρει ότι το δέμα θα έρθει μέσω της Γενικής ταχυδρομικής και έναν αριθμό Αποδεικτικού οπού βλέπω τα έξεις ΗμερομηνίαΏραΣημείοΠληροφορίες Πέμπτη 01/03/1212:41ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣΠαραλαβή αποστολής Πέμπτη 01/03/1217:13ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣΚαταχώρηση στοιχείων αποστολής Πέμπτη 01/03/1217:32ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣΑναχώρηση από σημείο εξυπηρέτησης Παρασκευή 02/03/127:08ΑΘΗΝΑΆφιξη σε κέντρο διαμετακόμισης Παρασκευή 02/03/1214:53ΑΘΗΝΑΑναχώρηση από κέντρο διαμετακόμισης και η ερώτηση μου είναι ένα δέμα για έρθει από το ηράκλειο Κρήτης στα χάνια Κρήτης πρέπει να πάει πρώτα στην Αθήνα η μήπως εκεί στην Γενική ταχυδρομική έχουν χάσει την μπάλα
apd453 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 @Jason καλή δευτέρα. .... στην Γενική ταχυδρομική έχουν χάσει την μπάλα Η όλη φάση με την και καλά παρακολούθηση της αποστολής είναι απάτη. Μη δίνει σημασία.
redcha Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 @Jason καλή δευτέρα. Η όλη φάση με την και καλά παρακολούθηση της αποστολής είναι απάτη. Μη δίνει σημασία. Όντος έχουν χάσει την μπάλα σήμερα τους πηρά τηλέφωνο και έκαναν λάθος και έστειλαν το πακέτο στην Αθήνα αντί να το στείλουν στα χάνια μετά από αυτό ακύρωσα στη παραγγελία γιατί αυτοί είναι ικανοί να τη στείλουν στο εξωτερικό.
Kalliraper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια..Εκανα σημερα μια παραγγελια απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα και μαζι με το email επιβεβαιωσης μου ηρθε και ο tracking αριθμος για την Γενικη Ταχυδρομικη...Οταν τον βαζω ομως μου λεει πως ειναι λαθος...Μηπως κανω κατι εγω λαθος?Η μηπως δεν ενεργοποιηθηκε ακομα ο κωδικος ΥΓ:Το καταστημα με ενημερωσε οτι σταλθηκε σημερα το πακετο λιγο μετα την παραγγελια μου
pink_glitter Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Έίχα παραγγείλει και εγώ κάτι από ένα e-shop προχθές και μου έστειλαν τον αριθμό αποστολής σήμερα. Τον έβαλα αμέσως στην αναζήτηση παραγγελείας και μου έβγαλε αυτό: ΚατάστασηΑναχώρηση από σημείο εξυπηρέτησης ΤοποθεσίαΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ ΗμερομηνίαΤετάρτη, 04/01/2017 Ώρα06:39 Δηλαδή φαίνεται ότι έχει φύγει το πακέτο από το σημείο εξυπηρέτησης από τις 6:39 το πρωί , και τώρα είναι 9 και κάτι το βράδυ και δεν έχω κανένα νεο. Λέτε να υπάρχει περίπτωση να έχει χαθεί το πακέτο στη διαδρομη; Ή να μην πολυπιστεύω την αναζήτηση αποστολών της Γενικής; Γενικά είναι η πρώτη φορά που παραλαμβάνω κάτι με τη συγκεκριμένη μεταφορική εταιρία και έχω αγχωθεί καπως...
isay Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Έίχα παραγγείλει και εγώ κάτι από ένα e-shop προχθές και μου έστειλαν τον αριθμό αποστολής σήμερα. Τον έβαλα αμέσως στην αναζήτηση παραγγελείας και μου έβγαλε αυτό: ΚατάστασηΑναχώρηση από σημείο εξυπηρέτησης ΤοποθεσίαΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ ΗμερομηνίαΤετάρτη, 04/01/2017 Ώρα06:39 Δηλαδή φαίνεται ότι έχει φύγει το πακέτο από το σημείο εξυπηρέτησης από τις 6:39 το πρωί , και τώρα είναι 9 και κάτι το βράδυ και δεν έχω κανένα νεο. Λέτε να υπάρχει περίπτωση να έχει χαθεί το πακέτο στη διαδρομη; Ή να μην πολυπιστεύω την αναζήτηση αποστολών της Γενικής; Γενικά είναι η πρώτη φορά που παραλαμβάνω κάτι με τη συγκεκριμένη μεταφορική εταιρία και έχω αγχωθεί καπως... ναι αλλά δεν γράφεις που εισαι εσυ. Αν πχ είσαι καρδίτσα, το δεμα θα φτάσει αυριο. βρες το κατάστημα που σε εξυπηρετεί http://www.taxydromiki.com/office-network πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα, τοσό απλό είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα