Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,βοηθεια! θελω να μου πειτε ποια ηχεια πιστευετε οτι ειναι καλυτερα...τα creative gigaworks t3, τα logitech z623 η τα sony srs-db500????

Δημοσ.

Κοιτα αν και τα Z623 δν τα εχω δουλεψει εχω τα Z2300 π ειναι το προηγουμενο μοντελο και ειναι κλασης ανωτερα απο τα creative T3 και τα sony.Παντως και τα sony ειναι καλα(τα creative μην τα σκεφτεσαι καν) αλλα θα διαλεγα logitech γιατι εχουν εγγυηση που δν υπαρχει απο αλλη εταιρεια.Αν παντως καταληξεις στα z623 τα εχω σφραγισμενα απο logitech σταλμενα με καινουρια εγγυηση και τα δινω αμα ειναι στειλε πμ.

Δημοσ.

Τα T3 είναι με αρκετή διαφορά τα πλέον εύηχα και καλαίσθητα θα έλεγα με εξαιρετικά σασί για τους δορυφόρους και ψαγμένη υλοποίηση για το υπογούφερ (χώρια τα reviews), τα Sony σίγουρα πολύ βροντερά αλλά με μουσικές ακροάσεις δε θέλουν να έχουν μεγάλη σχέση (ενώ τα θεωρώ και αρκετά ογκώδη για χρήση desktop), τα πλαστικά Ζ ούτε καν θα τα κοίταζα (έμφαση στον εντυπωσιασμό και μόνο) από μία εταιρία που εδώ και 10ετίες δε θέλει να ξεφύγει με τίποτα από τη μετριότητα (γιατί να το κάνει άλλωστε, συνεχίζει να πουλά μια χαρά τα υπερτιμημένα της ηχεία).

Πάντως, σε αυτή την κατηγορία τιμής ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος είναι τα S530! Όποιος γκρινιάξει για τα 10-20€ διαφοράς σε σχέση με τα άλλα, έχασε όλο το παιχνίδι.

Δημοσ.

Καλα αν και διαφωνω για τα logitech(στο μονο π εχεις δικιο ειναι η χρηση πλαστικου-κατα την αποψη μου) και ακομα περισσοτερο για τα creative π ειναι μια τελειως αναξιοπιστη εταιρεια.Παρολα αυτα σιγουρα αν μπορεις να διαθεσεις τα λεφτα τα edifier ειναι 2 κλασης πανω απο ολα τα αλλα με την κατασκευη απο ξυλο mdf και τρομερη ευκρινεια στον ηχο.Αν και μετριο μπασο σε ολα τα αλλα ειναι τρομερα απλα.

Δημοσ.

Αν μέτριο μπάσο, σημαίνει ελεγχόμενο και σφιχτό σε σχέση με τα πλαδαρά μπουμαρίσματα, τότε, φίλε μου, θα προτιμήσω το μέτριο. :rolleyes:

Η Creative έφτιαχνε ηχεία όταν οι άλλοι δεν ήξερα ακόμη τι είναι πηνίο, περί αξιοπιστίας το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ένα Megaworks 5.1 αγορασμένο το 2003 δουλεύει ακόμη άψογα! Ενδεχομένως βέβαια να τα έχει χαλάσει στον τομέα αυτό σε νεότερα μοντέλα.

Το παράπονό μου από τη Logitech είναι ότι ενώ διαθέτει το know-how και μπορεί να παραδώσει στην αγορά πραγματικά αξιόλογα και ολοκληρωμένα σετ, απλά επιμένει σε μία mainstream μιζέρια.

Δημοσ.

Αν μέτριο μπάσο, σημαίνει ελεγχόμενο και σφιχτό σε σχέση με τα πλαδαρά μπουμαρίσματα, τότε, φίλε μου, θα προτιμήσω το μέτριο. :rolleyes:

Η Creative έφτιαχνε ηχεία όταν οι άλλοι δεν ήξερα ακόμη τι είναι πηνίο, περί αξιοπιστίας το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ένα Megaworks 5.1 αγορασμένο το 2003 δουλεύει ακόμη άψογα! Ενδεχομένως βέβαια να τα έχει χαλάσει στον τομέα αυτό σε νεότερα μοντέλα.

Το παράπονό μου από τη Logitech είναι ότι ενώ διαθέτει το know-how και μπορεί να παραδώσει στην αγορά πραγματικά αξιόλογα και ολοκληρωμένα σετ, απλά επιμένει σε μία mainstream μιζέρια.

Βασικα με το μετριο αυτο ακριβως εννοουσα.Οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυνατο.Αντιθετα ομως η ποιοτητα π βγαζει ειναι τρομερη.Απλα ειναι τι ζηταει ο καθενας απο το μπασο.Δυναμη η ποιοτητα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...