Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες δύο ημέρες μου δείχνει κάτι για πιστοποιητικά και ότι η σελίδα δεν είναι ασφαλής και για να μπω πρέπει να προσθέσω εξαίρεση .Καμιά ιδέα ;

Δημοσ.

Τις τελευταίες δύο ημέρες μου δείχνει κάτι για πιστοποιητικά και ότι η σελίδα δεν είναι ασφαλής και για να μπω πρέπει να προσθέσω εξαίρεση .Καμιά ιδέα ;

Σε όλες τις σελίδες που ζητείται https ή σε μεμονωμένες; Ακόμα κι αν πας http://mail.yahoo.com παλι σου ζητά εξαίρεση; Αν στο κάνει σε όλες, δες την επομενη παραγραφο.

Πρώτον δοκίμασε με άλλο browser (πχ internet explorer, opera, chrome, κλπ) αν σου κάνει τα ίδια. Αν δεν σου κάνει τα ίδια τότε στις ρυθμίσεις του firefox και αφαίρεσε τον proxy. Αν και στους αλλους browsers κάνει τα ίδια, κοίταξε τις proxy του internet explorer. Αν ούτε και εκεί εχεις proxy, τότε κάποιος κάνει sniff το δίκτυο σου για να σου κλέψει κωδικούς.

Δημοσ.

Το ίδιο και στον explorer και στο yahoo. Μπορείς να μου πεις που είναι οι proxy και τι ακριβώς πρέπει να κάνω σε αυτές . Όσον αφορά το sniff δεν νομίζω να το προσπαθεί κανείς εκεί που μένω καθώς είναι γειτονιά των 5 σπιτιών και είμαι ο μόνος που ασχολείται με υπολογιστές. Τώρα αν γίνεται από πιο μεγάλες αποστάσεις το sniff υπάρχει κάποια περίπτωση.

Δημοσ.

Το ίδιο και στον explorer και στο yahoo. Μπορείς να μου πεις που είναι οι proxy και τι ακριβώς πρέπει να κάνω σε αυτές . Όσον αφορά το sniff δεν νομίζω να το προσπαθεί κανείς εκεί που μένω καθώς είναι γειτονιά των 5 σπιτιών και είμαι ο μόνος που ασχολείται με υπολογιστές. Τώρα αν γίνεται από πιο μεγάλες αποστάσεις το sniff υπάρχει κάποια περίπτωση.

Για proxy στον internet explorer διαβασε ΕΔΩ

Αν είσαι σίγουρος οτι δεν γίνεται sniffing στο δίκτυο σου, τότε έλεγξε αν εχεις ιους/malware/spyware και επίσης δες και αν η ημερομηνία του υπολογιστή σου ειναι σωστή.

Επισης μπορείς να κατεβάσεις ένα linux live dvd, να το καψεις σε δισκάκι, να κάνεις boot και να δεις αν εχεις τα ίδια θέματα. Αν εχεις τα ίδια προβλήματα, γίνεται sniffing στο δίκτυο σου.

Δημοσ.

Εντάξει λύθηκε το πρόβλημα ! Είχα πάει πίσω την ημερομηνία για εγκατάσταση συγκεκριμένων προγραμμάτων.Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...