Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλά δεν γράφεις που εισαι εσυ. Αν πχ είσαι καρδίτσα, το δεμα θα φτάσει αυριο.

βρες το κατάστημα που σε εξυπηρετεί 

http://www.taxydromiki.com/office-network

πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα, τοσό απλό είναι

Δίκιο έχεις. Στην Κρήτη είμαι, ξέχασα να το αναφέρω...

Στην αρχή νόμιζα ότι και καλά είχε μπεί στο πλοίο και ότι ήταν καθ'όδον για εδώ...αλλά μπήκα εδώ και είδα ότι κανονικά θα έγραφε και άλλες στάσεις.

Τέλος πάντον, αν δεν έχω νέα και αύριο θα πάρω σίγουρα τηλέφωνο. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Τότε στις 6 το πρωι μπήκε στο σάκο του φορτηγου που θα έρθει Κρήτη. Το φορτηγο θα πάει στο λιμάνι κάπου στις 5 το απόγευμα και το πλοιο θα φύγει στις 9 το βράδυ. Οταν φτάσει στο τοπικό γραφείο, το ανοίξουν και το σκανάρουν, τοτε στο συστημα θα εμφανιστεί "αφιξη στο Χ" ή κάτι αναλογο. Στο συστημα αναφέρονται οι "ενδιάμεσες στάσεις" της εταιρείας οχι κάθε στάδιο μεταφοράς "τωρα στρίβει στη Θηβών", "τώρα μπαίνει στο πλοίο", "μολις έφυγε το πλοίο", κλπ κλπ

• Like 2
Δημοσ.

Τότε στις 6 το πρωι μπήκε στο σάκο του φορτηγου που θα έρθει Κρήτη. Το φορτηγο θα πάει στο λιμάνι κάπου στις 5 το απόγευμα και το πλοιο θα φύγει στις 9 το βράδυ. Οταν φτάσει στο τοπικό γραφείο, το ανοίξουν και το σκανάρουν, τοτε στο συστημα θα εμφανιστεί "αφιξη στο Χ" ή κάτι αναλογο. Στο συστημα αναφέρονται οι "ενδιάμεσες στάσεις" της εταιρείας οχι κάθε στάδιο μεταφοράς "τωρα στρίβει στη Θηβών", "τώρα μπαίνει στο πλοίο", "μολις έφυγε το πλοίο", κλπ κλπ

Το γνωρίζω αυτό. Απλά σε ορισμένους εδώ διάβασα ότι κάτι έλεγε για κέντρο διαλογής κλπ. Εμένα δεν μου έγραψε κάτι τέτοιο γι'αυτό ανησύχησα. Όπως ανέφερα και παραπάνω, είναι η πρώτη φορά που έρχεται δέμα με αυτήν την εταιρία, και δεν γνώριζα ακριβώς τι και πως. Συγγνώμη για την άγνοια μου . :/

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά είμαι από Κύπρο και παρήγγειλα παπούτσια από Αθήνα και μετά μου δόθηκε ο αριθμός για να δω που βρίσκεται το πακέτο μου.

Μου εμφάνισε αυτό:

ΚατάστασηΑναχώρηση από κέντρο διαμετακόμισης
ΤοποθεσίαΑΘΗΝΑ
ΗμερομηνίαΠέμπτη, 07/11/2019
Ώρα10:59
Πότε θα έρθει Κύπρο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...