burnin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 βοηθηστε με λιγο παιδια γιατι εχω πελαγωσει θα σας πω αρχικα τι εχω, και μετα τι ψαχνω εχω βιβοντι 24αρα. μου δινει δωρεαν αστικα υπεραστικα εξωτερικο και δωρεαν δευτερη γραμμη ολα με 34 ευρω το μηνα τρομερη τιμη. ομως δεν υποστηριζει φαστ παθ. και αυτος ειναι ο λογος που θελω να φυγω επισης εχουμε ενα σταθερο οτε οπου το εχουμε μονο για να μαςπαιρνουν και για ωρα αναγκης αν εχουν βλαβες οι voip γραΜΜΕς. μονο παγιο δηλαδη πληρωνουμε εκει ολοι οι αλλοι παροχοι δε δινουν δωρεαν δευτερη γραμμη και ειναι και πιο ακριβοι. ομως ολοι εχουν φαστ παθ. σκεφτομουν οτε. βεβαια χρειαζομαι 2 γραμμες. τη μια τηω εχουμε ηδη. το θεμα ειναι , αν βαλω ιντερνετ στη μια γραμμη, θα μπορουσαν να μου δωσουν και δευτερο νουμερο (προφανως να πληρωνω το επιπλεον παγιο, αλλα να εχει δωρεαν τηλεφωνα και η δευτερη γραμμη? η μια μονο να εχει το ιντερνετ οχι και η αλλη, απλα και οι 2 να εχουν δωρεαν τηλεφωνα. πιστευετε γινεται αυτο, ή θα με χρεωσουν παραπανω. επιπλεον εχω και κοσμοτε απεριοριστα 45, και λεει οτι αν βαλω κονεξ γλυτωνω 15% στο παγιο αρα αυτη τη στιγμη εγω πληρωνω 34 βιβοντι + παγιο οτε + απεριοριστα 45 που ειναι 45 ευρω (δε θυμαμαι ποσο ειναι το παγιο οτε, αν θυμαται καποιος) αν κρατησω τη μια γραμμη οτε , βαλω αλλη μια, που να εχει κονεξ και προφανως και το κινητο μου, ξερει κανεις δηλαδη ποσο ερχεται? βασικα γινεται να εχει η δευτερη γραμμη μου και αυτη τηλεφωνα δωρεαν? ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μπορείς να μας πεις για ποιον λόγο θέλεις 2 γραμμές και σε ποια περιοχή είσαι,για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε καλύτερα τον προβληματισμό σου;
burnin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 ας κλειδωσει παιδια εκανα αιτηση κονεξ. ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 γινεται locked.ουτε ο οτε δινει δωρεαν την δευτερη γραμμη στο isdn.ειναι μεσα στο παγιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις