Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πας με τρενο για καμια 10ρια λογους παραπανω αποτι με ΚΤΕΛ, μεταξυ αυτων και το κοστος φυσικα.

Μου λειψαν τα ταξιδια με το τρενο...Αθανατες 501/502, Οινοες, Λιανοκλαδια, Μπραλλος, Τιθορεα, Λαρσα Λαρσα σε ειδα και λαχταρισα...Φερτε μου πισω τα φοιτητικα μου χρονια τωρα.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ταξίδι με τραίνο λέει μόνο μέρα γιατί το βράδυ είναι αδύνατον να κοιμηθείς.

Κόσμος που φωνάζει-φώτα-στάση κάθε τόσο-ανακοινώσεις-μαλακες που πανε τουαλετα-μποχα απο τον εξαερισμο και λοιπα ωραία.

Δημοσ.

το ταξίδι με τραίνο λέει μόνο μέρα γιατί το βράδυ είναι αδύνατον να κοιμηθείς.

Κόσμος που φωνάζει-φώτα-στάση κάθε τόσο-ανακοινώσεις-μαλακες που πανε τουαλετα-μποχα απο τον εξαερισμο και λοιπα ωραία.

Ενώ τη μέρα που δε θες να κοιμηθείς, μπορείς να απολαύσεις όλα τα παραπάνω.

Δημοσ.

Βραδυ κοιμασαι αν εισαι σε κουπε χαλαρα

Τωρα και να μην κοιμηθεις , τι εγινε ? Κλαιν ... φτανεις κατα τις 6 οσε σαλονικα και μετα ποδια μεχρι κεντρο ξερω γω ... η λεωφορειο για οπου θες να πας, και κοιμασαι εκει

Δημοσ.

Μου λειψαν τα ταξιδια με το τρενο...Αθανατες 501/502, Οινοες, Λιανοκλαδια, Μπραλλος, Τιθορεα, Λαρσα Λαρσα σε ειδα και λαχταρισα...Φερτε μου πισω τα φοιτητικα μου χρονια τωρα.

μην λησμονάτε τον Παλαιοφάρσαλο!

Βραδυ κοιμασαι αν εισαι σε κουπε χαλαρα

δεν ταξιδεύω πια τακτικά αλλά έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχουν πια κουπέ, είναι πλέον όλα αεροπορικές θέσεις. Ή όχι;

Δημοσ.

μην λησμονάτε τον Παλαιοφάρσαλο!

δεν ταξιδεύω πια τακτικά αλλά έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχουν πια κουπέ, είναι πλέον όλα αεροπορικές θέσεις. Ή όχι;

Οχι. Στο βραδυνο, το 1ο βαγονι ειναι Α θεση. Ολα τα υπολοιπα ειναι Β θεση ,μονο που το βαγονι 2 και 3 ειναι κουπε (6 θεσεις 3-3 αντικρυστα). Τα υπολοιπα ειναι θεσεις ανα 2αδες , η μερικες φορες 4-αδες

Δημοσ.

ρε τι ξενέρωμα, διάβασα εδώ ότι μπορώ να κλείσω απο 9 ευρώ και τώρα προσπαθω να το κάνω και βλέπω ότι βγάζει κανονική τιμή με 34 ευρω.

Εκτός κι αν κάνω λάθος γιατι βαριέμαι να το μελετήσω κι όλας, πάντως αν τον αφορά κανέναν ας δοκιμάσει κι αυτός να δει θα μπορέσει να βγάλει εισιτήριο με οποιαδήποτε έκπτωση; δε χρειάζεται να το βγάλει το εισιτήριο, λέει φυσικά την τιμή προτού το κάνεις

Ασε που επιμένει, ενώ το ρυθμίζω στο Θεσσαλονίκη Αθηνα, όταν μου βγάζει τα δρομολόγια να τα αντιστρέφεικαι να το κάνει Αθήνα Θεσσαλονίκη, μετά επιλέγω το δρομολόγιο που λέει απο 9 ευρώ και στο τέλος μου βγάζει κόστος 34 ευρώ.

Παίζει να εννοει 9 ευρώ αν είσαι πολύτεκνος, ανάπηρος, φοιτητής, αποστρατος του βιετνάμ

α εντάξει μόλις μου εξήγησε ένας φίλος ότι το χρώμα στην άριστερη πλευρα της σελίδας δηλώνει το χρηματικό ποσο που κοστίζει η θέση

Δημοσ.

Για τον Δεκέμβριο δεν ισχύει η προσφορά με 9 ευρώ απ οτι έχω καταλάβει. Γιατί έκλεισα κι εγώ εισιτήριο για Θεσ/κη απο ίντερνετ, φοιτητικό 26 ευρώ μόνο πήγαινε..

Δημοσ.

ΚΤΕΛ 32 ευρώ αλλά κόψε με επιστροφή για να γλυτώσεις φράγκα

Με τρένο ειναι γύρω στα 20 μπορεί να βρεις και 17-18 ευρώ και μέσω ιντερνετ ακόμα και 9-10 ευρώ

Δημοσ.

τρενο, κλεινεις τοθλαχιστον 2 μερες νωριτερα. 9-19 ευρώ/διαδρομή. Εγω πήγα ηρθα με 18 ευρω. Προς θεού, μην κλεισεις σε κουπε, αν σου τυχει ενας βρωμερός την έκατσες... :fear:

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά Κυριακή θα πάρω το βραδινό τρένο για Θεσσαλονίκη κ έχω αγχωθεί είναι τόσο επικίνδυνα όσο λενε; θα κινδυνεψω;έχει Έλληνες στο σταθμό; αγόρι 21 είμαι

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vtsola είπε

αγόρι 21 είμαι

αλλά μοιάζεις 17, να τα λέμε κι αυτά.

11 λεπτά πριν, Vtsola είπε

έχει Έλληνες στο σταθμό; 

εχει πολλούς Ποντ. Ρώσοποντ...

12 λεπτά πριν, Vtsola είπε

θα κινδυνεψω;

Προφανώς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...