Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια. θα ηθελα να ρωτησω το εξης. εχω ενα pc τετραπυρηνο με μια mobo aus p5k και τροφοδοτικο enermax 535w. εβαλα σημερα μια inoo 3d gtx 275 και η οθονη δεν βρισκει καν σημα. ιδεες? θελει μεγαλυτερο τροφοδοτικο ποθανος φταιει η καρτα? το ανεμιστηρακι της δουλευει κανονικα. την πηρα απο ενα παιδι απο το φορουμ. ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από oranje
Δημοσ.

Μάλλον για τροφοδοτικό μοιάζει. Άνοιξε το PC και δες μια πάνω στο τροφοδοτικό πόσα αμπέρ βγάζει στα +12V, θα πρέπει να λέει.

Δημοσ.

κανε αυτο που σου λεει ο cosbuster αλλα επισης τσεκαρε την καρτα σε αλλον υπολογιστη γιατι και να τρεχει το ανεμιστηρακι δεν σημαινει οτι δουλευει κανονικα

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια. υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας με τις pci θυρες?εχω μια asus p5k. δεν εχω αλλο pc δυστυχως επισης λεει στο site η Nvidia minimum τροφοδοτικο 550 k εχω 535 enermax. ας ελπιζω να φταιει αυτο. κανονικα ποσα πρεπει να βγαζει στα 12v παιδια?ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Δεν παιζει να εχεις ασυμβατοτητα με τις pci express θυρες.εκτος και εαν εχει χαλασει η θυρα που ειναι πολυ σπανιο.

Επισης το τροφοδοτικο σου ειναι πολυ καλο.Δεν παιζει να εχεις προβλημα απο αυτο εαν δουλευει σωστα.

Το οτι δεν δινει σημα στην οθονη δεν ειναι απαραιτητο οτι φταιει η καρτα.για βγαλε μια και ξαναβαλε τις μνημες σου.

Δημοσ.

θατο δοκιμασω και αυτο.εχω 2 θυρες και στις 2 τα ιδια. απλα ειπα για τροφοδοτικο γτ το αναφερει η nvidia.καινουριο ειναι ενος ετους και χωρις πολλη χρηση. ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

μολις εβαλα ενα rasurbo 650w τπτ ακομα. εβαλα εβγαλα ραμ τπτ. αλλες ιδεες? η μητρικη δουλευε με Mia gt520 kai με τη χαλασμενη 9800gt

Δημοσ.

Αυτά που σου είπε ο Thanos παράπνω ισχύουν. Ούτε ασυμβατότητα των PCIx, ούτε υπάρχει περίπτωση να μην σου φτάνει το Enermax.

Μερικές φορές κολάμε στα πιο απλά, οπότε θα σε ρωτήσω. Τροφοδοσία στην VGA έβαλες?

Αν έκανες και αυτό, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις σε άλλο PC, γιατί δεν νομίζω ότι φταίει κάτι στο δικό σου με αυτά που γράφεις...

Δημοσ.

Πως βαζω ρευμα στη VGA? συγγνωμη αν ειναι ηλιθια ερωτηση. αυτοπου εχω κανει μονο ειναι να εχω βαλει 2 6pin καλωδια και τπτ αλλο. και στις 2 νpci θυρες.αναμενω νεα σου να δοκιμασω

Δημοσ.

τωρα ξαφνικα επαιξε η 9800 που ειχα ελεος με τις μαλακιες. ξενερωσα γτ ειναι πολυ δυνατη καρτα την ηθελα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...