lewnidas_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας..... Έχω χάσει την μπάλα και μάλλον πρέπει να πάω και σε έναν οφθαλμίατρο.... :( :P Μου έφερε ένας φίλος μου το sony που γράφω και στο τίτλο του θέματος Sony vaio VGN-AW11M ή MODEL: PCG-8131M (αυτόν τον κωδικό τον λέει από κάτω του) το οποίο χρειάζεται format αλλά το έχει κάνει, τόσο μαντάρα ο @%^%$%%&(*&&^&* που δεν κάνει recovery αλλά δεν με αφήνει, αλλά και ούτε μπορεί να κάνει τίποτα μέσα από το VAIO Data Restore Tool, το μηχάνημα ανοίγει κανονικά αλλά χρειάζεται format,πολλά προγράμματα install/unistall και συνεχή χρήση για έναν χρόνο περίπου από έναν τυπικό νέο χρήστη.... Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε να βρω τους drivers στο internet...??? Έχω φάει τον τόπο και δεν τους βρίσκω πουθενά.... Θέλω να του κάνω ένα format και να του βάλω πάλι Vista Home Premium που έχει ήδη αλλά με καθαρό format στο χέρι (εγκατάσταση windows και κατόπιν drivers) για να μην φορτώσει πάλι όλο το σύμπαν η sony αλλά και γιατί βασικά δεν παίζει το recovery....!!! :( Συγγνώμη εάν σας ταλαιπωρώ ή είναι πολύ ηλίθια η απορία μου αλλά πραγματικά ψάχνω πάνω από 1/2 ώρα και δεν έχω καταφέρει να τους βρω (drivers)... Μπορεί κάτι να μου διαφεύγει η πολύ απλά να είναι εκεί μπροστά μου και να μην παίρνω χαμπάρι.... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά για τον χρόνο σας....!!!! :) Εντάξει παιδιά.... Μάλλον με βοήθησε η θετική αύρα του forum. :D Μόλις βρήκα του drivers.... http://www.sony.gr/support/el/product/VGN-AW11M_H/updates
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα