Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά επειδή έχω κάποιο πρόβλημα με το ιντερνετ της cosmote.Όπως καταλάβατε είναι flasaki, με όριο 5GB.

Μερικές φορές τραβάει κάτι κολλήματα.. πχ σήμερα είδα ότι μου έφαγε 3gb και δεν έκανα τίποτα εκτός απο facebook και είναι οι πρώτες μέρες του μήνα.Βίντεο και torrent ούτε κατά διάνοια.Τα προγράμματα που κάνουν update ελέγχονται από εμένα προσωπικά όπως πχ η ενημέρωση των windows που έχω να κάνω κάτι χρόνια, και οι ενημερώσεις του AVG...Μετά κάτι λίγα.

Σε αυτό που θέλω βοήθεια είναι ότι θέλω να βρω ένα πρόγραμμα που να καταγράφει κάθε κίνηση που γίνετε απο τον υπολογιστή μου...Δηλαδή να καταγράφει τα πακέτα μεταφρασμένα σε byte που κατεβαίνουν και τα πακέτα που στέλνω..Όλα αυτά να τα βλέπω αναλυτικά...Πχ κάνει το AVG update..Να με ειδοποιεί ότι το τάδε πρόγραμμα έφαγε τόσα byte. Υπάρχει κάτι τέτοιο να το βάλω στον υπολογιστή μου;Ξέρω μόνο το colasoft το οποίο δεν με βοηθάει και τόσο επειδή είναι δύσκολο στη χρήση.Ξέρετε κάποιο ΠΟΛΥ πιο έυκολο; θα με σώσετε απο αρκετά λεφτά γιατί την έχω πατήσει πολλές φορές και δεν έχω καταλάβει ποτέ πως έγινε αυτό.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Νομίζω το netlimiter κάνει αυτό που ζητάς. Έχει δωρεάν έκδοση monitor που σου δείχνει τι επικοινωνεί με το δίκτυο και σε τι ρυθμούς και μετά στις επι πληρωμή μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...